Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko vždy bylo, je a bude ještě hodně dlouho "jiné". Pokud se tam dostane nějaký "západní demokrat" tak by ta země byla brzy rozkradena a nepatřilo by Rusům z jejich země nic. Putin je takový jaký je ,dá se o tom hodně diskutovat....,ale právě takoví lidé tam musí být. V tak velké zemi od nevidím do nevidím...to ani jinak nikdy nešlo a nejde. Rusko i za tu cenu, že to tam vypadá tak, jak to tam vypadá je snad jedna z mála zemí na světě,která si ještě může říct ..Éto náša zemlja ! a že si ji umí uchránit je jasné snad každé zemi včetně těch nejsilnějších z historického poučení od všech co se o to kdy pokusili, jinak už by se tam dávno osvobozovalo v zájmu "civilistů,demokracie a svobody" V této zemi se už hodně změnilo, ale na "některé věci" bude dobré, aby si raději svět zvykl. Ve svém vlastním zájmu.
  • To v Americe v New Yorku sebrali a dali do arestu cca 700 lidí co šli přes Brooklynský most pokojně vyjádřit svůj nesouhlas na Wall Street. Chtěli jen "změnu v chování americké vlády". Jednotliví účastníci nebyli tak radikální. "Myslím, že nežádáme mnoho, jen abychom se pokaždé nebudili s obavou, zda budeme moci zaplatit činži nebo jestli budeme zase jíst jen fazole s rýží," napsala agentuře Associated Press Erin Larkinsová, která byla se svým přítelem v sobotu na Brooklynském mostě. "Nečekáme změnu okamžitě, jen doufáme, že si lidé všimnou toho, co říkáme," dodala.
  • Kolikpakže má Moskva obyvatel? Těch 26 opilců /jako u nás chartistů/ to je určitě jasná převaha. O tom je nuntno naše již dost nasr/né obyvatele informovat. O demonstarích v Americe, Španělsku , Islandu a pod. ani Ň. Cenzura to je věc. *12*
  • Nejenom volby bez opozice jsou zločin ale volby v kapitalismu jsou divadlo a zločin!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit