Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Nemám nic proti svornému halasu (napříč Evropou a transatlantickým západem) vůči zlovolnému Rusku a zejména zlému Putinovi - ale kde jste byli celých sedm let, když na východní Ukrajině probíhala občanská válka?

    Návrhy Ruska a snaha o jednání byly ignorovány:

    Tisková zpráva: Při jednání na ruském ministerstvu zahraničí 15. prosince 2021 americká strana obdržela návrhy dohod mezi Ruskou federací a Spojenými státy americkými o bezpečnostních zárukách a dohody o bezpečnostních opatřeních pro Ruskou federaci a členské státy Severoatlantické aliance. Americké straně byla poskytnuta potřebná vysvětlení logiky ruského postupu v podrobné podobě a byly předloženy odpovídající argumenty. Doufáme, že na základě našeho návrhu smlouvy a dohody Spojené státy brzy zahájí seriózní jednání s Ruskem o otázce, která je zásadní pro udržení míru a stability.

    Pravda, byly tam věci sporné, ale vždy se dalo jednat.

    článek 4. Spojené státy americké se zavazují vyloučit další expanzi Severoatlantické aliance směrem na východ a odmítnout přijmout do aliance státy, které byly dříve součástí Svazu sovětských socialistických republik.

    Spojené státy americké nebudou zřizovat vojenské základny na území států, které byly dříve členy Svazu sovětských socialistických republik a nejsou členy Severoatlantické aliance, nebudou využívat jejich infrastrukturu k jakékoli vojenské činnosti ani rozvíjet bilaterální vojenskou spolupráci s nimi.

    Na straně západu nejen chyběla vůle, ale ještě dále vyostřoval situaci - viz základny na Slovensku.

    Co se stalo 4.2.2022?  Slovenská republika a Spojené státy ve čtvrtek večer (v noci na pátek našeho času) ve Washingtonu podepsali "dohodu o obranné spolupráci". Signatářem za Slovensko byl ministr obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), za USA šéf  diplomacie Antony Blinken.

  • Poprvé za dobu prezidentování Zemana mohu souhlasit s jeho názorem a oceňuji, že přiznal svůj omyl v hodnocení Putina a jeho režimu. Problém je jen v tom zda to je skutečně jeho názor nebo se zase jen připosr..l po žvástavých výlevech Kremelského zmr.a Hitler-Putina a poznal, že mu další rublíky od rusácké svoloče nepotečou a tak radši před hněvem domácího lidu na poslední chvíli otočil.

    Ale kde máme české komouše, tu pátou kolonu bolšivické lůzy -  Skála, Semelová, Konečná.... kteří
    ještě před pár dny poskakovali a pořvávali před ambasádou USA ve svém
    statečném boji proti válce , za mír a proti válečným štváčům z NATO?
    Kampak zalezly ty další "ušlechtilé", Ruskem vycepované kreatury, typu Chmelíček, Kimcídek, ......  - kde jste vy olizovači řitě rusácké válečnické bestie, teď vylezte ze svých pelešinců a dál dělejte za rublíky propagandu těm kreaturám z Moskvy.

    Rusák - podlý lidský odpad rozumí jedinému tvrdé pěsti. Dokud se s ním bude civilizovaná část světa mazat jako dosud, máme ho za chvíli až v Čechách. Rusácká-bolševická bestie musí být zastavena - je to nejhorší odpad lidství od dob likvidace fašismu.

    M.j.:  - už byl řádně nakopán do řiti ten srá..ský zmetek co si říká rusácký velvaslanec? Takovout zrůdnost by v každé jiné zemi již dávno hnali pěšky s klacky až na hranice a mohl by být rád, že za své povýšenecko-zločiné žvástavé lži byl jen vyhnán.

    • KIMCID

      Je ti jasné že běžný Čech,Rus,Ukrajinec co dělá od pěti do pěti za mrzký peníz má jiné starosti.Ty za činy/řeči politiků nemůžou?

      • A jsme právě u jádra problému - česky řečeno - nechat si s..át na hlavu. Toť jeden z důvodů proč v čechách mohla být takovou dobu u moci  komoušská, po 68. rusácká svoloč, ......

        Soudruhu Hitlerovi také zpočátku stačily jen Sudety - aby ochránil své soukmenovce, jako to ve finále dopadlo, si snad pamatujete.

        Fašistickému válečnému zločinci Putinovi stačil pro začátek také jen Krym, posléze Dombas a Luhansko, aby ochránil své soukmenovce a zbytek světa jen tiše sklopil ocas. Pokračování vidíme od dnešního rána v přímém přenosu.

        Máte snad chuť si zopakovat léta 1938-1989? Já ne, nepamatuji je zaplaťpámbu celá  osobně, ale i tak to bohatě stačilo.

        Na hrubý pytel hrubá záplata a pokuď rus nedostane teď pořádně přes držku, aby si už pro další nechal zajít choutky na svoje imperiální smýšlení, hádejte kdo je další na řadě.

        A ještě malý dovětek - že byli odvolání naši velvyslanci z ruska a běloruska je naprosto v pořádku. Ale to podstatné - bylo už také konečně oznámeno tomu ruskému ..... z Korunovační, že takový bolšvicko-válečnický zjev je na našem uzemí nežádoucí osobou? Aby si zbalil svůj čemodan a táhl odkud přišel, než mu bude za prde..lí hořet koudel.

          • Základní příčinou všeho špatného na světě je existence t.zv. velmocí a sfér jejich vlivu. A nejen existence. Nejhorší na celé věci je skutečnost, že velmi mnoho států, ČR nevyjímaje , se do těch sfér zájmů velmocí dobrovolně cpe a nevykonává s v o u vlastní politiku. Jsem přesvědčen o tom, že běžní lidé nemají žádný zájem na konfliktech, nicméně nemají až na dvě výjimky ve svých rukou žádný nástroj, pomocí něhož by mohli svou většinovou vůli prosadit. Chyba je ve vládě a moci politických stran a jejich politiků, kteří mají plné huby demokracie a vlády lidu, ale skutek jim jaksi utek. O tom, co je to skutečná demokracie nemají ani tušení a jen neustále omílají své politické ideologie. Tady je základní příčina všech světových problémů.

          • KIMCID

            Jen že to platí i dnes o současnosti i naši zemi za poslednich 30 let i s touto vládou. A sám víš že na té Ukrajině je ta válka už 8let ale tu nikdo do teď neřešil .

            prostě i když je to hnus Ukrajina je obětována na úkor blahobytu EU.Nikdo nepůjde za UA bojovat.

            • Tzv. Válečný  konflikt na Ukrajině se odbvýval jen ve východní části plně pod všeobecnou podporou toho Kremelského KGB-ckého skřeta putina podle předlohy soudruh Hitlera - Sudety obsadíme abychom uchránili své soukmenovce .

              Soudruh Hitler - anschluz Rakouska - fašistický komoušký zm..d putin - Krym. Soudruh Hitler  - 19.březen + ..... a konec snad znáte- komouš. fašista Putin - dnes v přímém přenosu. 

              A zbytek civilizovaného světa před tím bolševickým zmr..em jen zase stáhne ocas mezi nohy a blábolí o sankcích z kterých si to komoušské hova..o dělá jak z loňského sněhu.

              Ukrajina není obětována pro blahobyt EU, ale ti co mají v hlavě mozek vědí, že ten zparchantělý bolševický bastard putin má na dosah ruky na rozdíl soudruha Hitlera  tlačítko k ukončení civilizace na této zemi a ve své komoušské pomatenosti ho nebude váhat použít.   

              M.j.: komouští bastardi - semelová, ..... a spol.(nepamatuji si jména kdejakého bolševického  bastarda) jak "oslavíte" váš zítřejší super svátek "vítězný únor". Uspořádáte určitě min. oslavný pochod před rusácký pelešinec (exkulziv.hnízdo rusáckých KGB-ckých bestií) v Korunovační s provoláváním slávy válečnému zločinci putinovy že Áňo.


              • KIMCID

                Za prve byla tam zabíjena Ruská menšina ze strany Ukrajinců. Pořád vražda. Navíc jsou tam jednotky Azov a ty jsou fašisti a netají se tím. Když už pořád opakuješ svá moudra o Hitlerovi, už si to jednou pořádně celé přečti ať se dovzděláš.:5.
                - 16. 10 1925 „Locarnské dohody“, měly zajistit trvalý mír v
                Evropě.



                Signatáři:Československo,
                Německo, Británie, Belgie, Francie, Italie, Polsko.
                Každý
                další pakt, byl porušením "Lokarnských dohod", vedl k
                posílení moci nacistického Německa a k druhé světové válce.
                Jedná
                se o:
                Pakt
                „Čtyř“ Velká Británie – Francie – Německo – Itálie
                15.7.1933
                Pakt
                „Hitler – Pilsudsky“ Německo – Polsko 26.1.1934
                „Mnichovská
                dohoda“ Velká Británie – Francie – Německo – Itálie
                29.9.1938
                Pakt
                „Hitler – Chemberlain“ Německo - Velká Británie 30.9.1938
                Pakt
                „Hitler - Daladier“ Německo – Francie 6.12.1938
                Pakt
                „Ribbentrop - Selter“ Německo – Estonsko 7.6.1939
                Pakt
                „Ribbentrop - Minters“ Německo – Lotyšsko 7.6.1939
                Celá
                západní Evropa se podílela na nástupu Hitlera k moci s vidinou,
                že právě Hitler zničí sovětský komunismus.
                Evropské
                mocnosti dokonce obětovali a zradili jednoho ze svých spojenců
                (Československo), ale Hitler je všechny zradil, když uzavřel se
                Sovětským svazem, ktery byl v izolaci, mírovou smlouvu o neútočení
                a výměnou za to slíbil Stalinovi, že si může po napadeni Polska
                vzít zpět Polskem okupovanou Ukrajinu.
                Pakt
                „Ribbentrop - Molotov“ Německo - SSSR 23.8.1939.
                Dnes
                se tváříme tak, že Polsko bylo oběť paktu „Ribbentrop -
                Molotov“, jelikož se tu úspěšně zapomíná na fakt, že to
                byla právě agrese Polska, která nás v roce 1938 donutila
                nebojovat a přistoupit na Mnichovský diktát. Bylo to právě
                Polsko, které nám vyhrožovalo, přidalo se na stranu Hitlera,
                zaútočilo na nás a obsadilo ty části naší země, které si
                nárokovalo.

    • To není otázka komfortu...

      To by znamenalo další světovou válku..

      Protože tak by psychopat Putin reagoval...

      • KIMCID

        Ale to je otázka komfortu. Prostě Ukrajina je obětována na úkor klidu v Evropě. Možná tam pošlou munici či jiný materiál, ale nikdo tam nepůjde pomoct fyzicky.

    • KIMCID

      No a stejně krom sankcí s  tím nikdo nic neudělá.Nikdo se nezbaví svého komfortu tím že by vyhlásil Rf válku


      • Z dlouhodobého hlediska jde o nerostné bohatství Ruska (tedy pomyslný komfort z jeho zisku či ukradení). Proto ta 20 letá nenávist vůči Rusku. Největší nenávist je z USA a Británie, která kolonizovala půl planety!!!!!!!!!!!!

    Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

    Registrovat nebo Přihlásit