Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Von by jim taky nikdo nepůjčil! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • zločiny Německa za 2.světové války

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Zlo%C4%8Diny_N%C4%9Bmecka_za_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky

    jen tak na okraj
  • Nezapomeň na Detroit, neviditelná ruka trhu a zlodějin ho přivedla až k bankrotu a jde o město dnes jako obrovský CHánov 700 tis. obyvatel. Naprosto viditelná průšvih.
  • Uklidni se fašistická tečko-břečko, Čína má peněz dost, aby Rusku půjčila, kdyby chtěli,, ale Rusové nechtějí. Kvantitativně uvolňují akorát USA, až jsou z toho uvolňování, tedy tisknutí peněz ničím nepodložených mezi polokoulemi sedací plochy a komunistická Čína jim drží třetinu jejich astronomického dluhu. To je ovšem nad chápání fašistické primitivní tečky - nyní pod nickem Igy. Ukázkový blb na těchto diskusích.
  • Obama je chlapík, abyste věděli všechno dovede, mouchy i rybu loví rád, za pluhem zdatný je, v boji obstojí, mluví pravdu jako Goebbels. To by byl ženich pro Nástěnku. Akorát ho Nasťa nechce, když ji pod rypák pořád strká ty své "obranné štíty a radary". A fakt vůbec nelže, to jeho předchůdce byl jiné kafe, tak dlouho hledal v Iráku zbraně hromadného ničení, že už jeho báchorkám přestali věřit i Američané, kteří jsou skoro nejchytřejší z celé Ameriky. Normální člověk když poslouchá mluvčí z Bílého domu, tak má pocit, že je na besídce zvláštní školy. A to si myslím, že by se mohli retardovaní ještě urazit. Protože když se reportér ptá jestli by podle západních zásad obchodu neměli Ukrajinci zaplatit za plyn Rusku, odpoví mluvčí, že je to politický tlak Ruska, tak vážně nevím na co mají ten Harvard. Zkuste nezaplatit Američanovi, tak Vám obestaví majetek na celé planetě a zmrazí účty ....A nebude to politický problém, nýbrž business. Přece si nebudou Rusáci půjčovat, aby dávali Ukrajině plyn "na sekeru".
  • Fašista tečka blinká a blilnká a je na to úplně sám, jen mění nicky, aby to vypadalo, že má podobné magory tady na diskusích jako je on sám. .
  • Namaháš se tu pod různými nicky úplně zbytečně, nikdo ti to nežere a akorát ti na to s-re. Jsi jako Milouš Jakeš - kůl v plotě. ČAU.
  • To je z internetu i od USA odborníků a vědců i politologů a i jejich politických činitelů, kteří mají zdravý selský rozum dodnes, na rozdíl od tvého vymytého od Kárla von Sajrajta z Bilderbergu a USRAELE: .
  • Neber cizí nicky, blbe bez ekonomického vzdělání - tečko fašistická nnn- nyní s ukradeným nickem ekonom. Drancují staletí akorát USA a to po celém světě, tisíce km od svých hranic. Na těchto principech i vznikly, genocidou Indiánů v Americe.
  • Rusko si vzalo co mu právem patří, ukradený ruský Krym Ukrajincem , generálním tajemníkem UVKSSS . CO bylo ukradeno, musí být vráceno a tak se to vrátilo Rusku. Máš něco nového fašistická tečko - nnn, než pořád tu omílat to co blinká slinta Kárl von Sajrajt z Bilderbergu a jeho rodná TOP-HROB?
  • Fašistou jsi tady tečko pod různými nickami akorát ty - nnn- Gusta - to o tobě tady každý ví.
  • Nic neříkající canc jako tady cancáš stále ty tečko fašistická ubohá - nnn,.
  • no a co tím chceš říct?
  • Lumpové jako ty oblbují svět,že Rusko napadne Ukrajinu.Tak toho se nedočká.Protože zájem Ruska není pak platit nasekané dluhy Ukrajiny.Putin umí vyhrávat války bez jediného výstřelu.V pravou chvíli uzavře všechny produktovody do EU a na Ukrajinu.Navíc přeruší veškerou spolupráci s Ukrajinou a EU.To bude úplně stačit ,aby se EU a Ukrajina řítili směle do státního bankrotu.Rusko se bude orientovat na spoluráci s Indií a komunistickou Čínou.Uvedené pak bude největší síla světa.
  • Gusta:jakej pro boha fašismus??
  • Zločiny Sovětského svazu za druhé světové války

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Zlo%C4%8Diny_Sov%C4%9Btsk%C3%A9ho_svazu_za_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky
  • Je sranda sledovat, jak se propaganda porad snazi vnutit nazor, ze Rus obsadi Ukrajinu. Sice se ho zapad vsemozne snazi donutit, ale Rus porad ne a ne se nechat vyprovokovat. To asi hodne nasere co?
  • Globální elita už ani nemaskuje úsilí o spolknutí ukrajinských přírodních zdrojů. Hunter Biden, syn US vicepresidenta Joe Bidena, povede právní tým Burisma Holdings, největšího producenta zemního plynu na Ukrajině. Podle The West Wire News, je Burisma Holdings význačným hráček mezi ukrajinským průmyslem zemního plynu a ropy. Je držitelem licencí pokrývajících dněperskou pánev Doněck, Karpatskou pánev a Azovsko-Kubáňskou pánev a má značné rezervy a produkční kapacity.

    http://www.prisonplanet.com/joe-bidens-son-appointed-to-board-of-ukraines-largest-gas-producer.html
  • Rusko si půjčovat nepotřebuje. Když potřebuje, tak udělá nájezd a naloupí si. Naposledyudělalo anšlus Krymu.
  • Putinův vpád na Ukrajinu skončí pro Rusy tragicky

    http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rozhovor-putinuv-vpad-na-ukrajinu-skonci-pro-rusy-tragicky/r~e13786f6da6d11e399e0002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit