Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že vy, vážení navštěvníci, máte rozum a Sajmonovi lepíte samé nesouhlasy, to potěší každého inteligentního člověka!
    • Milado, jen 38 +, slabota *13*
    • kdo vyhrává ?
    • spasíba

      sloužím vlasti *5*
  • ivislo
    Tenhle článek je typická protiruská propaganda. Ateď-Babo raď !!!
  • Makak
    Ne, ve skutečnosti je mnohem silnější. *8*

    Vladimír Putin je "jenom" normální: Na prvním místě občané a jejich bezpečnost.
    Zdegenerovaná evropská elita již není schopna ničeho.
    Vzkaz našim politikům: Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3266-vladimir-putin-je-jenom-normalni-na-prvnim-miste-obcane-a-jejich-bezpecnost-zdegenerovana-evropska-elita-jiz-neni-schopna-niceho-vzkaz-nasim-politikum-nenadavej-na-zrcadlo-kdyz-mas-krivou-hubu.htm
    *5* *14*
  • Světem obchází strašidlo, strašidlo Putinismu. Celý svět se obává všemocného ruského cara, který dokáže ovlivnit volby kdekoliv a kdykoliv si vzpomene.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    řekl bych že svět se neobává Putinismu. Světu je to ukradené. Putinismu se obávají pouze zloději z FEDu a jejich američtí kašpárci a evropští protektorátní pohůnci. Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by hrůzou z Ruska a z Putina nespal. Znám ale spoustu lidí kteří si lámou hlavu z hysterie vylágrovaných válkychtivých emerických mozků.............
    • nesouhlasné mínusy. Sajmon koblihář ještě spí? Vždyť už je skoro poledne. To zas na centrále CIA měli noční školení? *4*
  • Je vidět jak jsou čeští novináři z Putina posr.ní *1* *1*
  • Makak
    Pro prasata a degeneráty kteří zapomněli...
    Pro bezpáteřní zbabělce a lháře kteří by tady nebyli protože naši předkové by skončili zplynovaní atp...
    NEKLAMTE NAŠE DETI
    https://www.youtube.com/watch?v=C3jRO7RLQEY

    ...žádná americká baganča by nevstoupila na evropskou půdu kdyby z východu netlačila němce RUDÁ ARMÁDA, o jejíž pomoc zoufale škemrala celá vystrašená Evropa.
    No ale zdá se, že máme hrozně krátkou paměť.
    Před 20 lety by si nikdo podobné prolhané kecy nelajzl, tehdy ještě byla úloha RUDÉ ARMÁDY poněkud živěji v paměti.
    Nyní ale různá prolhaná *12* začínají povykovat...
    Dnes u hranic Ruska cvičí nikoliv Hitlerovy svazy ale část armády ČR spolu s ostatními zoufalci *12* *11* *16*
  • ruská města jsou velká, nádherná a upravená.
    jenom nás manipulují jako s tou severní koreu.
    pořád slyším jak v severní korei je bída, hladomor a lidi tam žijí v chýších a pak vidím videa a fotky z plně funkčních moderních velkoměst s mrakodrapy, jadernými zbraněmi, elektrárnami a dálnicema.
    dělají z nás jenom blbce.
    NĚKDY si přečtěte JAKÁ SVINSTVA A HNUSOTY o nás o Československu psali na Západě za socialismu. To byste se divili jak nás popisovali jako agresory, násilníky a jak tady jíme kořínky, žijeme ve slumech a myslíme jenom na to jak napadnout vojensky Německo
    • Ty jsi nebyl na vojně za hluboké totality? Východní státy vyhrožovaly západu jadernou válkou. Já jsem sloužil na západní divizi, tak vím o čem hovořím, ano byly jsme agresory. Taky se východní státy hospodářsky zhroutily když se jenom zbrojilo a kořínky se jedly, protože se všechno vyváželo do bohatého Sovětského svazu, který neměl co do huby.
      Ruská a Korejská města jsou nádherná, upravená, ale lid žije v bídě a chudobě. To nějak nepasuje k sobě ty nejsi náhodou pomatený? Proč když je Severní Korea, tak bohatá pravděpodobně i svobodná země lidé nemohou svobodně cestovat jako to bylo u nás za totality. Když jsem tak bohatý, tak proč musím vyrábět jaderné zbraně aby to moje bohatství náhodou nechtěl někdo ukradnout a musím si ho bránit? Jaderná zbraň je útočná a ne obraná. Chocholoušek s psychiatrické léčebny by měl s tebe radost.
      • Jo, byl.
        Cvičili jsme kupodivu útěk z kasáren (opuštění do 20 minut včetně techniky) napadených zpoza železné opony, zaujetí obrany a následný přechod do útoku.
        Použití sousloví "západní divize" vás z diskuze o poměrech v amádě za totality vylučuje. Existoval ZVO.
        Atd., kořínku.
  • Musím se smát, zoufalý článek ,na jednu stranu je Rusko zaostalé na druhou stranu vlastně ovlivňovalo volby," v jediné svobodné zemi na světě",toto jsem se dozvěděl na Déčku(veřejnoprávní kanál pro děti).Vy už nevíte, jak každý týden, vyplodit normu protiruských článků,kdo jsi pamatuje dobu před rokem 1989,tak moc rozdílů nevidí...
  • Makak
    Nazdar Historiku vy dobytku,
    Nebýt doávek USS oceli do nacistického Německa musel by Hitler svoje Tygry a Pantery vyrábět z lepenky a válka by skončila ve 43. takže na tom se shodnem!!!
    A ano Hitler byl závislý na pravidelných dodávkách ropy vy dobytku však jeho tanky vyrobené z americké ocele nejezdily na vodu.

    "Henry Ford dokonca nechával Hitlerovi svoj celý ročný obrat. Hugo Boss šil uniformy pre SS. Thyssen Group, oceliarska firma v Nemecku a jej majiteľ Fritz Thyssen, jeden z prvých podporovateľov Adolfa Hitlera, mala majetok spravovaný v USA. Konkrétne Brown Brothers Harriman Investments, prostredníctvom Union Banking Corporation, ktorú viedol Prescott Bush - otec a starý otec dvoch budúcich prezidentov USA. Thomas Watson, zakladateľ IBM, prostredníctvom dcérskej nemeckej firmy Dehomac pomohol vláde Adolfa Hitlera pri pláne na sčítanie ľudu, ktorý neskôr dobre poslúžil pri deportácii židov do koncentračných táborov. Alfred Sloan z General Motors prispel prostredníctvom dcérskej spoločnosti Opel pri výrobe transportérov pre nacistické Nemecko."

    Takto z USA podporovali Hitlera. Sú za tým veľkí hráči. Tvrdé fakty o vojne
    http://www.parlamentnelisty.sk/arena/politologovia/Takto-z-USA-podporovali-Hitlera-Su-za-tym-velki-hraci-Tvrde-fakty-o-vojne-270124
    Pokud chceme říct A musíme říct také B, Víme? *16* *12* *2*
    ANO ani vy byste tu nekydal svůj hnůj nebýt Rudé Armády dokonce i na tom se SHODNEME!!! *1* *2* *15* *14* *14* *14*
    • víme sajmon, Henry |Ford
  • Americkým barbarům nestačilo Plzeň bombardovat jednou, dvakrát .... Hned den na to 19. dubna 1945 přiletěli na Plzeň znovu a znovu rozsévala jejich letadla smrt. Celkem padlo v Plzni za oběť americkým náletům z dubna 1945 769 životů českých lidí a 542 osob bylo zraněno. Bylo úplně pobořeno 505 budova přes 5.000 poškozeno. To byly celé dvě třetiny domů v Plzni. Americké nálety vyřadily přes sedm a půl tisíce bytů z obývání a připravily tak jejich obyvatele o přístřeší. Seřaďovací nádraží bylo zničeno a Plzeň ztratila jatky a celou jateční čtvrť.

    Vražděním a rozbíjením se představila americká armáda obyvatelům Plzně. Tak ji v Plzni poznali ještě dříve, než se v městě objevila. Ale i ostatní města západních Čech poznala zločinné bombardování amerického letectva.

    25. března 1945 napadla americká letadla Cheb a zničila svými bombami obytné domy v dnešní Žižkově, Havlíčkově, Riegrově a Palackého ulici. Při náletu bylo zabito na 800 osob, včetně mnoha politických vězňů. Americké bomby zasáhly tábor, ve kterém byli u Chebu koncentrováni. Přes 70 francouzských antifašistů a nezjištěný počet sovětských zajatců při tom zahynulo. Čtrnáct dní na to provedli Američané nový nálet na Cheb. Přesný počet obětí nebyl zjištěn, ale byl velmi značný.

    Jedním z vrcholů amerického barbarství bylo bombardování chrámu sv. Mikuláše v Chebu 20. dubna 1945. Obyvatelé, kteří chtěli lokalisovat vzniklý požár kostela byli odstřelováni z palubních zbraní doprovodných amerických stíhaček jako zvěř.“
    • Nebuďte k smíchu! A kolik toho tady zdevastovala vojska SSSR?????????????????,,,, Zničená příroda, zastřelení lidé, okupace rádoby na v-je-čné časy!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Podlý zloději nicku, ve válce se bombarduje a hynou lidi, bohužel. A Američani dobře věděli, že je třeba zničit strategické továrny, které by padly do rukou Stalina a posílily by jeho touhu dobýt Evropu až po Atlantik, jak vyhrožoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit