Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko válku na Ukrajině nezačalo. Bylo až příliš zdrženlivé, stále naivně poukazovalo na dodržování Minsk 2, a Ukrajinci se stačili opevnit v každé vesnici. Rusko vstoupilo do již probíhající války, aby zabránilo masakru tehdejších dvou povstaleckých republik ze strany Ukrajiny, která například každodenním asi sedmiletým ostřelováním civilních cílů zabila 18 tisíc osob, prováděla diverzní akce, odvlékala občany povstaleckých republik na území která kontrolovala a tyto lidi už nikdo nikdy neviděl.

  • Russko je fašistická koloniální zdechlina, který se rozkládá zevnitř a své smrduté sr..čky vylévá do celého světa, na Ukrajinu, do Evropy. Platí , vyzbrojuje a politicky podporuje palestince, Islámský stát a šílené vraždící režimy v Africe.

    A co naši dezoláti? Ti se nad tím, za pár rublů, ti bl..bější zadarmo, rozepisují jako Mungo s Vrubelem dohromady.

    Russák nechává za své zájmy bojovat občany druhé kategorie, z kolonií , ze všech těch XYstánů, z nichž většina ani neumí russky, ale ví, že musí na frontu, jinak je prostě zavřou do kriminálu, který nepřežijí nebo je postřílí včetně jejich rodiny. 

    Moskal do války nepůjde, ten má jiné starosti, jak si nahrabat na zámeček někde ve Francii nebo na jachtu v Americe. Karlovy Vary, ty už  jim nejsou dost nóbl.

    • josef.chmela

      ... a jinak zdraví slouží? A co stolice, dobrá a pravidelná? Dobrý jo? Až na tu prázdnou vymytou hlavu, že? Ale to je osud všech moderních rádobydemokratů.

  • Všem chytrolínům, kteří odsuzují ruského prezidenta V.V.Putina za tzv. agresi vůči Ukrajině a kteří zpochybňují jeho snahu o denacifikaci tohoto prostoru, bych doporučil ke shlédnutí dokument vysílaný včera (5.4.2024) ČT, který byl nazván Historie SS (přesný název si již nepamatuji). Tam Česká televize k mému velkému překvapení uvedla mnoho konkrétních faktů ohledně historie SS, ohledně jejich současnosti a také toho, že řada lidí, ačkoliv měli být po 2.světové válce dávno potrestáni za válečné zločiny např. v koncentračním táboře Sobibor a dalších, za desetitisíce mrtvých - tito lidé žijí z bohatých finančních darů od vlády USA - ta přece svého času také patřila k protihitlerovské koalici a najednou tyto zločince přímo financuje...

    Tak kde to jsme ?? Kde je pravda ?? A nejde jen o fašouny na Ukrajině, ale také v pobaltských republikách, které vítaly Wehrmacht jako své osvoboditele, dokud masy těchto obyvatel neskončily popraveny v obřích jámách.

    Avšak nač chodit tak daleko ? Jaká byla situace v Čechách ?? - konkrétně v Praze ??! "Hrdinné" pražské obyvatelstvo skandovalo a slibovalo po provedení atentátu na Heydricha věrnost velkoněmecké říši, hajlovalo - nacistické pozdravy, nic nenaznačovalo, že by Pražané byli nuceni na ten Václavák násilím přijít. Neboli slibovali a přísahali věrnost skutečným okupantům, kteří vyvražďovali český lid.

    Otázka na okraj: Nezbylo jen tak náhodou dost fašistických rysů i v českém národě ? A co snahy o porážku Ruska, co dodávky zbraní Ukrajincům, v jejichž armádě je oficiálně pluk AZOV, což je otevřená fašistická jednotka, s níž mají dnes problémy i Němci ?

    Občané, přemýšlejte, kde je vlastně PRAVDA !!

    • Jen ubohý hloupý lhář a podvodník neví, že  v Russku a Německé demokratické republice v pohodě žili statisíce válečných zločinců., kteří pracovali pro tajnou polici nebo jako vědci na vojenském a kosmickém výzkumu.

      ČR nebyla výjimkou např. bolševický prezident Zápotocký byl válečný zločinec o jehož vydání nás žádalo Holandsko. Jako kápo v koncentráku zavraždil prokazatelně nejméně 5 holandských občanů, na další případy už nebyli svědci. Stejně tak kápo Gusta Fučíková  zavraždila Milenu Jesenskou  a řadu dalších..Gestapáci stáli u zrodu StB

      Celý russký kosmický program byl založen na válečných zločincích, díky kterým primitivní zaostalé russko postavilo první letuschopné rakety. To že "slavný" kalašnikov je STGW 44 na kterém v závodech u Kalašnikova pracoval jeho německý konstruktér to taky nevíš. 

      • josef.chmela

        Takové mentálně omezené huliče trávy s devastovaným mozkem jako jsi ty, pětidemolice potřebuje jako své voliče, protože normální myslící a vzdělaný člověk by tento pětidemoliční odpad společnosti nikdy nevolil.

  • Zelenskij ?? Tento komediant už toho nakecal až dost.

    cha cha cha cha !

    • Od kdy si říkáš Zelenský?

  • KIMCID

    Si volali klucí, že to ví? No má to už Zelenka spočítané.

  • Nechtělo by to třeba nějakou 354. sankci?
    Ušatí svou válku na Ukrajině nějak zaplatí. Ukrajinci na tom budou hůř. 

    • Ale ne ... My jim s tím placením nepochybně pomůžeme. Musíme. Dostaneme befel zpoza oceánu, budeme platit Amíkům i Ukrajincům. Proto ačkoliv je 35 let po převratě, který nás měl ekonomicky vyrovnat s Rakouskem a s Německem, tak naši politici pořád objíždějí německé obchody a čumí na to, jaké zboží se prodává ma západě a s jakými šunty si musíme vystačit my. 

      Pravičáci by měli začít chodit dům od domu a vybírat na zbraně a munici, než zas budou něco na Ukrajinu posílat.

      • Šunty tu vyrábějí a prodávají jen levicoví šizuňkové, co se drží koruny jak ho...no košile.

        Aby mohli v klidu krást, prát špinavé russké a palestinské prachy a pašovat migranty do Německa, k ničemu jinému totiž koruna není,

        • josef.chmela

          Koruna je alespoň naše malá svoboda v USA a EU protektorátu.

  • mun.go

    Zelenský je po datu 20.5.2024 nelegálním prezidentem, protože mu končí pětileté funkční období. 

    • Zelenského odpůrci tvrdí, že po tomto datu bude legitimita prezidenta přinejmenším zpochybněna, ne-li zanikne, což znamená, že se jedná o uzurpaci moci. Proto by měl předat moc předsedovi Rady, který podle ústavy plní povinnosti prezidenta v nepřítomnosti úřadující hlavy státu.
    • Prezidentovi zastánci zdůrazňují princip kontinuity moci. Poukazují na článek ústavy, podle něhož pravomoci jednoho prezidenta zanikají, když jiný prezident složí přísahu. Podle něj se navíc prezidentské volby nemohou konat během válečného stavu, ačkoli ústava o takovém zákazu nic neříká. 

    Tohle prosím píšou ukrajinské noviny. A ještě toto píšou na Ukrajině:

    • Podpora ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v posledních šesti měsících klesla. Svědčí o tom průzkum skupiny "Rating".
    • V září 2023 činnost prezidenta plně podporovalo 42 % respondentů, v únoru 2024 se tento podíl snížil téměř dvojnásobně - na 22 %.
    • Počet těch, kteří odpověděli "spíše podporuji", zůstal téměř nezměněn - kolem 40 %.
    • Počet odpůrců Zelenského činnosti se zdvojnásobil - z 9 % na 18 % v kolonce "spíše nepodporuji" a ze 7 % na 15 % - "vůbec nepodporuji".
    • Jinými slovy, prezident má stále většinovou podporu, ale v průběhu dvou let války je patrný stabilní trend snižování hodnocení. Před 2 lety, v dubnu 2022, Zelenského plně podporovalo 74 % respondentů. O necelý rok později, v únoru 2023 - již 58 %. O další rok později - již 22 %.

    Zelenský je stále o fous lepší, než Petr Fiala, kterého podporuje 21% občanů.

    • U Zemana ani Putina ti to nevadilo? 

      • josef.chmela

        To jsou alespoň svobodní a schopní politikové a ne pouze loutky zámořského loutkovodiče.

    • Venoušku s diagnózou učitel a bez zenové mysli, když je válka, volby se nekonají. Stačí na to dekret... Jistě, kdyby kyjevští chtěli, mohli by udělat i volby, vždyť na většině území se neválčí. To by však zároveň znamenalo přiznání, že dosavadní vojenské snahy Kyjeva, USA a Británie, byly na dvě věci. Pentagon, nyní chystá finanční injekci pro Ukrajinu ve výši asi 100 miliard dolarů. Chtějí to rozložit na 5 let, tedy počítají s vleklejší válkou a tím, aby to nemohl ovlivnit Trump, kdyby zvítězil. Účast ve volbách na Ukrajině by byla statisticky dosti významná jen pokud by se vyskytl adept, který by slíbil ukončení války. Ovšem to by zase nemohly zmíněné tři země připustit. Takže je vlastně nejlepší ponechat Zelenského na funkci. Ještě více se zkompromituje a nakonec i jeho bližní budou dávat vše za vinu jemu. I Hitlera se rozhodli Britové nakonec nezastřelit, protože došli k závěru, že nikdo jiný by nemohl více Německo přivést tak dokonale k porážce.

      • Další nick? Bytost milionu tváří a jmen bude někoho kádrovat? 

        • Všiml jsem si, jak jste kádroval Ukrajince - všechny vyhostit. Dvojí metr ? 1+1 = ? Na rozdíl od vás jsem si nevšiml, že by Laktarius.Maximus někoho kádrovat. Ale jistě se můžete cítit být dotčený na egu velmi. Převelmi. Tak zase někdy příště, bezchybný spoluobčane. :-)

        • Když se vám na mém příspěvku něco nelíbilo, napsal jste, že je příliš dlouhý, studený čumáku. Stále platí nabídka:

          Právě na tom vlasteneckém sevru pokec24.cz tolerují i takové jako jste vy - studené čumáčky, navíc i Židy, dokonce psychopaty, neznalé globalistiky. Mající výhrady vůči ostatním diskutujícím. A vymačkávat se tam může každý pod jedním článkem třeba desetkrát. Stačí i jen krátké štěky - zagágání z hejna, jako to děláte
          vy, nebo to mohou být i dlouhé příspěvky. A mají více rubrik. A články dodávají i přes víkend... Budou vůči vám vstřícní, zejména když uvedete heslo: kopřivu mráz nespálí. Nezapomeňte nepřiznat žádné své pochybení, jak to vždy dělají psychopaté, aby jejich, jinak tuctové, ego neutrpělo.

      • goyim

        "když je válka, volby se nekonají"

        Amerika během občanské války volby zvládla. Assad v Sýrii taky - během té nedávné "občanské války"...😂

      • mun.go

        Dekret - od koho? Od toho, kdo není právoplatně ve funkci?

        Ukrajinci to dost rozebírají a dojde i na  " jeho bližní budou dávat vše za vinu jemu."

        11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Cbnmx, Cmaro, Cvbnmx, Goryla.ZOO, Laktarius.Maximus, Masunta, cvbmk, cvbn, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

        • Dekret Z. vydal, když byl ještě ve funkčním období. To je ale překvapení. Co v té škole vlastně učíte ? 1+1 = ? Už to vypadá na vliv drog nebo alkoholu.

        • Venoušku, je právoplatně ve funkci. Jinak bych to ani nepsal. Nahradit lze jen volbami a ty se ve válce v žádné zemi nekonají..., nebo dosadit jeho nástupce dočasně, do voleb, když by třeba zemřel, nebo byl komatu,  nebo emigroval a nevědělo se, kde je.  1+1 = ? A myslím, že se můžete zařadit do skupinky zdejších duševních VIP doživotních ukřivděných naháčů, kteří netuší, že takovými jsou. Můžete se jistě také vzájemně ubezpečovat o správnosti svých  i nejabsurdnějších názorů a jistě i mě řádně zkritizovat - tím najdete další smysl svého asi ne příliš harmonického, života. Byl bych zklamán, kdybyste mě ignorovali - ale to ego psychoušů nezvládá . Rozhodně znovu doporučuji postup s pozinkovaným kýblem připojeným na fázi, resp. se snadno zaregistrovat u vlasteneckého webu pokec24.cz. Tam snesou skoro všechno. Mají hodně rubrik, články i přes víkend,  mnoho diskutujících. Vymačkávat se v diskusi můžete třeba desetkrát pod jedním článkem. To tam dělá jakýsi Žid a patrně i psychouš: Milan ze Zahrady Čech. Je už nad hrobem, tak byste jej mohl nahradit.

          • Že ale fazolový Venoušek Mung-go umí opepřit diskusi něčím úplně
            novým a zase dlouhým... To je jistě tím, že baští zdravé fazolky (způsobují ovšem
            meteorismus): Mungo fazole je obecné pojmenování semene rostliny s názvem vigna zlatá, někdy též vigna mungo či fazole mungo. Nebo chce napodobovat komika Mr. Beana ?

            Nedá odkaz ze kterého text okopíroval. Raději kujón tapetuje diskusní plochu delšími texty...

            • mun.go

              Odkazy jsou uvedeny. To jsou ta podtržená slova v mém příspěvku.

              Mungo je sice druh fazolí, ale také Promyka mungo či promyka indická (Herpestes edwardsii) - promykovitá šelma vyskytující se na jihu Asie. Je známá tím, že loví i velké a prudce jedovaté hady. Indové ji proto s oblibou dávají svým dětem a nechávají ji přespávat v dětských pokojích – nejen jako domácího mazlíčka, ale též jako ochranu před hady. 

              K jedovatým hadům lze řadit mimo jiné tyto: 11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, lagemas, Laktarius.Maximus, Masunta, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

        • Pane Mun.go, ten člověk mnoha nicků, to už bude na psychiatra. Nejlepší bude tento exemplář ignorovat. 

          • Souhlasím.

            • Já také souhlasím. Jen přípodotek: Psychopat kritiku nedokáže ignorovat. Myslí si, že by to uškodilo jeho egu psychopata a v takovém stavu se mu do hrobu (nejhumánější co v životě udělá) obzvláště nechce.

  • Asi se bude te zelene kreatuře blbě spinkat...

  • Když to prohlásil Zeleskyj, tak se ani nedivím. Určitě to je pravda.

  • josef.chmela

    Ani se Putinovi nedivím. Celé Rusko nebezpečně obkličuje agresivní NATO, dostává se k jeho hranicím, neustále vyhrožuje a prudí. V pobaltských zemích na hranicích s Ruskem se budují americké vojenské základny a provokativně probíhají velká vojenská scvičení vojsk NATO. Ukrajina je neustále vyzbrojována veškerými zbraněmi a municí a podporována ve válce skoro celým světem. Skoro všechny státy Evropy horečně zbrojí  a vydávají na zbrojení nepředstavitelné sumy (viz. Polsko). USA teroristé vydávají na zbrojení 10x více než Rusko. Aby Putin ochránil Rusko před agresivním NATO a imperialisty USA, pak musí zvýšit výdaje na zbrojení a povolávat do zbraně více lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit