Přejít na výpis diskuzí
Rusnok je průměr, Fischer nula. Do mé vlády by se nikdy nedostal, rozparádil se Paroubek
15.7.2013 | red
86 příspěvků
-
Paroubek má pravdu. To by ovšem nesměli být ve sněmovně pravicový gauneři. Ti mají většinu. Chtělo by to jinou taktiku aby se pravičáci opět nedostali k moci. Nechat Rusnaka vládnou třeba bez důvěry co nejdéle to půjde a znova to z opakovat třeba s ČSSD nebo s Rusnokem a to natahovat tak dlouho, dokud nebudou řádné volby nebo je to nedonutí k předčasným. Pravičáci jsou sv-ně a škůdci republiky, národních zájmů a národa.
-
JISTĚ, ON TĚ TAM NIKDO NEZVAL.... TO BY SI DAL....
Jen dotaz proč nemohou být velká písmena, je to čitelnější???? -
Lidi, prej zatkli Nota ČSSD, prej byl na sračku a páchal výtržnosti ale kdoví...a i když je to magor a dost často mele hovadiny, spíše to vnímám jako pokus bolševicko-fašistického fízlstátu o likvidaci politické opozice? Zlatej Lukašenko! *3*
-
Jen Já Jiří I. Veliký jsem jednička.
-
-
A já jsem Richard Lví Srdce, blbe!
-
-
Škůdci národa jsou jak pravičáci, tak levičáci. Všichni jsou svině, kterým jde jen o vlastní prospěch. A úřednická vláda? Bude dělat nemlich to samé - hrát do vlastní kapsy!
Zakázat strany a zakázat předčasné volby - to jsou největší žrouti peněz v tomto státě!
Bylo by toho víc, ale to není na krátkou reakci. -
-
... jsi naivní trapný blbeček, který na ty škůdce bude ochotně do smrti makat :)))
-
... díky bohu :)))
-
Škůdci jsou pravičáci!!!! *2*
-
-
... to ty jsi naprosto neškodný, trotle :)))
-
-