Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • velký Rus dělá, dobře dělá!
  • dobře to dělají. amici taky neustupují.
    • Ale ustoupí.
  • Reakce na Soňu nebo Simonu to je jedno.Už jsem to sem dával ale zase píše o sankcích.Rusko přiznává,že jim vadí ale dávám vývoj kurzů /ať si každý dá jakou chce měnu.

http://www.exchange.cz/history.php

PS: Dodatek a troufnu si typnot,že tady budou mít taky cenný kov!!!
    http://www.sport.cz/ms2015/ostatni/clanek/675995-hokej-on-line-rusove-sahaji-po-finale-nad-usa-vedou-uz-3-0.html#hp-sez
  • Tady nejde vůbec o Ukrajinu. Rus se s USA vždy dohodne. Jde o to zas trochu srazit EU.
    A blbci EU si ještě naběhnou. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Amík dostal nakládačku 4:0 a to je cajk, další vítězství Ruska bez jediného výstřelu... *1* *1* *1*
    • Nakládačku? i ty pohádkáři.
      Ten zápas jsem viděla a byl naprosto vyrovnaný. Každý nestranný divák to potvrdí. *5*
      • A létala si taky, když letěla vzhůru ruská vlajka? *14*
        • Dnes večer bude stoupat vzhůru Kanadská vlajka! *14* *14* *14* *14* *14*
          • Jasně, kanadská, nebo americká, nebo jakákoliv, že? Něco jako tvoje nicky, jednou mužské, podruhé ženské, potřetí kdo ví jaké...jen vypovídají o tvé nestálosti v názorech. *16*
            • Jsem proamerická demokratka a Kanada je demokratickým zřízením USA blíže než Rusko.

Douč se zeměpis a pak zase zajdi ju.
              Mužské nicky jsem používala protože na kluky si netroufáte. *5*
  • Ukrajina si nemůže dovolit, aby sedm procent území diktovalo politiku zbylým 93 procentům území.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Proč ne???? To je přece ta slavná údajná demogracyje. V téhle takzvané "demokracii" také pouhé jedno procento straníků diktuje svou vůli 99 procentům nestraníků. Nebo pár provokatérů v Praze nebo na Majdanu převálcuje zbytek nesouhlasících občanů. Tak když to je správné jinde tak to musí být správné i v těch sedmi procentech území......
  • Rusko nechce válku, to je jasné každému, kdo má mozek. Rusku stačí své protivníky porazit třeba v hokeji, stačí 4 kusy a je to. *14*
    Simon to tušil a proto se vzdal svého amerického nicku. *14*
    • Jistě, Rusko nechce válku, protože ví, že by to byl jeho konec. Rusko chce jen poskytovat "bratrskou pomoc". *2*
      Rusku stačí, když se pár bruslařů prohání po ledě a kdy ti, kdo se víckrát trefí pukem do branky jsou náhodou Rusové? Tak tím opravdu "vyřeší" nejen své, ale i světové problémy. *1* *1* *1*
  • To obzvlášť těší, sledovat jak Amík dostává na zádel nejen v hokeji. Krym bude ruský, Frantík zaplatí za lodě a EU za ruský plyn Ukrajině. Když se daří, tak se daří. Prezident Putin si mne ruce jakej že je ten Amík hńup... *1* *1* *1*
  • Prej ukrajinistka... *1* *1* *1*
    S "odborníky" se roztrhl pytel, zdá se... *15* *15*
  • http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13727-proc-je-nato-z-ruska-vydesene.aspx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit