Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za socialismu jsem bydlel v garáži a kde je problém ? Dotované byty v paneláku obsadili majitelé chalup a cikáni. Dnes si konečně můžete byt koupit nebo pronajmout
    • Když máš za co?
    • teďe náš už jistě dvojgaráž ne, nejseš ty náhodou z pátého odboje, ne?
  • LIdičky,ale bude zákon, že můžeme bydlet v garáži! ! ! Starají se, ne, že ne ! ! !Pod mosty je těsno a tak nám krysí ksicht našel neobydlené garáže na okrajích sídlišt. Za garážemi můžeme mít záhonky a děti budou mít zeleninku. Díky, diky, že na nás, lidi bez domova myslíte,milovaná vládo a krajští hejtmani. Přece na celém světě chudina žije v podobném prostředí. DÍKY,DÍKY.
  • Lisnad si nějakou zeleninku i vypěstujemedičky,ale bude zákon, že můžeme bydlet v garáži! ! ! Starají se, ne, že ne ! ! !Pod mosty je těsno a tak nám krysí ksicht našel neobydlené garáže na okrajích sídlišt. Za garážemi můžeme mít záhonky a děti budou mít zeleninku. Díky, diky, že na nás, lidi bez domova myslíte,milovaná vládo a krajští hejtmani. Přece na celém světě cudina žije v podobném prostředí. DÍKY,DÍKY.
  • Neříkejte, že rodiny v ČR nemají 400 000,- Kč/rok a 1 dítě. Toto je uvedená čáska paní Baudišovou na jedno dítě v dětském domově, v Klokánku je to asi 350 000,- Kč/ rok a 1 dítě. Kam asi plynou uvedené finance, dětem to asi nebude, že? Kolik má váš roční ropočet na osobu. Tímto argumentujte politikům. Kolik je minimální mzda a kolik se vydává státem na jednoho odsouzeného (28 000,- až 32 000,- Kč/ mesíc) ve výkonu trestu odnětí svobody. Z ovcí hold krev neteče.
  • Stát bere z příjmů jen daně a odvody na sociální a zdravotní pojištění. To, co chtějí snížit, to jsou dávky z fondu sociálního zabezpečení. A to chtějí udělat proto, že v tom fondu peníze nejsou. Když tam peníze nejsou, tak je těžko může někdo poskytovat občanům za stejných podmínek jako jsou poskytovány doposud. Lze to chápat, je to jednoduchá matematika. A tu plenkami těžko někdo změní, i když ty použité jsou opravdu pádným argumentem. Může nám to vadit, můžeme nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme my všichni, včetně ministrů za reformu odpovědných, dělat. Zkrátka to aplikujte na domácí rozpočet - když peníze nemáte, tak je nemůžete dát sousedce, kamarádovi ani jiné osobě, protože je nemáte. To, co nemám, nemůžu někomu ani dát. Ale musel to být hormonální mazec, to tedy ano :-)
  • Škoda, že jsem o tom nevěděla hned bych se přidala!!! Mám šestnáctiměsíční dvojčátka a vše co mi na ně tihle rádoby politici dávaj je 7600kč, na přídavky nemám nárok, protože tatínek má větší plat, ale z platu nám jde 18500kč na poplatky, protože jsme se museli zadlužit jako většina mladých. Zajímavé je, že nás kdysi úřednice na sociálce NUTILY K PODVODU!!! Splácíme starý rodinný domek a ony to braly jako, že máme nemovitost a proto jsme kdysi dostali s partnerem ponižující soc. příspěvek, ale když si půjdeme pro půjčku a nahlásíme, že je domek náš tak nás můžou i zavřít pro podvod-to je podle mne totální Šaškárnov, no nemyslíte? Nejlépe by bylo kdyby se tihle nepolitici dali dohromady s vyděračema doktorama a šli do pr.....!!! Až se bude konat další taková akce tak mi dejte prosím vědět na markyhlavackova@tiscali.cz, já dám vědět všem maminkám co znám!!!!!!! Co takhle rozjet kampaň DĚKUJEME NERODI'ME? A nebo DĚKUJEME NEVOLI'ME?
  • Nejradši mám vás kecálky na netu.Ale z vás do ulic nikdo paty nevytáhne.Takže si tu dále můžete léčit svoje mindráky.Pa Pa
    • Tak to je fakt.Každý jen mele či píše,ale nic víc.Je to jako tahle vláda,ta řeší na demenci občanů ! *1* *1*
  • současný ministr Jaromír Drábek ruku v ruce s Kalouskem jsou výkonní pohřebáci všech sociálních dávek a příspěvků pro naše děti a mámy, které děti vychovávají. To co udělali do současné doby je hanebnost největšího kalibru. Uvedení pánové umí jen brát bez ohledu na budoucnost. Je potřeba je vypráskat a vyhnat od koryt, sebrat jim taktéž polovinu příjmu, a dalších 15 % přímu, tak jak rodinám od malých dětí. STYDÍM SE TA TYTO DVA EXEMPLÁŘE a za celou dnešní vládu, která neumí nic jiného než zdražovat, vymýšlet danění všeho možného a okrádat zbylé pracující tohoto státu, hanba. Doufám, že se naplní přísloví : "Na každé prase se voda vaří".
  • programové cíle občanského fóra z listopado 89 kam jste se poděli, co z toho je zplněno - chce to asi zase zopakovat samet jinak těch pár mafoukaných a arogantních lidí ve vládě počínaje Kalouskem,Nečasem,Drábkem a Kocourkem zapomenou proč lidi šli do ulic a věřili že bude líp - citace z prohlášení OF-Programové zásady Občanského fóra CO CHCEME

    Naše země se ocitla v hluboké morální, duchovní, ekologické, sociální, ekonomické a politické krizi. Tato krize je svědectvím neúčinnosti dosavadního politického a ekonomického systému. Byly vyřazeny téměř všechny mechanismy nezbytné pro to, aby společnost vhodně reagovala na měnící se vnitřní i vnější podmínky. Po dlouhá desetiletí se nerespektovala samozřejmá zásada: kdo má pravomoc, musí nést i odpovědnost. Všechny tři základní moci ve státě - moc zákonodárná, výkonná, a soudní - splynuly v rukou úzké vládnoucí skupiny. Sociální spravedlnost
    Rozhodující pro nás je, aby ve společnosti vznikly podmínky pro rozvoj a uplatnění schopností všech. Každému by měly být poskytnuty stejné podmínky a stejné šance.

    Československo musí být sociálně spravedlivou zemí, v níž se lidem dostane pomoci ve stáří, v nemoci a ve svízelných životních situacích. Důležitým předpokladem takové společnosti je však prosperující národní hospodářství.

    Ke vzniku pestré sítě sociálních služeb mohou přispět církve, obce, podniky a nejrůznější státní a dobrovolné organizace. Tím se rozšíří možnosti pro uplatnění vzácného smyslu pro lidskou solidaritu, odpovědnost a lásku k bližnímu. Tyto humanitní principy jsou právě dnes nezbytné pro stmelování našeho společenství.
    • Vy jste ale fantasta,který podnik. nebo církev budou na něco přispívat? A Obce ty už mají většinou tak napnuté rozpočty, že neví jak to bude dál. A O sametu už raděj nemluvte, to je dnes jak červený hadr na býka, jenom to lidi rozzlobí. Zádný samet , karabáč na ně je málo....
  • Nechci se zastávat vlády ale to je režimem.Uvědomte si,že banky a veškeré závody a průmysl je v soukromých rukách.Před převratem tohle vlastnil stát a ten mohl zisky vracet mezi občany. I kdyby vznikla vláda,která by chtěla dát nějaké výhody pro lidi tak na to nemá peníze!!!A když by se o to snažila tak se kapitál stáhne do jiné země a bude ještě hůř! Nechci dávat návod ale ten je jasný !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit