Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janhrom

    Zásobníky plynu na Ukrajině pro Eu jsou plné 🤣.Jsou plné.Ruskeho plynu(fujky zlej plyn ).Tak až se náhodou nějak prskavaka do nich trefí to bude mrzeníčko.

  • Nic jiného se od ruského fašisticko-bolševického režimu nedalo čekat. Hitler by se zachoval úplně stejně jako jeho ideový vnuk Putin.

    • janhrom

      Od koho asi brali vzor že.Takový Obama za lži o jaderném odzbrojování dostal v roce 2009  nobelovku. V roce 2013 podepsal navýšení počtu hlavic USA a v roce 2015 jejich vylepšení. 

    • Tak to vidíš mudrlante. A ty s tím nemůžeš nic udělat.Ale vůbec nic. A to je to nádherné. Ti poslali instrukce z Prahy, co? Že by sám Kuliočko z ministerstva?

      • Vlastizrádná čudla si vydělala rublíky jasnou reakcí ve prospěch ruských zločinců.

  • janhrom

    Dobře dělají 

  • Už se tu nepíše, že i když některý stát neratifikuje, má třeba možnost provádět jaderné zkoušky v zemi jiné, jí blízké, tedy obdrží výsledek ze zkoušek. To si asi Rusko nemůže dovolit. Jednak by to byl podvod který by světové magorstvo propagandisticky využilo, a pak  - u kterého spojence, který má jaderné zbraně a který neratifikoval, by mohlo dělat jaderné zkoušky ? Írán ? Ten se snaží v centrifugách o výrobu jaderného materiálu, ale sionista mu centrifugy průběžně ničí, protože má z Íránu stále více nas.áno v pantalonech. Čína ratifikovala. Rusko a nejen ono má nesčetněkrát ověřeno poznání, že Spojeným státům se nedá věřit a že jen síle rozumějí.

    S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější stavět sněhuláka z písku.

    • Tak to bruselští hlupáci vidíte.Tak dlouho jste panáčkovali tam tomu Bidetovi. Až došla v Moskvě trpělivost. Bude si vyrábět a testovat atomovky podle vlastního uvážení. A když jede šéf do světa, vezme si atomový kufřík. Pro jistotu. Začátek nynější války byl okamžitě po prosinci 2021. Když USA odmítli jednat o dalším skokovém rozšiřování NATO. Až k hranici Ruska.Si američtí hlupáci mysleli, že Rusko si nechá vsadit klín NATO do svého  teritoria. Takže. Když budou amíci přes Evropu prudit - a to že budou, jsme první na ráně.Ten  kdo to schytá. Zatím co nad Bruselem a Prahou bude svítit atomový hříbek, v USA klídek a pohoda. Hoši v Bruselu i Praze děkujeme!

      • Souhlas - jistě jste to dobře vystihl. Uvidíme, jaký vývoj bude po volbách do parlamentu u nás. Velmi znepokojivá je situace kolem nynější agrese sionIzraele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit