Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říkejte si soudruzi na diskuzi co chcete toto je státní terorismus v praxi!Možná že vás za vaše názory pochválí Kreml a nebo SPD potažmo Hrad!

    • Hlavně, že tebe pochválí chlapci z Juesej, pitomo.....

  • karban.milan

    Zase falešná propaganda, Tiscali je fakt hnusná žumpa!

  • Jedná se o Hoax a Fake news. Uvažujme logicky.....ruská tajná služba chtěla prý zlikvidovat Skřípala....NEPOVEDLO SE.....chtěla údajně zlikvidovat Napraného teda pardon Navaleného......NEPOVEDLO SE.....prý vyhodili do vzduchu Vrbětice, ovšem Pat a Mat by to zvládli lépe......z čehož logicky vyplývá, že jejich rozvědka je tak neschopná, že v žádném případě nemohli úspěšně zvládnout odstranění nějakého Litviněnka.....možná se za čas dovíme, že Litviněnko chl..stal s agenty britské rozvědky a místo whisky mu nalili fridex....😯

    • goyim

      Je to naprostá zhovadilost. Už jen ta idea, že použiješ Polonium, ke kterému má přístup jen pár vyvolených, když máš milion bezpečných způsobů, jak někoho vyzmizíkovat a nikdo toho člověka nikdy nenajde.

      Samozřejmě pomijím tu ironii, že se o tomhle vede soud zatímco třeba vražda generála Iránu američanama v Iráku dronem na veřejném letišti (regulérní válečný akt) se neřeší, všichni poslušně drží huby. ;} Zasmějme se kašpárkům-pudlíkům z neobolševické EU.

      • goyim

        Jo, a rozsekání novináře Khashoggiho na kusy Saudama na ambasádě v Turecku taky nikdo neřeší. ;} USA/EU neudělalo nic a Izraelský premiér-zločinec Netanyahu osobně letěl do USA obhajovat Saudského prince, co tohle zvěrstvo nařídil. ;}

  • Nechápu, jak může bývalý agent KGB přejít k britské tajné službě, bydlet si v Londýně a myslet si, že se mu nemůže nic stát. Nemyslím si, že by jeho likvidaci nařídil Putin, ale podle mě se mohlo jednat o vyřizování účtů. Kolik asi bývalých agentů KGB vyzvonil britům? Kolik takovýchto agentů bylo zatčeno? Zrada se neodpouští. Žádný tajný agent jakékoli země si nemůže dovolit přejít k druhé straně, jinak musí počítat s odplatou. Nechápu Litviněnka a jeho manželku jak mohli být tak naivní a hloupí.

  • Co by Rusové z jeho zavraždění měli? To co Litviněnko věděl z doby o svém působení v ruské rozvědce už stejně dávno vyžvanil. Pokud by ho Rusové chtěli zabít, tak už to udělali dávno, hned po jeho pláchnutí na západ a ne tak spektakulárně aby ho všichni viděli v zuboženém stavu. Postihl by ho infarkt nebo dopravní nehoda anebo by prostě zmizel ze světa. Potichu. Takže zase platí Cui bono. Litviněnko byl v Británii nějaký čas agentem britské rozvědky, ale měl spory se šéfy a tak se chtěl vrátit domů do Ruska. Tím se ani netajil. Víte co je nejhorší pro rozvědku? Když její agent začne žvanit na druhé straně barikády. Když tohle hrozí, každá rozvědka se tomu snaží zabránit, třeba i fyzickou likvidací. Takže pro Rusy měl logicky Litviněnko velkou cenu jako živý, protože v Rusku mohl vyzvonit taje britské rozvědky a proto na jeho likvidaci měla naopak britská rozvědka sakra velký zájem. Samozřejmě, když se ta likvidace dobře sehraje s patřičnou medializací a ještě se hodí na nepřítele, zabijí se tak dvě mouchy jednou ranou. 

    • A vo vo vo vo tom to je......

  • rusy nikdy nevrazili livtinenkoa !!! toto zavrazdili tajny sekrete agenti z jednotky moch - isr - jer !!!

  • Kdy EU odsoudí raketový útok na nevinné děti.

    McKenzie v pátek řekl, že při úprku z Afghánistánu bylo auto  zasaženo v „upřímné víře“, že představuje hrozbu. „Teď jsem přesvědčený, že při tom útoku bylo tragicky zabito až deset civilistů včetně sedmi dětí,“ řekl dnes generál.

    Místo cesty do Spojených států tak velkou část z dnes už více než šedesáti tisíc prchajicích Afghánců čeká „postupový tábor“ v podobě některé z vojenských základen armády Spojených států. V Evropě se jedná o kasárny ve Španělsku a Itálii a především o obří leteckou základnu v západoněmeckém Ramsteinu. Ta USA už v minulosti několikrát sloužila jako klíčový bod pro letecký přesun amerických vojáků do zemí jako Kuvajt, Irák nebo právě Afghánistán. Zde jsou dnes umístěny tisíce uprchlíků před Tálibánem. Takže  EU v čele s Němci pomáhají americkým imperialistům v kolonizaci světa

    • goyim

      Základnu Ramstein používá USSA k dronovým útokům, které z 90% zabijí civilisty (odhalil voják Daniel Hale a byl za to zavřenej). Obama "upravil" pravidla pro dronové útoky tak, že definoval, že každý muž ve věku x-y, který se pohybuje v okolí, se automaticky bere jako nepřátelský bojovník a je na druhé straně, aby prokazovala opak. Trump to pak dotáhl do extrému tím, že zrušil další procedury, takže už si "žoldáci" a CIA prakticky dělaj co chtěj. Mimochodem, oceněný novinář z Interceptu Jeremy Scayhill se v Německu ptal politiků, proč tohle podporujou a odpověď byla, že USA má u nich velký vliv a nemůžou jen tak říct ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit