Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ".......a schválila usnesení č. 1044 ze dne 14. prosince 2022, že si
    Česká republika půjčí 200 milionů EUR, což je v přepočtu zhruba 4,83
    miliardy korun, na úhradu zdravotní péče pro ukrajinské migranty v ČR!"

    A ejhe pikolík! To jsou nám novinky. Tato informace je běžně k dohledání na netu. I v oficiální podobě. S hlavičkou vlády a státním znakem. Tako to si z nás  profesionální zloději ve Strakovce už opravdu dělají legraci? Takže my sami si už nově aktuálně budeme ve zdravotní péči p ř i p l á c e t za všechno. Peníze na běžnou péči chybí. Ale pro cizáky si ještě navíc půjčíme? Tak to už je opravdu moc. A kdo to bude jako splácet? Zase my z našich daní, navýšeného DPH, sociálního a zdravotního pojištění? A že se o tom nezmínili Thajwanec a Fialový ve svých novoročních projevech? Kdo a kdy řekne už konečně dost? Prodavačka turbodiplomů ani rozvědčík to nebude.

    • Při čtení článku o kandidátu Pavlovi, mi část textu překryla reklama na podprsenky. Klikl jsem na křížek, abych ji vymazal, jenže to nebylo vymazání, ale objednávka. Od té doby mne pronásledují stovky nabídek na podprsenky s modelkami od těch astenických po megaX. Ale pořád lepší než chválozpěvy o komunistickém špionovi Pavlovi.

  • josef.chmela

    To se hned pozná "odpovědná" vláda.  Přes 50 mld. vyhozených na Ukrajině, stovky miliard vyhozených za nesmyslné zbrojení, desítky až stovky miliard vyhozených na podporu energošmejdů v EU atd... To se to hoduje, když nám ostatní půjčují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit