Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co státní škůdce Herman Sobotko ? *11*
    • Proč Herman setrvává ve vládě, s jejímž stanoviskem k dalajlámovi nesouhlasí ?
  • Myslim, ze mel hlavne vyhodit sam sebe a to hned po Dienstbierovi...
    • Kam kráčí ČSSD? No přece za udržením Sobotkova koryta. Ostatní stranu a jejího předsedu nezájímé. Sobotka trpí sobecidou a přehlíží názory ostatních členů ČSSD.
    • Hašku, že si říkáš Já koloběžka.1 je opravdu ujeté... *3*
      • Pouze koloběžka 1. :-)))
  • Oranžová po volbách nebude již u moci to je každému snad jasné. Premiér jako Sobotka skončí. Jedenáct měsíců do voleb mohl tyto dva tam nechat protože i on to má spočítané nijak si nepomohl. Řekl bych, že opak je pravdou, ubere mu to voliče, vyhodit dva ministry jenom aby on si zachránil kůži, je to primitiv.
    • Blbější na tom je, že to bude Babiš... a to je jinej kosínek.. on nekradne, on len čerpá.... do úplného vyčerpání... ale nás všech.. krásně je vidět, jak se chová k půdě prostřednictvím svých firem...tak se bude chovat k nám propstřednctvím své firmy, Česká republika a.s, která jbrzy bude dceřinou společnopstí Agrofertu, kde jediným vlastníkem akcií a i nás je sám velký Andrej.. *13*
      • Máš pravdu. Zrovna v pondělí jsem se dozvěděl od známého jak Jihočeská madeta její šéf zrušil smlouvy na dodávku mléka od menších dodavetlů co mají do 100 ks. dobytka. Je jich více jak 70 zemědělců. Jednoduché počty 70 x 70 = 4 900 ks. zvířat. Babiš dostává dotace v miliardách a mastí si kapsu. Zemědělci dopadnou tak, že skrachují a těm nikdo nepomůže. Jurečka je ten co by měl jít taky od válu pro neschopnost. Nedivím se, že Babiše na Slovensku nechtějí.
  • Když tady čtu ty názory tak si uvědomuji,že jsem žil na Václ.náměstí,kde se vždy vše odehrávalo.Tak jsem poznal kulisáka v ABC ,Wericha apod.Prožil jsem tam rok 1968,1969.Dubčeka co podepsal pendrekový zákon.Novotného ,Husáka apod.Prognostický ústav rudých rebelů?A také neslavný rok 1989,kdy lež střídala lež a výsledek je jasný.Připomíná mi to studium práv přes víkend v Plzni.
    • ... tvůj primitivní pravopis nečtu, obsah tvých výblitků určitě není o nic lepší, trapáku :)))
      • na slovensko , co ty tady ty vlastne pohledavas ? Uchylna zruda na uteku ??
      • Tak ho nečti, ty hovnožroute a zales raději do připochcaných kalhotek Simony a začmuchej a můžeš si i líznout, ty dobytku.
        • 70 lete baby ? To by byl rudolfek v sedmem nebi. Vsichni si tady muzete precist co je to za pripad . Na vic nez urazet / dnes uz ne anonymne , ale to on jeste nechape , brzy pochopi / , proste ten chudak nema.
        • hrebenar mel zase jako obvykle spatny den. On vlastne ani jine nezna. Jedina moznost kde si muze neco dovolit je tady , jinde by ho zase zblili jako cobola.
  • Němeček mě připadal jako slušný a solidní, Ludvíkovi přezdívají Kulich a působí negativně, Diensbiera bych vyhodil dávno. Jinak tato hurá akce celkově je kravina a ČSSD nepomůže.
    • Plně s vašim názorem souhlasím.Němeček přišel na ministerstvo po pokusech Julinka,Hegra a dalších neumětelech s rétorikou a něco se snažil dokázat.Ovšem indulona předseda vlády ,který toho sám moc neumí ho vyhodil.Děsím se našeho zdravotnictvípod vedením kulicha jako to,že nic nedokázal ani na magistrátě.Já se léčil v Ostravě v nemocnici,kde je Němeček pojem a dal jsem jí přednost před Prahou,když jsem onkologicky onemocněl.Jako člověk,který něco ví o řízení tak je to nehorázná blbost na rok dávat někoho do funkce.Předseda vlády je asi slušný člověk ,proti tomu co tady bylo za exoty,ale měl se ještě učit.Tuto funkci musí zastávat zkušený starší člověk a ne kinder manažer.Doufám,že budou lepší časy s p.Trumpem v bílém domě.Pokud nepřizná chybu je strana pod jeho vedením nevolitelná.
      • Měl velký problém... kritizoval Andreje a když se podíváš na Andrejovi preference, tak zjistíš, že kritizovat ho je kontraproduktivní...a že to ubírá hlasy..S trumpemlepší časy.. to asi nikdo neodhadne.. ale něco divného ve světě, protože když se podíváš , kdo je volen,,, podobní a populističtí politici... Trump, Orban, premier v Bulharsku Darev,. Následně odchod Anglie z EU, ještě aby zvolili M. Le Penovou... nás se to moc nedotýká, ale svět se radikalizuje... voliči slyší na laciná hesla-triky
        • Ty jsi takový mudrlant vesnického formátu. Jak kritizoval? Svými výroky nasí.al kde koho! Jasně že se svět radikalizuje.Musí! Protože jinak tady budou rozdávat karty vetřelci z Afriky!
          • A co tam máš dalšího? S tím radikalizováním.. asi nepočítáš, že to může smést i Tebe.. vem si Sýrii.. vše se radikalizuje.. / ještě dnes pociťuji, jak přímá volba Zemana rozdělila národ... ono tu vždy jde o korektnost.., pokud se protivníci k sobě chovají korektně, tak výsledek je snad vždy dobrý... pokud se chovají nekorektně, tak je výsledek vždy špatný...
            dnes je Sýrie rozpadlá a rozmlácená země.. a pokud se budeš radikalizovat třeba v rodině, tak Ti děti při první možnosti utečou, partner se na Tebe vykašle.... smysl má asi odpuštění, ale k tomu je potřebná vlastní sebereflexe/není to nadávka/ bez toho si ten budoucí život neumím představit. Lidi se většinou naštvou hlavně kvůli tomu, že je usvědčíš, z malosti, z hlouposti, ze zbabělosti, ze lži... z blbosti...pak jsou lidé naštvaní...jinak není důvod...brouku *3*
  • Na tu výměnu lze nahlížet z mnoha pohledů,máme koaliční vládu,zajímavostí je také to, že unavení jsou jen oranžoví ministři,možná by stálo za úvahu vyměnit některé ministry z koaličních stran,rezonují v kuloárech i jména, zejména vyčnívá jeden,který způsobil bradygate a dalalámagate, ale to se v čechách nenosí,jaksi! *1*
    • Jednoznačně, vyhodit Jurečku, her Hermanna a Ťoka, ale nejvíce Bureše. Jenže ten na ty ostatní toho víííí.
  • Multikulturní fanatik Dienstbier je nebezpečný merkelovský kolaborant.
  • z Tibetu byl lakmusovým papírkem zkoušky pražské blbosti. Komedianti už se začali houfovat na náměstích, nějaký Bartoška šumař páté kategorie burcoval k Týdnu neklidu a radioaktivní komedianti na Primě balamutili diváky, že na vesnicích to hučí jak v úlech. Pražská blbost je bezmezná. Jasně že kluk čínský je darebák.Ale pokud tady třeba kluci korejští postavili automobilku a dávají práci a solidní mzdy tisícům lidí - tak toto je realita. Když nepřijdou peníze z venku, tak se budeme akorát stavět do front na UP. Takže umělci z Prahy, vyjedťe na ty vesničky! Budete utíkat o překot na vlak, jak se na vás vrhne obsah hučícího úlu, co o něm mudrujete v TV.
    • Další příspěvek s názorem a dobrý.Já jen doplním co ta baba z ODS jak kradla rohlíky a syn jezdil na benzin či naftu PS chce radar v Brdech,tak mám názor,aby ho měla vedle baráku a možná by jí ten názor přešel ať si přečte raději Babičku a neplete se do věcí,kterým nerozumí.Ztratil se mi také Klňava a pěnice vč.ráčkujícího exota.
      • Tito dva.. to vzpoura lumpenploreteriatu..pozor, hlasujete asi špatně, myslím diskutující přede mnou *3*
  • Juru D. vykopat z vysokého postu. Neměl tam pacholek co dělat! Několik měsíců neměl tento típek ani adresu ani telefon. Z obavy že s ním chtělo strašně moc lidí mluvit. Takové expedimenty s nekontaktností nemůže socanský hlupák aplikovat ve státní službě. Zatím jsme si tlučhubu platili z našich daní. Pokud nechtěl komunikovat mohl rýt zahrádky okolo Prahy.Bude mít krásný život. Několik let bude chodit kanálama protože na některé jeho zcestné výroky se nezapomíná.
    • No nevím... Dienstbier aspoň držel linii.. byl čitelný svými hodnotami. Babiš i Sobotka mají jeden problém, ale evidentně jim to přináší voličské hlasy... Volič totiž neví, a proto je volí, čím jim ještě takový politik poleze do zadku, co jim ještě namluví, na co mají ještě právo. A voliči? Ti jen hýkají radostí, jak bojují s korupcí, s urážením prezidenta a nevidí, jak přicházejí o své osobní svobody... tak jen dál Hýkalové..Tak mě napadlo.. není to kvůli tomu, že rodina Dienstbierů byla součástá disentu, kde nastavovali svoji kůži v dobách, kdy si Sobotka hrál s kačery a Andrej pilně studoval na západě?.. to je také důvod..
      • přednesla opravdu nosnou myšlenku! Jsi takový velký šéf tady toho dění. A trefně vypíchneš každou nepravost i s označením vyníka.Děkujeme. Hlupaňo.
        • hýkale... *14*
    • Nebude chodit kanálama. Jako správný politik má hroší kůži.
  • felix.julec
    Sobotka asi doufal,že zahnáním Dienstbiera zapůsobí i na Lidovce,aby vyhnali Hermana.Jenže ti se zachovali jako správní Lidovci.Hrají stále kolísavce.Sobotka udělal chybu,že koaliční smlouva,nekoaliční smlouva,měl ukázat svaly,Hermana vyrazit z vlády pro ztrátu důvěry.Lidovci by skuhrali o porušení smlouvy,ale z koalice by určitě neodešli.
    • A proč by měl odstupovat Herman? Proto, že si "dovolil" setkat s Dalajlámou, který hlásá nadčasové morální hodnoty a představitelem nadčasové tibetské kultury a civilizace, kterou komunistický Číňan ničí. Naproti tomu to ožralé strašidlo z hradu raději chlastalo a hulilo na zámku v Lánech, místo aby šel uctít 17.Listopad. Ale co chtít od "bývalého" komunisty a konfidenta StB.
      • A co takhle se odstěhovat do toho vysněného Tibetu.Burane, protože jen buran může prznit hlavu státu-není za své chování odpovědný.
        • A co kdybys Romku do toho Tibetu všem těm "buranům" prošlapal cestu a šel jako první?
      • vydržme to Herman po dalších volbách dostane boty stejně *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit