Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě, že vyhraje v prvním kole. Rusko potřebuje pevného a rizhodného prezidenta a tím PUTIN je. *3*
  • Putinovi držím palec !!!
  • Přijďte na demostraci, koná se na náměstích ve všech velkých městech 15. března 2012 proti této korupční vládě. Jde nám o všechno. Cílem je svrhnout tuto vládu v čele s Nečasem.
    • Příjdem ve větším počtu. Putinovi držím palec. Přece jen měl toho Jelcina pořádně nakopnout a mohli být dále a my nemuseli rušit tolik pracovních míst. Gorbačov svoje miliony dolarů dostal i za nás. Teď bychom mohli občas něco dodat do Ruska, abychom obnovili nějaká pracovní místa, ikdyž Nečas to nechce.
    • ano souhlasím a je potřeba si vzít okované byty se železnou špičkou a rozkopat jim politický prde.e. *16*
  • Pokud má mít Rusko ,díky dostatečnému množství nerostných zdrojů ,světlou budoucnost,tak potřebuje vládu tvrdé ruky.Pokud by se tam,pod rouškou demokracie,přemnožili zloději a lumpové,jako u nás,tak pak bychom brzo mohli s Ruskem soutěžit,kde se bude mít obyčejný člověk hůř.Zatím,ve zbídačování obyčejných lidí,vede Česko.
  • Opět musím konstatovat,že se národ probouzí z 22 lété okliky,protože to co se tady předvedlo -to nepamatují lidé narozeni ani v r.1930.Na to nebude stačit ani Mírov,Bory,Špilberk a další.Novináři přestaťe s tím pochlebováním.Držím palce Putinovi a moje děti budou žít v míru a ne v takových sr....jako nyní.
  • Tož Ladine, držíme palce *3*
  • KOHO SI ZVOLÍ, toho budou mít ! Řev nejen médií je proto, že Putin neleze Západu někam, ale jedné stylem - Já pán, Ty pán !
  • Vladimíre Putine. Držím palce.
  • prvotní nejprvnější ze všech apoštol a bratr ježíše
    --------------------------------------------------------------------------------
    vždy mne pobaví, když při volbách v rusku se spustí řev, jak prý jsou ruské volby zmanipulované, přičemž se nenápadně vnucuje víra že volby v čechách nebo v americe jsou údajně v pořádku a lidé prý můžou volně kandidovat a svobodně volit. to se mi vždycky vybaví jeden pán s knírkem který hystericky ječel cosi o ruských zločinech v katyni přičemž předstíral že jeho vlastní tábory v osvětimi či dachau byly v podstatě údajně jen lázeňská a relaxační centra.
  • Pro pana Petra k výroku "proto nemá cenu tady k volbám chodit". To je velmi nesprávný názor. Protože na takové občany-nevoliče se všechny politické strany těší a jsou za jejich neúčast nanejvýš spokojeni. Protože nevolič je ve volbách, žádnou stranu, neohrozí a po
    volbách? Zřejmě nevíte, že volební hlas každého občana má finanční hodnotu, na základě které strany dostávají podle výsledků voleb peníze. Podle počtu získaných hlasů a ve stejném poměru se strany dělí také o ty peníze, které "zůstaly" po nevoličích, kteří k volbám nešli. Chceš-li, aby Tvůj finanční finanční podíl strany nedostaly, tak musíš jít k volbám a do urny dát neplatný hlasovací lístek (škrtnutím apod). V tom případě "Tvoje" peníze do podílu z voleb nejdou. Tak si to rozmysli, jestli je lepší k volbám jít, či nejít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit