Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten chce radit?! Žije radši v Německu protože doma by ho oddělali zrádce !!!
  • informace jiného článku na tomto serveru, že problémy s demencí v tomto státě jsou opravdu vážné...
  • Myslím, že bychom neměli přeceňovat ROZHODOVACÍ pravomoc V. Havla. To byla především MORÁLNÍ AUTORITA. Je ovšem pravda, že to heslo "nejsme jako oni" lze aplikovat na jedince, kteří si dokáží uvědomit své hříchy a litovat jich. To se vůbec netýká komunistů, ti považují odpuštění za slabost.
  • " na rozdíl od českého politika, který se podílel na skutečném boji s režimem"
    .
    No to jo, ten bojoval tolik, až se mu podařilo všem občanům vysvětlit, že "nejsme jako oni" a tím nechal všechny komouše nejen nepotrestány, ale umožnil jim plynule přejít na kapitalistický způsob života, který jako bývalí ředitelé státních podniků okořenili penězi získanými z privatizovaných a následně vytunelovaných podniků, kterým ředitelovali. A dnes jsou všichni vysmátí a jen se divím, že už Havlovi nepostavili pořádný památník jako poděkování za to, co pro ně udělal.
  • Pánové, nechci zasahovat do vaší diskuse, ale vypadá to, že alespoň jeden z těch uvedených je naklonovaný a je v Kremlu. Předtím byl dlouho v Německu. *2*
  • Řešení globální krize? Pořádný klacek, vyprášit Rusovi kožich a zahnat ho zpátky do stepi. A když odtamtud vystrčí pazoury tak ho přes ně praštit.
  • Jo, to už tak chodí, že dobroserové za sebou nechávají jenom spoušť a chaos. *7*
    Utopií už tady bylo hafo a dopadly všechny stejně. Člověk, který ignoruje lidskou podstatu a své naivní iluze staví na předpokladu, že všichni jsou jenom dobří a všichni stojí o vládu zdravého rozumu, pravdy a lásky patří do blázince, bohužel.
    U Gorbačova je to už asi stařecká demence. Už mu kapacita nestíhá zpracovat fakta. Je sice pravda, že svět má podmínky aby všichni žili slušně. Jenomže nastavený systém je jako rozjetá lokomotiva. Nadnárodní korporace, zbrojní průmysl, finanční lobby atd., jasně všichni zahodí svoje zisky, rozpustí to a hezky si padnem všichni do náruče. Možná tak v jiné dimenzi. *2*
  • Věřím Vám,že Vy si osobně myslíte že tito pánové jsou kdesi naklonováni.
  • Po žních k Turkovi. *10*
  • Otíku, a nohy jsis myl,viď ?
  • Dle vašich hloupých reakcí soudím že jsou buď někde naklonovaní a řídí vás, nebo minimálně před spaním čtete jejich sebrané spisy a projevy...
  • Jste můj člověk.
  • Ten Gorbačov se bohužel ve své politické naivitě stále dosud nepoučil a dělá přesně tu samou chybu i po těch letech..Tenkrát se taky rozmrazovalo a startovalo k novému partnerství, odzbrojovalo a hlavně mnoho slibovalo, ze strany "západu", hlavně o tom, že Nato se už dál nebude rozšiřovat a pod..a Gorbačov jim uvěřil, jak malý, naivní kluk za pytlík bonbonů a svoji zemi uvedl rovnou do mafiánských praktik a chaosu "nové doby" A co z těchto slibů a dohod "západ" skutečně splnil ? NIC !!! absolutně nic !!! Vše dokonale porušil, znehodnotil i pošlapal a roztahuje se i s NATO všude, kde se jen dá a jak se jen dá i jiné věci... Samovytunelovaná Ukrajina díky vlastním darebákům dokonce dostala legální uznání od "západu" v tom si přímo z těch vlastních darebáků a tunelářů udělat tzv. vládu v Kyjevě, místo snahy je pochytat, soudit a pozavírat za rozkradení a vytunelování národního majetku na úkor vlastních občanů a toto vše ještě neskutečně odporným způsobem zadlužit na celé generace.."Západ to však rozhodně neudělal ve svém nenažranosti po cizím zadarmo, ale za to, že ta tzv. vláda umožní "západu" aby si tam mohli přijít za pusinku dokrást vše o co budou mít zájem a za to ti tuneláři a lobbysté v té tzv.vládě dostanou z jejich strany beztrestnost..Takže opět jen od "západu" samé nemorálnosti, podrazy, zastrašování, lži, falešné sliby, díky kterým i s Gorbačovem tenkrát pořádně, jak s usmrkaným klukem, doslova vydrbali a rádi by s někým dnes vydrbali opět..Řešení je spíše, právě opačné.. pořádně zamrazit a rozložit celý protiobčanský systém, založený na kapitálovém vydírání a okrádání vlastních občanů v zájmu velmi malé menšiny neskutečně bohatých a mocných darebáků, co mají na svědomí nejen dnešní Ukrajinu, ale další země, doslova po celém světě...Stačí se jen podívat jak "čestně a partnersky" tady po těch všech slibech o "spolupráci" dopadla vazalsky většina národa a občanů obecně, kde tu lidem nepatří takřka, už vůbec nic !!!..a dokonce ani ta EUprotektorátní "vláda", protože i ta už je koupená i řízená "někým jiným"..!
  • Měl by jste si aktualizovat Vaše komplexní informace,tito pánové již nežijí.
  • Dobrý den. Tímto nesmyslným dotazem vás pověřil soukmenovec Goebbels z oddělení propagandy nebo dokonce sám velký fírer Hitler?
  • Dobrý den
    Váše celodenní práce je velmi působivá.Mám otázku ? Co bude náplní Vašeho života až konflikt na Ukrajině utichne a komunismus se do Čech nevrátí.?
  • Abychom mohli najít řešení, musíme nejdříve poznat a pochopit kořeny problému. Prvotní příčina je v tom, že banda samolibých samozvanců zvaných "Federální rezervy" okrádá už 100 let Spojené Státy a skrze finanční terorismus a systém úroku diktuje svou vůli světu. Za tím účelem manipuluje volby a média tak aby do čela států dostali ubohé figurky zvané politici (což jsou až na výjimky jen zoufalci toužící se přiživit na moci a majetku lidí světa). Tito političtí ztroskotanci jsou manipulovatelní a vydíratelní onou skupinou bankovních lupičů a mají zajistit výměnou za drobné výhody okrádání občanů celého světa. Poslední kdo se Federálním Rezervám brání a blokuje tyto lupiče, je Rusko. Je jediná možnost finanční lupiče postavit i s jejich politickými lokaji mimo zákon a zabavit jim nakradený majetek. Instalovat Demokracii, o které se stále žvaní ale která tady dosud není. Poté bude konečně na světě mír

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Vážený pane hm,sice jsem se ptal paní Kabrhelové,ale přesto dík za info. *3*
  • To ti řeknu Čapisrale naprosto přesně - rychlejší jak na Aljašce *5*
  • Zdravím Vás, mohl bych se optat jak rychlé připojení k internetu mají na Sibiři ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit