Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je místní blb!
    • Pokud se ti nelíbil výkon jaký podal hokejista Simon přejdi na sportovní
      stránky a postěžuj si tam ju. Zde jenom rušíš debatu. *5* *5* *5*
  • Směšná Kremelská propaganda zdejších soudruhů jede na plné obrátky.

Petrohrad uspořádal sjezd pro fašisty a popírače holocaustu ze zahraničí.
    Delegáti podporují Putina. Mají rádi režim silné totalitní ruky. Svoboda v EU jim nevoní.

Putinův oligarcha přiznal že organizoval setkání neonacistů a na Kreml navázaných lidí.
    Rusko se neštítí ani spojit se s nacisty ve snaze rozvrátit EU.
    Silná sjednocená EU je totiž moc silná a brání imperiálním ambicím Putina.

Takže tu nerozdávejte fašistické nálepky soudruzi. Je to pokrytecké a směšné. *5*
    • fašismus jak vime je na Ukrajině v Rusku je demokracie nejhrubšího zrna *3*
      • Hitler napsal Mein Kampf. Putin už asi píše Moja borba. *2*
  • Zdravíme Soňu Křenkovou, alias američanku Simonu. Že Simone. Kdy vyrazíš do ulic?
    • Dominik Simon je hokejista. Holka může být jedině Simona.
      Doplň si vzdělání neználku a zase zajdi ju. *5* *5* *5* *5* *5*
  • Víchová je zřejmě na slovo vzatý odborník. Pche!
    • Takových odborníků na.eru kýbl a když přitlačím, tak dva.
  • Profašistická Víchová a jí podobní si neuvědomují, že křísí hnusný fašismus. Nedochází jim ukrajinský hnus a hnis! EU se rozpadne do několika let. Stát EU, který nebude zaháčkovaný v AIIB na to doplatí a to bude tzv většina EU. Hlavní státy se zaháčkovaly před skončením přihlášek. Cca do 10 let bude doláč vyměněn za juan, USA skončí jako hegemon, pokud nedocílí 3.sv.válku. Mráz přichází ze Západu!
  • http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/13727-proc-je-nato-z-ruska-vydesene.aspx
  • Každý Ukrajinský občan Ruského původu který vyhlašuje Doněcké a jiné
    republiky se prostě dopouští vlastizrady. Stejně jako Československý občan
    Německého původu který prosazoval odtržení Sudet.

Tuto zhoubnou politiku zahájil Stalin který nechal povraždit miliony Ukrajinců
    a na uvolněnou půdu dosadil Ruské lidi. Tzv. násilná rusifikace Ukrajiny.
    • ještě nedávno jsi tu měla nick americanka tak začni u sebe *3*
  • Trošku jsem počítala- Ukrajina má 42 mil obyvatel, z toho třetina děti - je 29 milionů. z toho polovice ženy - je 14 milionu mužů n a těch 5 % mi dělá+/- 700 tisíc a to by tak odpovídalo.ono tam tase taková kvanta jich nejsou - akorát jsou moc nebezpeční.. dovedete si představit 700 tisíc vrahl??? Tak dímě opravdu počty nějak nejdoi 700 je dost velká částka i když odpovídá stavum který je vidět v Tv a sdělovadlech.... Jo ty počty... uff i když stačí kvalifikovaný odhad.. ale to "odborníkům" nic neříká...
  • Ukrajina se neměla jaderných zbraní zbavovat, fašista z Kremlu by si na ni pak určitě netroufl.
    • A kdy si troufnul???? Prece jde oficialne o ATO.......a to je vnitrni zaezitost Ukrajiny......,nebo tam ma Rusko oficialne vojaky????? Neslysel jsem o tom........zato jsem slysel ze americani tam poslali oficialne valecne poradce....mimo jine...... *3* A co by jako s tema atomovkama delali,kdyz by se jich nezbavili????? Hazely by je na Donbas a opolcence ne......??? Nejste vy nevlastni bratr Timosenkove????? Prijde mi ,ze Vam jedna mala atomovka v hlave bouchla.....takze mate na cely zivot vystarano.... *3*
      • V hlavě to bouchlo asi vám...Ty kecy máte od Zemana?
      • Mohli by to odpálit na to Myší oleum a definitivně tak pohřbít toho masového vraha Lenina *16*
  • Tady nejde vůbec o Ukrajinu. Rus se s USA vždy dohodne. Jde o to zas trochu srazit EU.
    A blbci EU si ještě naběhnou. *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit