Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli bychom všemi možnými způsoby (pokud možno mírovými) začít hájit své Občanské zájmy a Svobody a udělat vše pro instalaci Demokracie, než nás naši hysteričtí političtí samozvanci naženou do války s Ruskem. http://obcanskyparlament.webnode.cz/diskuze/ Jinak by se jednou v budoucnu mohla konat v Moskvě přehlídka i o tom, jak jsme coby vazali a satelity otrokářů z NATO prohráli příští válku s Ruskem. Myslím že bychom si neměli opakovat lekce Protektorátu Böhmen und Mähren a Slovenského štátu.
    • Ano, spojenectví a co nejužší spolupráce evropských zemí s euroatlantickou civilisací. A kremelské fašistické věrchušce ukázat, že místo Rusáka je v jejich stepích a tam ať si řve, dupe a řinčí zbraněmi. Ale když se odváží do civilizovaného světa, tak dostane napráskáno.
      • Možná jsi nerozuměl obsahu. Píšu že musíme nastolit DEMOKRACII Vládu Lidu a Lidé musí svobodně rozhodnout, ne nějaká malá soukromá skupinka otrokářů aby rozhodovala za Lidi, bez Lidí a o Lidech.
        • psal jsem to už u jiného článku "jakoanonym" je člen DTT (destrukční tým tiscali) a osoba mdlého rpzumu co nechápe psaný text. Nejlepší je na něj nereagovat
  • Nabízení sexuálních služeb, urážky padlých hrdinů, živých hrdinů, představitelů států a další je tady bez jakéhokoliv omezení ponecháno. Někde, nebo u někoho je chyba.

    Etický kodex diskusí si admine strčte někam, když jej sám nerespektujete.

    Vulgarity, arogence, neúcta, žvanění mimo tématiku, urážky všeho druhu a kalibrů, vše povoleno?! *12* *16* *12*
    • Já zase nechápu, soudruhu, že tady lze propagovat komunismus, což je podle platného práva trestným činem. *12* *16* *12*
      • Urážíte mne a to opakovaně. Marně zde mnohokrát sděluji, že nejsem a nebyl jsem komunista. Vy mne vždy urážíte a navrch oslovujete soudruh, v rámci vaší cílené dehonestace oponenta. Ale toto děláte stále, urážíte každého, jako bez rozumu. Tohle stejně, jen v jiné, ovšem typické jednoduché rétorice dělá nick Simča. Takže v rámci logiky, jste jedna a tatáž osoba. *12* *16* *12*
        • Potrefená kejhající huso, nejde o to, jestli někdo byl členem KSČ, ale o to jak se choval a chová. A jestliže někdo propaguje komunistickou ideologii, je pro mne komunista a zaslouží si také oslovení soudruhu.

          Znal jsem mnoho členů KSČ, pro které vstup do strany byl jakousi daní, aby mohli pracovat, jakýmsi menším ze dvou zel. A znal jsem také lidi poctivé, pracovité, kteří upřímně věřili komunistické ideologii aniž by z toho měli nějaké zvláštní výhody.

          Necítím potřebu pátrat po tom kdo byl komunista, soudím podle jeho vyjadřování.

          To že nejsem nick "Simča" nepovažuji za nutné dokazovat. Stejně tak na rozdíl od mnoha jiných nemám potřebu střídat nicky

          Jinak se říká, že potrefená husa se vždy ozve.
          • To je pravda, s tou husou. Kejháš tady zbytečně už nejmíń dvě hodiny... *1* *1*
          • Toto jsem použil dříve já, takže trošku invence by neškodilo. Lžete i v tom, že se vyjadřuji jako komunista, protože je podporuji. Nepodporuji nikoho, nejsem debža hrající si na levici a pravici. a to si prosím zapamatujte. Hájím pouze naše české zájmy, Velmoci jako Rusko a USA mi jsou cizí, ale jednostranná dehonestace Ruska vašeho kalibru, našeho pana prezidenta a vyzdvihování USA mi docela vadí. Vyjadřujete se jako dobytek a budete tedy dobytek i ve skutečnosti.
      • Nikde na světě nikdy komunismus nebyl to jen pro pořádek. *3*
        • Komunismus tak jak ho popisuje marxleninská ideologie je fantasmagorie, pseudonáboženská víra. Komunismem rozumí lidé vládu komunistů s jejich zvěrstvy, tak jako nacismem se rozumí vláda nacistů s jejich zvěrstvy.
        • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
          § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
          § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
          § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
          bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

          1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
          2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

          3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
          • vanhorne
            "podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY."
            Tento paragraf se nevztahuje na:osoby dusevne omezene,osoby zbavene svepravnosti a dalsi chudi duchem,nebot jejich bude kralovstvi nebeske.Aspon nejakou utechu chudinky maji.
          • zřejmě nejsi schopen pochopit psaný text "Nikde na světě nikdy komunismus nebyl to jen pro pořádek." to se však u dnešní mládeže po absolvování zdejšího vzdělávacího systému dá naprosto pochopit. Brainwashing je dokonalý a "zlatá mládež" pouze papouškuje to co ji do slabomyslných mozečků natlučou masmedia. Stačí se podívat i v ČT na některé diskuse kde mládež vystupuje. Opakují pořád dokola pouze zahraniční dovolená, moderní mobily a někdo to zaplatí - emerika náš vzor - tam se dluhy taky neplatí a dělají se pořád větší a větší
  • obrovská síla a odhodlání se snadno vypořádá s imperialisty z USA, a i kdyby, tak spřátelené armády pomohou, vždyť jich je miliarda ve zbrani, tak tak a teď čumte, chichichi
    https://www.youtube.com/watch?v=1syJIpzkVy8
  • Koukal jsem na tu přehlídku na I Dnes.bylo to pěkné. A na těch veteránech bylo vidět že mají být na co hrdí.
  • v podstatě mne těší rusofobní příspevky, protože jejich dikce, užívání stále peprnějších urážek, bezmocných výkřiků svědčí o jediném: tato stanoviska zastávají ubozí tupouni a ještě jim tečou nervy a to je přece pozitivní zpráva , ne? *15* *15* *15* *15* *15* *4* hurá ruská armáda *14* *14*
  • až tady bude více diskutujících, ne pouze místní trolda, který se tím živí. Jeho názory znám a nemám o ně zájem.
  • Američtí fašisté neprojdou!!!
    Ruská armáda je obrovská a americkým fašistům ukážou co proto!!!
    • Ruská armáda je především tlupa tupých bolševických ožralých tlam, která dostane přes tu svoji chvástavou držku kdykoliv si kdokoliv vzpomene.
      A ten jejich komouškofašistický fýrer skřet putin je jen nechutný hnijící vřed, který bude brzy vyříznut. Jen co rusákům dojde samohonka a začnou chcípat dík jeho zločinecké politice hladomorem.
      • jeníku - nervy, nervičky *15* *15* *15* *15* *15*
    • Ty rusofilní štváči, jsi jen nechutná komouško-fašistická nicka a rusácká pakáž jak jen naznačí ře sáhne po spoušti bude bez milosti zlikvidována.
      Podlé bezcharakterní, vraždící rusácké ožralecké, tupé zmr-x-dy odstaví každý průměrně civilizovaný člověk lusknutím prstů.
      • neplakej, je ti to prd platný, ty směšný kašpare! *1* *1* *1* *1* *1*
  • přehlídce na Rudém náměstí, při té ohromné síle Ruské armády, se také objevili vojáci svobodné Republiky Krym, ovace byly obrovské!
    !!! Krym je a zůstane svobodný, hurá !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=1syJIpzkVy8
    • Krym bude svobodný až ta kremelská bestie tam odtud bude vypráskana i se všemi těmi ruskými všiváky kteří se k němu hlásí ty chuju.
      • Vám nafackoval přes tu špinavou tlamu. Nic, ani památka uctění hrdinů osvoboditelů vám není svatá. Jste bezcharakterní dobytek, placený za ty žvásty, protože slušný člověk by tohle ani za peníze nedělal.
        • ano, ten pocit znám, ale proč byste si špinil ruce hnojem, který neznamená nic. hezký den
  • a může být hrdý na svou historii, má třeba i tu přehlídku. Kdo nemá na co vzpomínat, tak tady prská ty hloupé proamerické, proněmecké a jiné žvásty. Jmenovat nemusím. Simčovitých kakonovin z těch kaků je tady až až.
    • Jen tupé komouško-fašistické tlamy musejí ukazovat svaly a vzájemně se ujišťovat že nejsou méně než nic.
      • tak ty jak píšeš "tupé komoušsko-fašistické tlamy" ukazují svoji sílu jen na náměstí svého hlavního města a v několik dalších městech svého státu. Kdežto emerická okupační armáda svoji sílu demonstruje názorně po celém světě. Jestli to nebude tím, že jejich armáda je zaostalá a tak se musí neustále sama sebe přesvědčovat, že "je nejlepší" aby jim vojáčci neutíkali s hnědým v kalhotách jako u Bastoně o Vánocích 1944. Vydržet tenkrát to špatné počasí o týden déle tak to hnědé v kalhotách nevypere žádna washmachine. Rusko vydrželo obléhání Moskvy nebo Stalingradu dva roky. Amíci měli naděláno po týdnu.
      • Například probíhající cvičení NATO - ehm, pouze americké armády a armád pobaltských států. Nevím, co si ty tlamy musí dokazovat, ale pokouší se o to.
  • naše armáda nemá vlastní vojenskou přehlídku? V Rusku, Buzukuku, byl přece postaven náš prapor, který bojoval u Sokolova, na Dukle, který se časem rozrostl až na armádní sbor. Měli jsme naše vojáky ve Francii, Polsku, naše slavné letce v Britanii, obránce v africkém Tobruku a další. Máme tedy býti na co hrdi! Desetitísíce našich vojáků bojovali proti nacismu a to je kus historie a hrdinství naší armády. Hrdinům té doby se hluboce klaním a děkuji všem za to, že nasadili své životy za naši budoucnost.
    • Bohuzel nema - tomudel rikam velky poslapani dejin. Nechapu proc jsou cesi takovej pronarod. STatisice mrtvejch a nic - misto toho hoxna o rusku. Demagogie o rusku a oslavy jak nas osvobodilo USSA ...

      Je to smutne opravdu. U nas u pomniku bylo zase plno. Seslo se hodne lidi ze vsech politickejch stran. Nekdo s vyslech ruskeho mluvciho nekdo ne. Kazdopadne nikdo z pritomnych neresil takovydle kraviny jako tady na shitscali. Protoze ty dotycny co tady umreli byla parta partizanu ukrajinci rusove cesi a do dneska pametnici dekujou za to ze pomohli nemce dostat pryc. Ale chapu ze jich ubejva a az pomrou bude potreba dejiny dostat do pravdy co byla a bude tou nejvetsi pravdou ... Navic vojenska prehldka co se delala na prvniho maje je taky fuc. Proste vsechno co se delalo drive je v haji. Jsme hrdi nevim na co asi na to jaka jsme verbes.

      Hrozna buzerace hroznej pronarod tyhle cesi :-(
    • Protože na přehlídce by bylo 36 tanků, 6 Gripenů a 25 pandurů. Naše armáda je totiž pořádně zdecimovaná rádoby odborníky na všechno.
    • Protože by se propadla do tunelu.A trvala by tak 5.min.a to za to nestojí ,
    • jen jestli by toho dnes nelitovali, myslím, že ti sovětští vojáci rozhodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit