-
Nelze se jim divit. *7*
Pokud se BRISC chystá zrušit nadvládu petrodolaru, musí disponovat vojenskou sílou, která nedovolí USA moc vyskakovat. Uvědomte si, že petrodolar drží americký domeček z karet pohromadě. Na "povinnosti" používat dolary při platbě ropy a plynu stojí americký blahobyt. Tisknou si je jako na běžícím pásu a protože ostatní státy je musí mít v rezervách, právě ty ostatní státy musí doplácet na to, aby držel dolar hodnotu. Pád petrodolaru ukáže, že král je nahý.
Petrodolar začal ohrožovat už Saddám Husajn a rovněž Kaddáfí. Zlikvidovat je, na to USA mělo. Pokud to ale učiní Rusko spolu s Čínou, to bude pro Ameriku příliš velké sousto, aby s tím mohla něco dělat. *5* -
-
Probuď se,Čína nebude spřáhat s rusákama žádný komplot proti USA, jsou to spojené nádoby, Čína si žáden pád dolaru nemůže dovolit a ani nepřeje! Kromě toho čína má rusáky ráda jako osiny v prd-li *1*
-
-
Člověče vy jste úplně mimo realitu. Jenom ze sebe děláte vola. Ale asi neděláte...
-
Za ten USA majdan na náměstí Nebeského klidu v Číně v r. 89 Čína miluje USA jako něco někde a rozhodně si uvědomuje, že spoluracovat s Ruskem musí i kdyby nechtěla, protože po pádu Ruska je na řadě ona. Jednoduchá matematika i logika.
-
-
-
Eine Nation, ein Reich, ein Führer (jeden národ, jedna říše, jeden vůdce), hlásal Hitler a Puťka to od něho převzal.
-
-
Třesu se někdy o svou vlast, když pomyslím na to, že Bůh je spravedlivý.“ - Thomas Jefferson
tečko, tečko, takový nácek , nyní pod nnn - , že se nestydíš. -
-
Ona se ta tečka nestydí ani krást nick a psát pod cizím nickem své komunistické a rusofilní bláboly. *3*
-
nestydím
-
-
když už tak eine volk(jeden národ)
-
-
Děkuji za upozrnění na chybu. Ale když už, tak správně ein Volk. Protože je das Volk. A podstatné jméno se píše s velkým začátenčím písmenem. *4*
-
-
-
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kvuli-valce-na-ukrajine-nam-hrozi-ctyri-katastrofy/r~32987476d46311e3af98002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1
-
Když /zahranicni/335260-kyjevu-radi-v-boji-se-separatisty-agenti-fbi-a-cia.html tak se musí, Rusko zákonitě bránit, to by udělal každý normálně uvažující státník i jeho vláda a to očekává i jeho lid.
-
Jsem přímo natěšený neustálou propagací zákazaného fašismu v ČR, .
Fašistou jsem já bývalá tečka NOT CSSD a jiné moje nicky, co pracuje pro nacismus a fašismus na těchto stránkách. Jsem z Českého Brodu a nic jiného nedělám denně včetně svátků non stop, než , že na těchto stránkách šířím nenávist, fašismus a nacismus, jsem obdivovatelem Dmytro Jaroše a fašistů banderovců na Ukrajině a teroristů na celém světě. USA mají ze mě radost, ale jsem sám jako kůl v plotě na těchto diskusích , tak měním neustále nicky, aby to vypadalo kolik stoupencí USA je na těchto diskusích. Sám si napíšu, pod jiným nickem se pochválí a odpovím si a tak pořád poračuji a za-írám všechny diskuse svým náckovstvím. -
-
někdy jsem Jefferson, Radka,pusinka,ostravský chachar ze smrduté laguny a ještě mnoho nicků mám
-
-
Přesně slova Ády před II. světovou. *16* *16* *16*
-
Jen at se brání ,těch loupežníků se moc.
-
no a?