Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co takhle poslat všechny ukrajince z EU na ukrajinu at si tam udělají pořádek sami a udělaji nové volby aby tam byla nějaká legitimní vláda s kterou by rusáci mohly vyjednávat a EU podmínila jejich vstup do eu jen v případě že se na Ukrajině nebude valčit a podvádět.Za těch dvacet let těch Ukaček jsem nepoznal ani jednoho slušného všechno stejné jako české romero.
  • Že lže Obama, Porošenko, Cameron a další cynici USA a EU, to jsme si už zvykli. proč ale lže i autor článku není jasné. Ty sankce které jsou předmětem článku přeci vznikly v důsledku, jak se již prokázalo, opět vylhaným obviněním sestřelu KM 11, které úmyslně připravila a nechala sestřelit ukrajinská junta krytá vládními zločinci USA a EU. Že by to bylo tím, že lidská svoloč kryje jinou lidskou svoloč?
  • Bc. Jaroslav Kak je bohaty a vzdelany pan a zadny rusky plyn ani ropu nepotrebuje. Na sve rozsahle zahrade muze grilovat a doma si zatopi v krbu. Na veceri si zajde se svym pritelem do nejdrazsi restaurace a bude se smat jak socki venku mrznou. Na Bc. Jaroslava Kaka (VS) skratka nemate.
    • Výkladní skřín hloupost a úppadku ducha........Bc. Jaroslav Kak (VS) *3* *11* *11* *11*
  • V zájmu Ruska je aby nyní kradli Ukrajinci plyn z plynovodu,jako straky.Až dojde Rusům,že je doba vhodná na uzavření produktovodu s plynem,tak porovná kolik plynu odeslali na Ukrajinu a kolik bude chtít EU zaplatit.Protože bude rozdíl převeliký a EU za Ukrajinu plyn nebude chtít platit,tak se toto poutrubí uzavře napořád, že je tento plynovod nevhodný pro přepravu ropy.Pak dá Rusko EU krátkou dobu na vyrovnání deficitu.Potom uzavře všechny produktovody do EU a ukončí vzájemný obchod s EU.To úplně stačí aby se EU svižně řítila do stáních bankrotů.Rozzuření občaní EU pak začnou shánět kvalitní bejkovce,aby pak mohli tancovat,samou radostí v ulicích odzemek s bejkovcem v ruce.Bůh pak buď milostiv zadnicím lumpů,kteří zde čtyřiadvacet roků vládli.Protože rozzuřený národ,ten je šetřit nebude.
    • Na straně Ruska i EU jsou měřiče, které průtok měří průběžně. Dá se předpokládat že úkáčka si něco málo kradou už teď a Evropa to se skřípajícími zuby toleruje jako "ztráty na trase".
      Rusko nepotřebuje pokládat EU zavřením plynu. Naopak ať platí. Pokud Rusko bude chtít EU skutečně položit, úplně mu stačí omezit dovoz aut a strojírenských výrobků. To zasáhne německou ekonomiku natolik, že celá EU se začne bortit jak domeček z karet.
  • Poteče ale jen do doby, než to potrubí vyletí do vzduchu! To dá rozum, né?!
  • Na Ukrajinu všichni dojedeme. Kyjev se neštítí ničeho ani vražd a zlodějen. Je to prolhaný a násilnický stát. Ukrajinci mi nějak nevadili, ale dnes se na ně dívám jako na lůzu. Ti, co tady dělají načerno, by se měli okamžitě vrátit domů. Více kontrol od cizinecké policie. Navíc jsou tak naivní, že si myslí, že je bude EU a USA živit, platit za ně dluhy, plyn a podporovat. A oni budou vesele krást dále. AŤ jejich oligarchové vrátí nakradené zpět. Jsou tak zločinní, že starým lidem nevyplácí ani důchody již několik měsíců.
    • ukačka mne nikdy nezajímali protože jsem snimi nechtěl přijit do kontaktu ,ale zajímalo by mne z jaké slovanské nebo germanské větve tento národ vzniknul ví to někdo?Na odkazech IT nic moc. No a té zlodějiny je všude čím dál více to je předce demokracie ala USA (kradeš-li a nikdo ti nic nedokáže tak jsi pořád čistý) tak nějak to připomínají dodatky ústavy USA. *3* *3*
    • petr.runanin
      souhlasím, výborný a výstižný příspěvek.
      *3*
  • Je k pousmání poznámka Ukrajiny,že plyn i naftu bude nadále posílat do Evropy přes své území. "Je to ale velká starost "o to ,aby ruská energie došla tam,kam je určena.Z toho něco ukápne Ukrajině,respektive,rozkrade se.Jedno je jasné snad všem-Ukrajina je takhle malá,aby trubkami přes její území proudila životodárná energie do Evropy,která se nepřátelsky staví k Rusku.Letošní zima má být podle předběžných údajů podstatně tvrdší a bude záležet na Evropě,jestli ji zmírní ruský plyn,či nafta.Rusko zátěž posílat do Evropy NIC vydrží podstatně lépe.Chladnoucí Evropu si nejvíce přeje USA s Anglií.Proč?Dolar a libra budou posilovat a o to přeci jde.
  • Úkáčkům jako vždy s velkým zpožděním docvaklo, že nemusí být zrovna nejlepší to, co jim našeptává USA, pravděpodobně po nějakém důrazném telefonátu z Evropy.
    Tak a teď už naši tajtrdlíci zůstávají akorát v napětí, jestli to bude platit i pro ropu. *2*
  • Je daleko jednodušší způsob jak posílat normálně plyn, zboží a i jiné věci..všude, kde je třeba...Např. ze strany Ukrajiny to všechno prostě řádně zaplatit, tak jak se to obyčejně dělá i jinde.. či začít aspoň nějak splácet své, nadělané dluhy.. co vznikly tím, že byla Ukrajina soustavně rozkrádaná desítky let vlastními vládami, napříč "politickým i společenským spektrem".., včetně tzv. oligarchů a kteří mají nyní jako "vláda" přímo učebnicový i schválený vzor a návod od USA i EU s tím, že dluhy se prostě platit nemusí a taky ani normálně neplatí, ale místo toho se dotyční, kterým se mají dluhy zaplatit z "něčeho" prostě i sprostě obviní či dokonce se z nich vyděračsky udělají obětní viníci úplně všeho.. a klidně i postřílí či jinak potlačí vlastní, civilní obyvatelstvo, jak indiány co se rovněž nechtěli "podělit o své věci" a pak ještě zbývá udělat to samé jako v USA i EU co už to okoukala také...prostě si natisknout defraudované a nekryté peníze podle potřeby a to ostatní si jít drze vysankcionovat či dokonce vystřílet k těm co něco mají a nechtějí to dát po dobrém v zájmu "demokracie a svobody" kapitálu pro malou menšinu těch co pak díky tomu vyloženě cvičí s tou většinou a to po celém světě i za cenu válek, aby se měli ještě nenažranějí a bohatěji...
  • Rusko k nám dodává ropu a plyn, USA agenty...... *1*
    Jsem zvědavý ,co bude v zimě lépe hořet...... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit