Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý nápad, uklidní se region a zabrání se další expanzi zmetků z SS!!!
  • No to bude řevu. Každopádně to, ve srovnání s počtem základen USA, bude stále tak 1 : 500.
  • S chutí do toho.
  • blegh
    Každopádně by vytvoření ruské základny v Sýrii prospělo stabilizaci země. Ami by pak přešla chuť na další terorizování regionu a podněcování terorismu.
    • ano, konečně se mají Amíci čeho bát. bravo.
  • no amíci je mají všude po světě a nikdo neřve, tak by se sem tam nějaká ruská základna taky hodila... *16* *16* *16*
  • Bum a je to venku, Semjon Gayínek je teplej Mongol, hrůůůza...!!! Chichichi
    • Zklidni zlej ruskej BTW Teplouši trolle!

      Článek není o tvejch Gay barech Plzni a ni o tvém homosexuálním vztahu se Semjonem.
      Tobě vadí zdejší Simona. Takže pořádně teplej jsi tu leda tak ty sám.
  • budujte základny ,holoubci siví,ať pobijete co nejvíce sviní....
  • A proč by Rusko nemohlo vybudovat vojenskou základnu v Sýrii když amíci je mají po celém světě.
    • Obama: Protože by to ohrozilo světový mír.
  • a tady známé anglické noviny z 13.10.2015.....některé z vás nepotěším.....

    Britové o Rusku v Sýrii: Rusové zostudili celý Západ!



    Stať v The Daily Mail o operacích Ruska v Sýrii vyvolal příval nadšených komentářů. Čtenáři nejpopulárnějších britských novin blahopřáli Vladimiru Putinovi za vynikající práci.

    Čtenáři britského bulváru schvalují akci Ruska v Sýrii! The Daily Mail článek o ruské vojenské operaci za tři dny přilákal tisíce komentářů na podporu akcí Moskvy.
    • pokračování.....
      Článek v nejpopulárnějších britských novinách popisuje, jak ruské lodě vypálily střely s plochou dráhou letu na pozice ´Islámského státu´ (teroristické organizace zakázané v Rusku) ze vzdálenosti 1.200 km a syrské vládní síly zahájily masivní útok proti islamistům.

      V Daily Mail komentáře nemoderují, přestože k jejich vložení je nutná registrace. Mohou současně hlasovat ´líbí´ a ´nelíbí´. Níže jsou nejoblíbenější komentáře. Všechny, až na jeden, byly napsány Brity:
      • pokračování......
        xcellentní novinka. Výborná práce, Rusko. Zostudili jste Británii a Spojené státy.

        Jen tak dál Rusko. Pošlete tam jednu (raketu) i za mě z Velké Británie. Bravo.

        Říkejte si o Putinovi cokoliv. Ale on je opravdový muž, na rozdíl od Obamy. Rusové předběhli a zostudili celý Západ! NATO už není k ničemu. Skvělá práce, Vladimíre. A to píšu z neobjektivního Polska!

        No, a teď nastoupil čas Corbyho (Jeremy Corbyn, vůdce Labouristů), pro rozhodné kroky. On se zatím chystá vyzvat Islámský stát na další čajový dýchánek se sušenkami.

        Obrat pozice Ruska k Sýrii poskytl světu trochu šoku a hrůzy. Například, opatření k ochraně legitimní vlády či infrastruktury země. Zároveň je tak šance připravit první kolo světských, na západním vlivu nezávislých voleb.
        • závěr......
          Nejpopulárnější komentář na podporu Rusku potěšil více než 7.000 čtenářů The Daily Mail a nelíbil se jen 180. Vyjadřovaná podpora dalším reakcím převyšuje 1.500 ´lajků´. (BFM), (-r)

          Sergej Lavrov: Západ si musí vybrat — buď s Islámským státem bojuje, nebo ho používá ve svých cílech
  • Ramzanu Kadyrovi/RK se proruští hodnostáři klaní jako osmanskému bejovi, protože jeho milice plení celé Čečensko, a místní hodnostáři mu musí odvádět přepychové dary, jinak mohou na své podnikání zapomenout – toho, kdo se vzepře, kadyrovci unesou a na rodině žádají výkupné, viz kauza mladého Ahmada Gutijeva, jenž se rozhodl Kadyrovi nezaplatit : poté, co jeho rodina předala RK výkupné ve výši 100.000 dolarů, byl ve zbědovaném stavu z Kadyrovy soukromé mučírny propuštěn – okamžitě poté se rodina odstěhovala do zahraničí.

    Díky svým komerčním mučírnám si mladý RK již ve svých 28 letech ( 04) mohl postavit kolem svého paláce v Grozném fontány chrlící křištˇálově průzračnou vodu, zatímco obyvatelé Grozného živořili z několika kapek vody, která má v Grozném stále cenu zlata .

    Zlaté paláce sobě, svým rodinným příslušníkům a svým velitelům nelegálních bezpečnostních sil vystavěl i ve své rodné vesnici Čentoroi, což je dnes pevnost postavená ze zlata¨, kolem níž se táhnou podzemní jeskyně Kadyrových mučíren.

    Obyvatele této vesnice, kteří mu nebyli po chuti, jednoduše vyhnal.
    • Změň si přezdívku na Lež bude to lépa odpovídat obsahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit