Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Ukrajině se projevuje v praxi rudý nacismus = komunismus, který se stal učitelem Hitlerových nacístů.


  • Stalo se. 

    Bombardovací svaz 8. letecké armády USA přiletěl nad Prahu od jihozápadu. První bomby dopadly na rozhraní Radlic, Jinonic a Smíchova a dopadly ještě před vyhlášením leteckého poplachu. Během náletu, který tval pouhých pět minut, dopadlo na Prahu asi osm tisíc bomb v celkové váze 152 a půl tuny.

  • Proč nejsem překvapen , když vidím stejné lidi co vykřikovali že Trump je všechno možné a najednou jsou ve stejném šiku proti Ruska .Žádné proti argumenty. Jen jeden jediný správný názor. A tomu mám věřit???  Naslibovali jste Ukrajině všechno možné i nemožné a komediant si myslel, že se nemusí o nic starat. Občanskou válku v Dombasu nikdo neřešil a vytlačování původních ubyvatel nikoho nezajímalo. Tak dlouho jste štrachali zbraněma až se Putin naštval a vzal to útokem. Nemám z toho žádnou radost, protože  na to nejvíce doplatí obyčejní lidé. Štvavá politika západu sklízí co zasela. Ta implementovaná  rádoby demokracie v provedení herců se nějak nevyplácí.


  • Asi karma v 68 tu bylo ukrajinců v tancích jak na sra ných! Osum roků tam vraždili ruské a proruské menšiny na uzemí včera uznaných republik Luhanska a Doněcka...

                       https://mail.centrum.cz/download.php?msg_id=000000006360000b95e405390420&idx=1.2&filename=pro%20siln%C3%A9%20%C5%BEaludkya%20d%C4%9Btem%20neeukazovat.pdf&r=53.164680078260865                                                                                                   

  • Taj jak píše jarda . ho zde líše málokdo.  Krátce tak by měla / můj názor/ vypadat diskuze.

    Bez urážek a vulgarit.

    Je ještě otázka na kterou se snažím sám sobě odpovědět.

    Kdo na této válce nic neztrácí.

    Rusko, Ukrajina, Evropa / Anglie ?/ztrácí mnoho. USA neztrácí vůbec nic.

    Jindřichu nejsem šťasný z této situace,  jsem ale přesvědčen, že neznáme celou pravdu a ani ji nepoznáme. Jen  si říkám ,snad je to lepší než "Kosovo". ....

    Válce snad šlo zabránit, stačilo "demokraticky" uznat  "separastické "státy. Nedovolit roztahování NATO. Bylo na to 6 let.

    Až bude stejný metr na USA a Velkou Británii. Pak budu souhlasit, že jsi neměl pravdu, jinak ne.

  • Chápu, že Rusko nechtělo mít americké rakety na Ukrajině. To je logické. Ovšem pořád tvrdím, že měli už od dob referenda na Krymu vyjednat ruské rakety na Kubě. Kdyby měl Deep state ruské rakety pod okny, strachem by ani neštěkl. Ovšem takhle se zase Evropa vybíjí mezi sebou a USA si radostí mne ruce a počítá zisky ze svého  odvráceného krachu. Putin zdá se hodně spoléhal na Trumpa že to v Americe ohlídá a Trump si bohužel nechal ukrást volby. Ale aspoň poslední rok po volebním podvodu Deep state přece Putin musel vědět kam to spěje, tak se měl s Kubou domluvit k oboustrannému prospěchu. 

  • KIMCID

    Kde bylo OSN 8 let konfliktu na východě?

  • Ukrajinská korupční vláda v čele s komediantem tak  dlouho ignorovala Minské dohody o podpoře Dombasu a jeho obyvatel až vyprovokovala útok Ruska a tak přijde o polsední průmyslovou oblast ze které mohla mít nějaké peníze do státního vykradeného rozpočtu. Amici se smějí protože jejich nerentabilní plyn z břidlic teď platí Eu za šesti násobek, to je sen každého šmelináře.

    • mrdko kolaborantská

      • Nevážený hulváte. Všichni myslící lidé chápou situaci, která vznikla. není snad nikdo, kdo by se postavil za agresi.

        Vaše vulgarita nepomáhá k sympatiím pro napadenou zemi. Je to jen sprostota. Neumíte se ani trochu ovládat? 

        • Neumím se ovládat ty ruská špíno, díky tvému guru je svět na prahu 3. světové války.

      • goyim

        Řekl nevzdělaný hlupácček, co má místo mozku z magi kostku.

        • Zdechni ruskej zmrde.


  • Alespon že starouš Miloš Zeman otevřel oči. Nechápu jak se zde ještě někdo muže zastávat Putina ? nepíšu Rusů  , tam asi taky hodně lidí začíná otvírat oči , no uvidíme . Odstavit Putina pujde jedině zevnitř , jinak těžko a Vovka igraje o vše .

    • Kolik máš informací z Dombasu???   Ty nechápavý , už jsi zapoměl jak nám všichni tvrdili , že i Iráku jsou takové a makové zbraně a nakonec to museli přiznat , že to byl podvod!!!??  Nevěřím nikomu a obzvláště našim rádoby demokratickým mediim.Proč nejsou reportáže z Dombasu od kud vyhnala ukrajinská armáda cca 100 tisíc. obyvatel???? To  se asi nehodí do krámu.

      • ok donbase a proto RF bombarduje západní Ukrajinu ? , nemá smysl se hádat otevřít oči musí každý sám a pokud se tě někdo snaží očka otevřít a ty je zase zavřeš jsou zavřená.😎

        • Když půjdeš do války s nějakou armádou , tak necháš jejich letiště funkční  aby tě mohla napadnout , letadla???? Ty budeš asi veliký stratég!!!

          • je to jednoduché letiště potřebuješ dostat pod kontrolu v co nejlepším stavu když už jsme u té strategie😎

            • Jak víš že ho chce používat, když to nemá v plánu.

              • Reakce na příspěvek:

                každý plán bere za své prvním výstřelem , a on ještě neví jestli bude možné pozemní zásobování a letiště z hlediska přísunu vojenské síly a týlového zabezpečení je klíčová záležitost , dokonce si tipnu že v současnosti je ovládnutí letiště u Kyjeva jednou z rozhodujících událostí  , je to stejné jako s přístavem . Nepočítám že i naprostá vzdušná převaha nemusí létat přes celou zemi . Pro Putina je noční můrou dlouhý konflikt , pokud chce vyhrát musí být vše rychle hotové a vše podat prostým Rusům jako mír , jinak mu může být horko i doma , ne každý voják či občan RF se chce smažit ve válce , stejně jako my . I když uznávám že oni to lépe snáší jako většina ,  vzhledem k tomu kde žijí .

  • Pan president Putin útokem na Ukrajinu dokázal, že je představitel 

    sebranky válečných zločinců. 

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    I když - i v Česku měl a má také dost kompliců. 

    To je vidět i v této diskusi...

    • goyim

      Válečných zločinců jako Obama a Bush?

      • Kolaborantskej vřede, táhni do Ruska.

        • goyim

          Vem si prášek, paciente.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit