Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To zas z bruselského vypadlo moudro. A válečný a zločin.To je zas takový výkřik do tmy. Ve válce se taktizuje a blafuje.Jak ve fotbale. Ale pronést takový památný výrok. To lze snad jen v hospodě. Prezentovat to jako stanovisko nějakých pomazaných hlav? Snad úpal, nebo zvýšená konzumace pěnivého moku. Takovým demagogickým výkřikům nikdo neuvěří. Rusák  chce vyjednávat. Ten z Kyjeva chce pořád válčit. Dobře. Ale válči hochu především za svoje a bez EU. V celé Evropě je nějaké vyřizování účtů mezi CCCP zcela u zadku. A pak se najednou objeví další bruselské moudro.Prý dokonce:


    "Ukrajinci každým dnem hájí zásady demokracie a svobody!"

    Kdeže tihle udatní reci hájí především sami sebe.Protože celou zimu prudili a provokovali medvěda bojůvkami a výpady na které je historicky háklivý.Pokračovali i přes důrazné varování.Dobře hoši.Jen do sebe.Ale každý za sebe a hlavně bez nás!

    • On je opět asi sjetej kokainem. Nevnímá, co je realita a iluze. Ono se říká, že v EU souloží každý s každým. Nu, na každém šprochu pravdy trochu. Když k tomu přidají slušný matroš od Zelenského, tak je pak výsledek jaký je.

  • á pán chytrej se nějak opomenul zmínit že  jsou zaminované všechny přístavy a že je zaminovali sami Ukrajinci

  • josef.chmela

    Ti západní bezvýznamní lháři toho už nakecali, že netřeba je brát vážně a vysvětlit si to jako jejich folklór zviditelnit se.

  • mun.go

    Toto téma tady už bylo. A věc není tak jednoznačná, jak říká EU. 

    Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov odmítl obvinění, že Rusko brání vývozu obilí z ukrajinských přístavů, které blokuje ruské námořnictvo. Z blokády obilí naopak obvinil západní země, informovala agentura Ria Novosti. O otevření koridoru pro přepravu obilí s Ruskem a Ukrajinou jedná Turecko, napsala agentura Reuters s odkazem na nejmenovaného tureckého představitele.

    Zoufalé ukrajinské námořnictvo položilo v Černém moři miny, které mohou být unášeny do Bosporu a Středozemního moře. "Po zahájení ruské speciální vojenské operace rozmístily ukrajinské námořní síly kolem přístavů Oděsa, Očakov, Černomorsk a Južnyj minové zátarasy," uvedla bezpečnostní služba FSB ve svém prohlášení s tím, že miny jsou "zchátralé" a byly vyrobeny v první polovině 20. století. Bouře v západní části Černého moře přetrhaly kabely některých min volně plovoucích v oblasti, protože je tlačil vítr a mořské proudy.

    Ukrajina zablokovala 21 tureckých lodí v Oděse a Kyjev je používá jako živé štíty, uvedla agentura Aydinlik. "Podle informací, které jsme obdrželi, patří 21 lodí, které nesmějí opustit přístav Oděsa, Turecku. Ukrajina nechce, aby tyto lodě opustily přístav, a odvolává se na 'nebezpečí' a na zbývající miny na moři. "Rusko otevřelo bezpečnostní koridor, ale prozatím není průjezd povolen," píše list. Zároveň uvádí, že hlavním cílem je ve skutečnosti něco jiného - pokud zahraniční lodě odplují, stanou se Ukrajinci jasným cílem a Oděsa brzy padne. Proto Ukrajinci nepropouštějí zahraniční lodě, včetně 21 tureckých lodí.

    "V Oděse bylo několik stovek min umístěných na pláži smeteno bouří a nyní bezcílně plují v Černém moři a představují hrozbu pro naprosto všechny lodě," uvedl přístav v prohlášení. Miny položily ukrajinské síly na ochranu před ruským vyloděním. Jedná se o 420 výbušných zařízení. V současné době jsou nejvíce ohroženy západní a jihozápadní části Černého moře, uvedl přístav Soči v prohlášení. To znamená, že existuje přímé nebezpečí pro pobřeží Bulharska a Rumunska. Není známo, kam mořské proudy zanesou dotyčné miny a jak přesně bude moře vyčištěno. 

  • Tak ať si pan Borell zasyke políčko doma místo blafání v Unii. Sklidí a bude mít chlebíček. 

  • gaheris

    Válečný zločin může klidně bejt když si nějaký hotentot otevře hubu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit