Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Středověk - hon na čarodějnice.
  • Před lety byl ve Francii veliký skandál... když byli léky z krevních derivátů nakaženy HIV desítky nešťastníků...

    Risika sexuálné přenosných infekcí jsou u osob provozujících rektální sex nejméně o řád vyšší než u vaginálního koitu. Přihlédneme-li navíc k typické homosexuální promiskuitě, pak nelze než ruské preventivní opatření pochválit.

    Mezi nakažením se HIV a možností detekce choroby uplyne příliš mnoho času. kdy lze nejenom darovat, ale i podat pacientovi krevní konservu od HIV nakaženého dárce.
  • Je to vnitřní záležitost Ruska. Co si upatlají, to budou mít. *5*
    My máme svých starostí dost např. jak přistříhnout modrému ptactvu perutě, aby nám neodletěli i s dosud nerozkradeným státním majetkem, jak omezit výplaty dávek sociálním parazitům a jak nevyhladovět díky bohatým církevním reštitucím. *11*
    Tak se o Rusy nestarejme. *6*
  • Rusko směřuje k fašismu. Totalitní režimy potřebují pracovní síly a vojáčky a proto se sex musí využívat k plození a ne s ním "plýtvat". Svobodným režimům je to jedno a je to věcí každého jedince.
    "Nejsprávnější" sex po russki je ten, kdy čtyři holku podrží za za ruce a za nohy a pátý se na ni udělá. A pak se vystřídají. Tak to praktikovali u nás v r. 1945.
    • Co praktikovali praví fašouni v Rusku od Barbarossy do vyhnání abwehru na západ? Metodu spálené země? Tedy to je fakt krása nebeská, pokud je to Tvůj model demokracie a vzájemné úcty lidí, fakt jo.
      Kdo ví, možná že díky Stalinově neústupnosti a obětí milionů ruských lidí v naší kotlině mluvíme česky. Nechci a nebudu Stalina soudit, proč udělal to, co udělal a asi udělat musel, aby jeho národ přežil fašistickou okupaci. Nejsem Historie.
      Rusové se mohli zastavit na své západní hranici a na Němčoury se vydlábnout. Jenže jejich oprávněná zloba za zvěrstva, co Němci udělali na Ukrajině, Bílé Rusi, v pobaltí i jinde, je hnala až do Berlína.
    • Ano, je to věcí každého jedince a není možné dovolit propagaci jedné menšiny či většiny na úkor druhé. Proto považuji snahy o omezení propagace "nějaké" jakékoliv sexuální menšiny či většiny za přirozené. Svého času jsem se v myslivosti učil o příčinách homosexuality u divoké zvěře. Vždy to bylo vlivem předávání vzorů od rodičů v opačné rodinné roli. Otec (samec) zastupoval matku (samici) či naopak. Tento rod (linie) pak vymřela.
    • Nóóó, tam to pa ruski - slyšel jsem o modifikacích v Alžíru ( francouzská modifikace ) a ve Vietnamu ( americká modifikace ), tak nevím, nevím. Aha, rusi jako učitelé ?
  • Až i tam vychcípají všichni bolševici, bude na světě mír a pohoda!
    • Ty tože papala lulu ?
  • Bla,bla,bla,zřejmě už došly nápady na smysluplné informace. To je o ničem, soudruzi... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit