Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ještě budou ti flanďáci ještě chtít? Seberte jim všechno ať se živí jako ostatní. Jaké restituce když celý život okrádali chudý lid. Proč my je vlastně živíme když celý život nic nedělali?
    • A jak tebe okradli ? Nebo co ti ukradli ?
  • KIMCID

    Jen tak dál

  • Tak to je v naprostem poradku...

    At se cirkev radeji stara a opravuje zamek a zvelebuje Podzameckou zahradu = napr. stav Pompejske kolomady je vice nez zalostny...

  • Pochybné schválení tzv. církevních restitucí působilo jako živá voda na církevně-tunelářské aktivisty a tak tito aktivisté s posedlostí a drzostí sobě vlastní se snaží co nejvíce vytunelovat stát pod heslem "Co bylo ukradeno, musí být navráceno !". Církevní tuneláři rozpoutali bezprecedentní rabování národního majetku a já nynější rozhodnutí kroměřížského soudu vítám a doufám, že stát se začne účinněji bránit vůči chamtivosti církevně-tunelářských aktivistů. Není možné se vydávat za božího služebníka a přitom sloužit mamonu.
    • Za to můžeš poděkovat rudému ksindlu. Kdyby nekradli nebyl by tu, dodnes, takový bordel.
      • Rozhodný nepříteli rudého ksindlu, asi jste byl na barikádách celých 40 let, co tu ten režim fungoval. nebo se vaše hrdinství narodilo až teď? Náčelníků Velká huba je najednou nějak hodně. 

        Považujete diskusi s panem xxdef za plodnou? Prostě vidí svět jinak. Má na to právo, stejně jako Vy na svůj pohled. 

        Ale jinak - kdyby nebyl rudý ksindl , buďte si zcela jistý, že by byl nějaký jiný. (barva dle libosti)

        Tohle umí česká společnost produkovat spolehlivě. 

  • katolciká církev je kolaborant s nacisty, majetek měla pouze v užívání od státu zapůjčený, takže troje církevní restituce jsou zločinem proti benešovým dekretům azločinem proti občanům čr, a obětem druhé světové války 

    Pozemková reforma po vzniku Československé republiky obstavila velkostatky zákonem 32/1918 Sb., zabrala velký pozemkový majetek zákonem 215/1919Sb., stanovila náhradu za zabraný majetek zákonem 329/1919 Sb., zřídila Pozemkový úřad zákonem 330/1919 Sb., ustanovila přídělový zákon 81/1920 Sb. a stanovila způsob převzetí s tím, že užívaný majetek církví nebyl ve vlastnictví církve, ale ve státním vlastnictví Československa. Realizace převzetí těchto majetků a přidělení majetku novým nabyvatelům, nebyl do obsazení republiky fašistickým Německem dokončen. To ovšem nemění nic na skutečnosti, že tento majetek zůstával od vzniku Československa majetkem státu, ačkoliv ho nadále obhospodařovala církev a platnost zákona nelze zpochybnit ani tím, že u některých majetků nedošlo k jejich převzetí státem."

    Podle zákona 329/1919 Sb. byly církvi vypláceny náhrady.

    • Hele, rudej fanatiku, co máš z toho jestli kostel patří státu, církvi nebo chovatelům králíku ?  V každém případě z toho budeš mít houno. Takže o nic nepřijdeš a ani nezískáš. Tady se jenom vrací kořist z bolševického lupu do rukou oprávněného vlastníka.
  • chamtivé katolické sektě kolaborantům s nacisty nestačí troje církevní zlodějiny prosazené proti vůli většiny občanů nestačí jim desetitisíce pozemků ,budov a lesů ,žádají další majetky a podávají stovky žalob na majetky za které už dostávají finanční náhradu 59 mld ( 100 mld s inflací ) je třeba pochytat zločince církevní zlodějiny pozavírat je za vlastizradu, azrušit církevní tunely, soudit katolickou sektu za  upalování a mučení lidí a kolaboraci s nacisty 

    350 žalob míří na majetek krajů nebo obcí 

    Církve podle Duky vedou 350 sporů, kde se domáhají majetku ve vlastnictví krajů nebo obcí. Katolická církev přitom deklarovala, že o navrácení obecního majetku usilovat nebude – pokud jeho získání nebylo protizákonné. 

    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1743904-komuniste-chteji-zdanit-penezni-nahrady-za-nevydany-majetek-cirkev-se-branila-u

  • Církve vytáhly ve svojí nekonečné chamtivosti do boje s naším státem (tedy s našimi občany). Vedou se státem dva tisíce sporů o majetek nevydaný v rámci církevních restitucí. Zatím se řády, fary a biskupství soudily hlavně o pozemky, budovy či umělecké předměty.

    Novinkou je, že katolická církev začala vyžadovat i výnos z vráceného majetku:

    Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=623919

    • No a co je na tom divného ? Pokud někde způsobíš někomu újmu tím, že mu zabráníš v podnikání

      nebo navodíš podobný stav, budeš platit ušlý zisk i všechny ostatní náklady.

  • KIMCID

    O nutnosti „zbourat“ vepřín (hádejte, komu patří sousední pozemky),  což „vybojoval“ z našich daní onen skvělý ministr kultury, který tak miloval developery, že odmítl památkovou ochranu Transgasu.  Ostatně jeho předchůdci zubař a družinářka v sesli „kulturního“ ministra se nelišili, viz Václavák a Opletalova.

     

    https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/48233987_1713320222107857_8646311028511997952_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=1de4992568267670bdd916ca18863972&oe=5CA5FDA4 

  • Rozhodl Okresní soud, rozsudek není pravomocný.

    To si pište, že syslíci v černém to tak nenechají....Jde přeci o majetky.....

  • Mě osobně je to zcela jedno komu to bude patřit. Jen bych řekl, že v rukou církve bych se  méně obával toho, že si uprostřed toho parku nějakej funkcionář z Ano, vyšlehne vilku s bazénem. Pochopitelně ve státním zájmu a pro blaho všech občanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit