Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ztratili jsme svoji tvář jsme kolonií poslouchající svého kápa. Rakousko, Izrael a další si zachovali tvář i když je Britové lámali. Jsme "solidární" v nepotrzené věci to je smutné. Tím Babišovi mávají na rozloučenou bývalí voliči !
    • jestli ty máváš tak je to super. Takový bezmozek tady bude u voleb fakt chybět. Jejda to budou všichni na Pana Babiše naštvaní....
  • Chudák Becherovič a 4 roky lezení do análů členům ANO přišlo vniveč.
    • Soudíš podle sebe,tak to potom jó.
    • Na Babiše ani Pelikána si Becherovič netroufne, ale odnese to Ovčák. Těch ran holí, chudák.
  • Babiš příjemně překvapil. Ovara klepne pepka.
  • Náš ministr se pochlapil a vydal toho ruského špiona do USA a ruští kolaboranti tady vzteky plivou jedovaté sliny
  • rusové by mohli vykopat víc těch amerických špinavců, ti dělají po světě největší problémy, americký politik = terorista
  • Ruské špiony jsme vyhostili, co uděláme s těmi americkými ?
    • otrávíme je novičokem *15*
      • opravuji wildoučokem
  • Čest práci soudruzi Trollové. Je směšné jak se Česká média snaží mlžit podstatnými detaily a k tomu stačí zdravý selský rozum. Demokraticky orientovaný diplomat netouží se zakopat kariérou v Moskvě, ale míří za sluníčkem do exotických destinací nebo NY či London. Takže ti - naši občané-, kteří budou vyhoštěni z Moskvy jsou naši soudruzi levičáci popíjející Stoličnoju a lezoucí do hnědého tunelu soudruha Putina.
    • vy jste snad spadl z měsíce, k tomuto zjištění stačí i zdravý selský rozum. Začněte jej také používat, nebolí to.
      • A ve kterém století žiješ? Myslíš si, že se nedá zjistit o které vyhoštěné soudruhy velvyslance se jedná a za jakou stranu kopou? Za druhé, jestli tebe popuzuje můj Nick, tak to je správné, protože to byl původní záměr. Hledat pravdu mezi řádky. Jen hlupák věří jednostranné propagandě ať je to z leva nebo zprava, od boháčů nebo spodiny. Jsme svobodní lidé, ale to neznamená že budeme loutky !!
      • Kosmokundu vožralá spadl zpátky do kanálu a byl tam na měsíc zavřený,vyměnily poklopy za těžké ocelové a chcípák musel čekat na průjmy z digi čt žumpa až jej vyplaví i s komunistickou rodinou v rouše TOP 09.
  • Vydat mladého Rusa do USA byla také ukvapenost.Doufám,že švihák Pelikán si pevně za svým rozhodnutím stojí a ví co činí.Já o tom nejsem přesvědčen,když vidím lhůty soudních rozhodnutí a to i zásadních ,pokud se jedná i o malé děti a to nemluvím o jiných kauzách.Co by bránilo tomu ,aby se řízení protahovalo a on by nám předal své zkušenosti s počítači.Rozhodně by byl pro nás užitečný víc než různí žvanilové na čt24 v demisi vždy ve 12,00 hodin u Moravce.
    • Svatá prostoto, z vás musí mít vaši blízcí radost. Bohužel i toto může psát komentáře pod články.Na druhou stranu je vidět jaký myšlenkový průjem vytéká z proruských vlastizrádců.
      • Není nad text proamerických vlastizrádců. Další z těch, kteří prostě musí někam patřit. Snad je ani nenapadlo, že by ČR mohla být nezávislá, třeba jako Rakousko.......
        • vanhorne
          "třeba jako Rakousko......."
          A třeba i jako Svycarsko, ale to se musite zacit chovat jako oni, jinak to nejde.
  • celému světu né, jenom západním zrůdám a jejich přicmrdovačům
  • Přes veškeré úsilí v mediální válce, přes uvalené sankce a permanentní vyrábění Ruské hrozby, začíná varianta přímého vojenského střetu. Propaganda války dostatečně otupila vědomí populace a nyní už zbývá odhodit masky a burcovat ve jménu hodnot národy do boje.
    Výdaje na zbrojení rostou, válečná osvěta jde do škol a slovo zadržet Rusko je každodenním slovníkem hlavních médií. Nositelé Nobelových cen míru a strůjci barevných pučů radí zdebilizovaným masám nepodléhat ruské propagandě za žádnou cenu. Plány západních mocností, které vypracovaly pro Rusko, jsou stále stejné. Ponechat pouze15 milionů Rusů na jejich vlastním území. Britská premiérka Margaret Thatcherová za tento projev sklidila velké ovace a uznání. Plán pokračuje. Zdroje Ruska musí být rozděleny. Ještě je třeba doladit poslední obraz světové krutovlády v Rusku a pak už všichni budou souhlasit s vraždou ruského prezidenta Putina. Putin je démon a musí být nejlépe zavražděn jako Sadám Husajn a M. Kaddáfi. Evropské mocenské elity nejsou schopny vyřešit vlastní problémy, vlastních lidí. Nejsou schopny jednat o ničem jiném než o vlastním prospěchu. Přes smlouvy, které v minulosti podepsaly, se vždy vzájemně zradily. Tento spolek elitářů, žijících v jiné realitě, má svého vůdce ze zámoří. Pro světového četníka neplatí žádná pravidla, určuje je sám a stejně tak nám určí i nepřítele. Nic jiného, než prachsprosté napadání států a zabírání zdrojů, se ve světové politice nedělo a neděje. Války ve jménu svobody jsou největším pokrytectvím mocenských ekonomických elit.
    • Velice správně napsáno.Někteří pisatelé neznající dějiny by již tady nepsali,protože by nebyli.Hitler by je převálcoval.Na dvojce bylo tento týden čtení z Osvětimi a mě při tom vyvstanul obrázek sedícího V.Havla na klíně říšského protektora Haydrycha a uvědomil si dvojího metru pro Baťu údajně kolaboranta a rodiny Havlových podnikatele ve filmovém průmyslu, jak krátké a licoměrné.Proto mě nikdo nepřesvědčí,že Havel nejel poděkovat do Německa za zachování Barrandova .Bohužel, ne každý národ má tolik lokajů jako tento stát,což dokazuje hloupostí některých lidí ,kteří nás nyní vedou.Stačí vzít si papír a napsat má dáti/dal a hned je vidět výhodnost našich kroků v politice ,místo selského rozumu...počkejme až se to vyřeší zda to je pravda či ne.Já bych reagoval na nařčení nebo je to pravda zda se u nás novičok vyráběl a pak skladoval nebo ne.Ale my ne ,my jsme hujeři,kteří budou čumět jako několikrát v dějinách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit