Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    ČR nejvyšší inflace v EU. Nejvyšší ceny elektriky.😂

    Tak se zasmějmě těm blábolům různých komediantů (typu Rejdim), kterýma nás tady 1.5 roku krmí o tom, jak Rusko nemá reálnou ekonomiku a do pár měsíců se rozpadne. Opět lži a zase lži, klasika západní degenkracie. 

    Lži, korupce, byrokracie, hloupost = pilíře Eurosojuzu.😂

    • Nejvyšší inflaci v EU má Maďarsko, takže je vidět, že ani lezení do zadku ruskému Hitlerovi ekonomiku nezachrání. Rusko musí tuhle válku prohrát. 

      • goyim

        Rusko už válku vyhrálo. Bohužel u fanantiků tvého typu je popírání reality běžným jevem.😂

  • "Ruská ekonomika sice navzdory západním sankcím roste,"

    Česká ekonomika díky západním sancím klesá ke dnu. 

  • tou 1.větou jsem chtěl přesně argumentovat, co jste zmínili.. pokud klesá kupní síla obyvatel, padá měna, tak ten růst bývá umělým a většinou jen úzce diverzifikovaným, což je ostatně celá sovětská ekonomika odnepaměti. I kdyby neválčili,padali by nyní na dno právě díky nulové přípravě na nové trendy doby..ekonomicky fungují pořád jako 30 let nazpět..v tom je rozdíl mezi nimi a Čínou, která je schopna reagovat na trendy a dobu..ale Sověti byli vždy válečnou mocností (dnes už nejsou ani to..), čajna zase obchodní..Ale mohla by zabrousit i do té zbrojařské sféry díky čipům..
    navíc u toho pádu rublu a zároveň válčení je brzy postihne i nedostatek té levné pracovní síly z bývalých postsovětských států nebo KLDR, protože se jim v podstatě nevyplatí už jezdit za tou prací do Sovětského svazu, možná zvolí čajnu, nebo zůstanou doma, už se to zkrátka ekonomicky vyrovnává a Sověty v produktivním věku soudruh Putin naverboval na frontu.. a tohle vše právě rozhoduje o číslech růstu ekonomiky, pač nemůžeme, díky výše napsanému, nikdo očekávat, že Sovětský svaz najel nebo najede v nejbližší době na automatizaci výroby. 😂 rozjeli tam nyní opětovně naopak vyrobu staré Esky, či jak se ta jejich kola jmenovala.. :)

    • mun.go

      Ruská centrální banka

      Aktuální inflace 5,2%, inflační cíl 4%

      Úroková sazba od 15. 8. 2023: 12% (důvodem bylo aby opticky nenarostla cena na více než 100 rublů za dolar)

      Další zasedání rady banky bude 15.9.2023.

      Je možno se dohadovat, zda jsou vysoké úrokové sazby špatné nebo dobré.

      P.S.

      Rejdime, Eska byla značka bicyklu z ČSFR - alespoň to byste mohl vědět ... továrnu vytuneloval soukromý podnikatel po sametové revoluci.


  • KIMCID

    Historie se opakuje je to jak ve 40 letech v USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit