Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další země, která je podezřelá ze zásobování teroristů Islámského státu zbraněmi a municí, odkoukala od nás, jak odvést pozornost o tohohle podezření. Která asi bude další? Která se takto taky demaskuje?  Do nelegálního kšeftování se zbraněmi a municí pro teroristy určitě nebude zapleteno jen ČR a Bulharsko. USA má mnohem víc vazalů, ochotných udělat cokoliv aby si zasloužili podrbání za uchem od zaoceánského páníčka. 

  • Jen tak dál EU. Jen to tlačte dál, ať Rusa totálně zaříznete a zatlačíte až za Moskvu!!! A nadřazeně ho poučujte co může a co nemůže. Všechna tato nenávist vylýzaných mozků (95% pocházejících z politických šmejdů) náhle skončí až např. Rusko vyhlásí mobilizaci (teorie, ale proč ne). A bude po srandě - válka na spadnutí. A NATO to samé. Rusko bude vyhrožovat, že má atomové ponorky již na dostřel USA, Británie a Evropy. A náhle uvidíte ten chaos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Druhá zátoka sviní!!!!!!!!!!!!!!!!!! A najednou nenávist bude ta pryč. Anebo nebude a pak nám to už všem může být jedno. Otázka je jen komu dříve rupnou nervy a odpálí první atomovku. Dokud k této krizové situaci nedojde, klid nebude a provokoce západu budou pokračovat dál, protože pro ty idi.ty to je jen hra, v které si nikdo nepřipouští možnost války. Ale lidé si pamatují politiky, kteří šíří nenávist a ty, kteří chtějí mír. Jak se říká - na každou svini se vaří voda. Ono se to všechno zdá jako blbost, ale před 10 lety si taky nikdo ani náhodou nedovedl představit, že by ve Francii dnes islámisti podřezávali policisty i civilisty.

    • Možná si někdo z přítomných stačil všimnout, že o vraždách islamistických radikálů se z "taktických důvodů" píše jen cudně (pachatel, osoba...) nebo vůbec. Obzvláště ve Francii.

      Ta země je odsouzená být první masovou obětí islámských radikálů. A "nezávislá" média? (rozuměj poplatná současnému kulturnímu fašismu) . Mrtvý brouk.

    • vanhorne

      "Rusko vyhlásí mobilizaci "

      Kdyby CCCP byl tak silny, tak to davno udelal. A Putin to neudela ze stejneho duvodu, jinak by uz davno byl v Berline. Neni takovy hlupak aby spachal sebevrazdu.😉

      • Ano, Rusko má menší armádu, než USA, natož celé NATO. O to je to ale horší, protože oni si budou své území bránit za každou (!) cenu. A jelikož by dlouho neodolali náporu početné převahy NATO, použijí rakety s atomovými hlavicemi... Prostě se budou bránit za každou cenu !!

      • "Kdyby CCCP byl tak silny, tak to davno udelal." to jako fakt? jak dlouho jsi byl  v komatu nebo jsi jen stupidní synšk stupidního idiota?


      • Varane varane. A to tě naučili v pivní školce tak vzorně papouškovat?Marné ty budeš takový Všeználek leninského typu. Za obecního hlupáka jsi tady zejména ty.

        • vanhorne

          "Všeználek leninského typu."

          Muj dedecek kerej se ucil u samyho Lenina a stal u kolebky revoluce  byli s Pepkem Stalinojc nejlepsi kamosi🤞.  Vypravel mi jak jednou ve vosumastyrycatym ho Pepik zavolal a rika Mateji, v Czeskoslovensku mi to nejak neklape, sedni na kolo, jed nejkratsi cestou domu a hilfni Klemovi s tou jeho revoluci a dejte to tam do richtigu. Jeste mu rekl, ze tam chce mit do Brezna ordnung, jinak prej at si ho nepreji a at si daji bacha, aby je neposlal na Sibir pestovat melouny. Muzu za to ja, ze sem byl tak vychovanej, se Sovetskejm Svazem na vecny casy? Jestli neveris, ze sem byl vzdycky dobrej soudruh, tak tady je vobrazek jak si povidam se soudruhem Novotnym. A abys vedel dal mi 5Kc pohladil me po hlavicce a rekl 'za to si dejte s dedou pivo at na me vzpominate v dobrejm'. Na tom obrazku vidis tu srajtofli co ma v ruce. 😂

          https://img.obrazky.cz/?url=ee3ad9a3b37c91aa&size=3

          • josef.chmela

            Ty jsi tedy dobře vypatlaný a asi s celou svojí rodinou. No, i takoví bezmozci mají právo na život, bohužel i volební právo.

            • vanhorne

              "bohužel i volební právo."

              Nemusis bohuzelovat a prolevat slzy, ze mam volebni pravo, nemam. Abych se v den voleb necitil opusten a jako vyvyrhel socialisticke spolecnosti, zajdu si do Zoo. Maji tam nekolik opicich pavilonu a tam si v klidu volim, ktera opicka dostane banan nebo bursky orisek. Pax vobiscum.😂

          • Fakt to na Vás zanechalo stopy. 

  • Zajimavé pozorovat jak místní bijci rudých, Rusů a bolševiků, náhle věří slovům Babiše (Stbáka),Hamáčka (rudocha) A hlavě obchodníkovi se smrtí(diky kterému umírají civilisté). Asi zamrzá peklo ale je to sranda číst ?:D

    • Odhlédnouc od tradičně žlučovitých reakcí zapřísáhlých antibabišů, je tento posun skutečně zajímavý.

      Lidé, kteří ještě před měsícem nemohli na velkouzenáři Babišovi najít chlup čistý, byl to darebák hrubého zrna a potvora jedna,  najednou užívají jeho výroky jako nezpochybnitelné argumenty?

      Inu síla politické manipulace je ohromná.

      V pondělí darebák a ve středu z vůle médií (a tajných sužeb) anděl Páně.

      Všechno funguje, jak má. 


      • Nechci vás opravovat, ale je to trochu jinak! Darebák byl v minulosti, je v přítomnosti a bude i v budoucnosti (nejpravděpodobněji)  Stručně a česky řečeno FURT! 🙂

        Jen souhrou okolností, tlaků a nátlaků byl donucen se jednou zachovat jako správný premiér naší země. Bylo by dobře, kdyby mu to vydrželo, ale není to moc pravděpodobné.

        • vanhorne

          "řečeno FURT!" 👍

          Forever and ever, amen.

        • Jen souhrou okolností, tlaků a nátlaků. Odkud ty tlaky vzešly, to kdybychom ze dozvěděli, tak by to byl zázrak a ty se nekonají.

          • Stačí sledovat média. (ne ruská) jinak už je to celkem "venku"

            (Např. teď na ČT24 to bylo víceméně jasně řečeno)

        • Myslíte do podzimu? Potom si budete muset najít jiné "oblíbence." Pan velkouzenář bude jenom syslit na svou hromádku a Faltýnek mu bude dělat náměstka. 


          • "...bude jenom syslit na svou hromádku a Faltýnek mu bude dělat náměstka." 

            ... a jestli je trochu spravedlnosti na tom božím světě, bude také splácet...


            "Potom si budete muset najít jiné "oblíbence."

            Třeba se stane zázrak a příští garnitura si bude zasluhovat obdiv a úctu....

            😉😀😍😇

          • No myslím že s nynějšími koaličními spolky si taky moc nepomůžeme.

    • Odhlédnouc od tradičně žlučovitých reakcí zapřísáhlých antibabišů, je tento posun skutečně zajímavý.

      Lidé, kteří ještě před měsícem nemohli na velkouzenáři Babišovi najít chlup čistý, byl to darebák hrubého zrna a potvora jedna,  najednou užívají jeho výroky jako nezpochybnitelné argumenty?

      Inu síla politické manipulace je ohromná.

      V pondělí darebák a ve středu z vůle médií (a tajných sužeb) anděl Páně.

      Všechno funguje, jak má. 


    • Ještě zajímavější je, jak místní rudoši začínají zapírat své rudé bratry.

      Tak snad jim  v příštích volbách už  nedají hlas. Ale to bych od nich čekal asi moc....

      • vanhorne

        "rudoši začínají zapírat své rudé bratry."

        Tim se ta jejich revolucni ruda idelogie ridi. Ta nezna jine spolecenske vztahy ani rodinne, nez sounalezitost a vernost rodne strane. Nelidska nauka, ktera ucila skolaky donaset na sve rodice, pribuzne i sousedy. Tak se nediv kdyz nejaky rudy bratr zapre sveho i kdyz rudeho bratra, ktery ma trochu jiny nazor. Krvavy Gottwald, ten neznal bratra. Kdo se protivil a pochyboval byl zdradce a nepritel strany a lidu. I jeho nejblizsi soudruzi si nebyli jisti zivotem a nektere z nich, bez litosti poslal na popraviste. Jak sam zkoncil neni tak uplne jasne.😂

      • Vaše žlučovité poznámky jsou po celém Internetu - Vy jste profesionální troll ?

        • To jste myslel pane Riessnere mě?

          Pokud vím, tak vyjadřuji jenom své názory. 

      • taky si to o tobě myslím, ale snad víš co děláš :D

  • Pan Gebrev je obyčejný obchodník se smrtí. Je to nepřímý vrah civilistů v místech konfliktů, kam dodává jako soukromá osoba zbraně. Je mu jedno kam, jen když to sype. 

    Kdo s čím zachází.........mě by takový člověk ani moc nechyběl.

    Třeba má ale děti, které se ho můžou zeptat, za jaké peníze žije. 

  • goyim

    Bellingcat a rádio Svobodná Evropa. Lol, ok. Je to čím dál veselejší.

    https://www.wilsoncenter.org/event/radio-free-europe-and-the-cia-partnership

    Rádio Svobodná Evropa je financováno CIA, a to že už nějaký pátek. Užiteční idioti, klaka pro US intervence a změnu režimů ve jménu humanismu a šíření té tzv. "svobody a demokracie."

  • Pokusme se kolegové alespoň na chvíli bez emocí zamyslet.

    Kdyby jiná firma dodávala zbraně, které by byly využívány proti USA, neměly by jejich sklady také problémy s bezpečností provozu?

    Pokud někdo bohatne na válce dodávkami zbraní přes jiné země, je to zločinec a ne osoba hodná soucitu. Obchodníci se smrtí se jim říká. nejsou účastníky konfliktu, jen z neštěstí těží. 

  • Zatímco premiér Andrej Babiš (ANO) a vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček neustále opakují, že v případě výbuchů ve Vrběticích se pracuje pouze s jedinou vyšetřovací verzí zahrnující účast ruských agentů, ministryně spravedlnosti Marie Benešová (za ANO) mluví jinak. Podle ní existují nejen dvě verze, o nichž mluvil v neděli prezident Miloš Zeman, ale dokonce ještě víc. Řekla to pro Novinky v podcastu PoliTalk.Paní ministryně, chci se zeptat, kolik vidíte vyšetřovacích verzí v kauze Vrbětic?Já jsem byla přítomna na vládě, když se to projednávalo, a řekla jsem na zvukový záznam, který je z vlády uchovávaný, k tomu své. A myslím, že jsem měla velmi obdobný názor jako pan prezident, aniž jsme se vůbec stihli domluvit, protože já jsem ten názor říkala první. Poté, co nám tam byla předložena ta zpráva BIS. Podotýkám, že jsem viděla jenom zprávu BIS, do živého spisu nikdo nemáme přístup, takže nemohu vědět, co se tam odehrává. Ale měla jsem stejný názor jako pan prezident.Takže si myslíte, že vyšetřovací verze jsou dvě?Dokonce jsem uváděla další možné verze.Dobře, jaké?

    No jaké to nemůžu tady uvádět. To už bych zase tady uváděla věci, které se uvádět nesmějí. Všechno je to na záznamu z jednání vlády.

    • Který nikdy nespatří světlo. Jo ne tajné ale super tajné. Jinak si nemyslím že by agenti a špióni z RF byli takoví primitivní.

      • přesně navíc další případ nefunkčnosti novičoku je kravina. Stačilo něco jako použila sv .Korea na tom letišti.

        Naše biska zná jen ty dva agenty jen diky TV

  • Tři z podezřelých byli již dříve obviněni, že se obchodníka se zbraněmi pokusili otrávit nervově paralytickou látkou novičok.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A zase ten nový čok. 😀 Teď si vzpomínám, že před pár lety jsem si koupil ruskou zmrzlinu a bylo mi po ní hrozně blbě. Sice jsem to zpočátku přikládal tomu, že k té zmrzlině jsem si dal vlašský salát, sardinky, hruškový koláč a to uzené z Penny taky mělo nějaký divný pach a chuť, ale spíš to bude tím, že mne Rusové chtěli otrávit. Beztak tam byl novičok. 

    Zajímalo by mne, zda ta současná kampaň s tím údajným prudce toxickým novičokem, který prý nikdo nepřežije (ale zatím asi přežili všichni) a s těmi prý ruskými explozemi (nic bych zato nedal že Titanik taky potopili ruští bolševici aby pokořili Západ, ledovec byl jen zástěrka)  je skrytý test režimu, zda veřejnost po třiceti letech sledování slabomyslných seriálů už je dostatečně senilní anebo zda se v gumování mozků má dále pokračovat......

    v padesátých letech všichni všude viděli americké agenty a mandelinku. Po jedenáctém září všichni všude viděli teroristy. Pak byl všude kovid patrně i ve sterilním lékařském vybavení. No a dnes všichni kolektivně blbnou s ruskými agenty. Se divím, že nějakého iniciativního troubu ještě nenapadlo, že nám sem kůrovce nasadili Rusové aby zdevastovali náš průmysl.....😉

  • Zbrojař začal mlžit boji se aby se nepřišlo na to že vyzbrojovala Islámský stát a my ho v tom podporovali.Tohle se otočí ještě proti nám.Pro Rusko by bylo jednodušší zabít zbrojaře ,než komplikovaně vyhazovat sklady do vzduchu.

    • goyim

      Hlavně Rusko mohlo a) jednoduše podat žalobu u EU/OSN a vyšlo by z toho čistě, protože vývoz těch zbraní do válečných zón je ilegální, b) mohlo by požádat Miloše nebo Vaška (když jsou to podle alobalových hlav z demobloku Putinovy loutky) ať "to vyřídí."

      Idea, že místo toho Putin (relativně inteligentní a strategicky uvažující člověk) poslal Pata a Mata, kteří všechno podělaj, aby si takhle hloupě zničil vztahy s Evropou (na nichž je postavená část jejich ekonomiky), je na hranici fikce. Bohužel, je tady jistá skupina lidí, která se snaží programovat lidi (využíváním bolševicko-orwellovských technik) k tomu, aby nepoužívali mozek a jen slepě věřili tomu, co jim nakukaj mainstream média.

      Je tady ještě další rozměr a to ten, že Ukrajincům dodávají zbraně přímo USA a to tak že moderní zbraně. Hi-tech balistický střely atp. Takže by to Rusku stejně moc nepomohlo.

  • Pěkné je, že nás rusák zařadil mezi své největší nepřátele. To my jej tam máme celá desetiletí. Od okupace v 1968 je rusák  vždy tím největším hnojem. Odpadem společnosti světa. Distancují se od něj všichni. Ruský mužík si myslel že přečurá olympiadu. A ona přečurala jeho. Krásný distanc dostali rusáci. Obchod se sice trošku zadrhne.Ale rusák přileze. Pokud nechce chodit ve válenkách a jezdit koňským povozem.

    • Snědl jste nějakou zkaženou rybu pane Okoune?

      Dávejte si na to pozor, někdy to může mít, jak vidno, docela závažné následky. 

    • Tvůj fotr ještě nedávno řvával na náměstích " Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak " a ty se tu dneska holedbáš jaký jsi rusobijec...ha...ha...

      • No natřel jsi mi to hrachu. Stydím se. Ale zas u tebe platí to okřídlené. "Zparchantělí rodiče, maji vždy zparchantělá děcka". Podle vytříbené mluvy museli být ti tvoji extra vyvedení. A ty stojíš pevně na barikádě bojovníků za proletariát. A je dobře že se zasazuješ o odhalování a zneškodňování cizích agentů a zaprodanců!

        • Kdybys nekecal.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit