Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zadna odpoved - kladna odpoved :-)
  • nekdo tady pise schovany pod mnoha nicky. Chvali se i nadava si. Je to zoufalec, zamindrakovanec nebo jesita? Jak jsi na tom?
    • To jsi na to přišel brzo! Např. pod "tečkou" najdeš naprosto protichůdné názory už dávno. Také si tu pisatelé dělají legrácky z radikálních příspěvků tím, že použijí jejich nick. Není na tom nic špatného, pokud jsis nevybral tuto formu ke zviditelnění a cestě ke slávě spisovatele, začínajícího u Tiscali.
      • hmmm, tak to vypada, ze ty jsi onen s mnoha nicky, ze...
  • Možná se mýlím - ostatně na závěry je příliš brzo - ale zdá se mi, že rusnok chce nahradit vládu bastlířů vládou gerontů. Bude tam někomu míň než šedesát?
    • Ale houbeles. Tady jde nyní o to, aby skončila bývalá vláda s Kalouskem, která nyní vládne "v demisi", takže má stále jednak přístup ke kulišárnám a za druhé dost času na likvidaci důkazního materiálu o kmotrovských podvodech. A o to nyní jde-Rusnokova vláda musí být jednak oficiálně jmenována a pak dostat čas na vypracování programového prohlášení - což je zatím čas do požádání o důvěru. A o ten čas jde !!! Stará vláda musí z ministerstev vypadnout a vrátit klíče !!! Tím už nebude vpuštěna dovnitř, což je hlavní. A že Rusnokova vláda nedostane důvěru se ještě předem neví, taková Peake je nejistá a neví, kam se dříve vrtnout a koho opravdu podpořit. Proto také Zeman nebral nějakou 101 člennou většinu vůbec na vědomí a určitě si dá pozor, aby nezískala zpátky klíče !!! Nyní sice pravice ječí o většině, jak jinak, protože ví, že nyní jde o její paralyzování, to je aktuální podstata věci a ne, koho Rusnok nyní získá - stejně je tam jen na "dobu určitou" a pak vládnout ani sám nepotřebuje. Proto také uvádí, že sám ve volbách kandidovat nebude, své původní místo , nebo chcete-li trafika, mu zůstane... Tady je vidět, jak obrovská spousta lidí nerozumí podstatě věci, anebo ti co rozumí, tak ani nemuknou na toto téma a lžou a vymýšlí si většiny, pár tupců na to také skočí a doufají, že tento Zemanův tah "přebijí". Jenže zatím mají v ruce malé trumfy...ta "parlamentní většina" 101 hlasů je jen trumfová sedmička a ne eso...
  • Co komunista, to vrah a zloděj!
    • A co dýza, flecku? Choděj tam pořád osmnáctileté stařeny a vo pořádnou patnácku tam nezavadíš? No, hlavně dej pozor na perník, tráva není tak nebezpečná. Jo, a na politiku se vybodni, tyhle domácí úkoly (urážet komunisty) jsou nanic. Stejně nevíš kdo to byl. Tenkrát jsi nebyl na světě, a ti co tě natíraj na modro jsou prospěchářský ódesáci. Tak rozum do hrsti a šprcku do kapsy!
  • Vidím, že Pišta má zase svůj "psavý" den. Krade nicky a blábolí. Možná má virózu.

    Jinak toho ješitného ochlasty na hradě nám je čert dlužen.
  • Honza málem králem, Němcová málem premiérkou, Lamškroupová málem předsedkyní.....
  • Vydrž, Rusnoku, děláš to pro naší budoucnost! Nečasové, Kalouskové, Schwarzenbergové se už nikdy nesmějí dostat ke kormidlu a Němcová do funkce premiéra!
  • JINÝMA OČIMA Za komunistického režimu měli lidé naději, nyní už nemají paradoxně žádnou. Ožralé individuum na Hradě by mělo dostat víc alkoholu, aby to vzalo rychlejší spád. Nicméně i kdyby byl na Hradě Pán Bůh, tak mají za daných okolností bolševici volby v kapse. Sestra vůdců protikomunistické odbojové skupiny Bratří Mašínů Zdena hovoří o katastrofě v Česku. ------------------------------ MŮŽE MI NĚKDO NAPSAT,KDO TU BÁBU MAŠÍNKU POŘÁD VYTAHUJE,ABY NĚCO KVÁKLA DO NOVIN??????? ČÍ ZÁJMY TOJSOU? ŠKODA,ŽE TU NENÍ PARAGRAF NA URÁŽKU HLAVY STÁTU,ABY ŠLA DO CHLÁDKU. NAŠTĚSTÍ MÁ NÁŠ PAN PREZIDENT SEBEVĚDOMÍ V POŘÁDKU A NAD BABIZNOU MÁVNE PLOUTVÍ. *1*
    • Vice jak 70% obyvatel tohoto statu si Milouse Zemanovice nevazi a pohrda jim.Jedna se I o jeho volice!
      Nakej paragraf o urazce je k nicemu-kdyby existoval,tak jej lide budou nenavidet jeste vice!At je to verejny cinitel jakykoli,tak musi svym vystupovanim si uctu zaslouzit.Kdyz se mu to nepovede-tak mu lide budou zkratka nadavat-to se neda nic delat.
      Jinak bych ti doporucil setkat se s rodici unesenych divek nekde v Pakistanu-jak si hradniho psychopata vazi za jeho vyroky na toto tema v SRN.
      • Holek je mi strašně líto. na druhý straně, co tam lezou, mladý, nezkušený, proč jim to rodiče nerozmluvili? Normální člověk sedí doma na kejtě,protože ví, jak to tam vypadá. Copak nečtou a nepřemýšlí, Tonička s Haničkou. Věřím,že Zeman udělá všechno co bude moct a pevně věřím, že víc, než by udělali jiný v jeho křesle. Je lidskej. *3*
        • Kazdy clovek je 'lidskej' jak pises.Jen jde o to,jak ta lidskost vyjadruje-jestli pozitivne,nebo negativne.A jak tuto lidskost pouzit.
          Takze tento Tvuj Zeman pouzil krajne negativni lidskost.
          Vi,ze unosci jsou nabozenskymi fanatiky,nebo zkratka jen fanatici pod rouskou nabozenstvi.Jsou krajne nevyzpytatelni a jako kazdy unosce nebezpecni.Davno pro ne ztratil zivot cenu-jak svuj,tak cizi.
          STACI?
      • Ty si umíš vymýšlet nesmysly, anebo se ti o to zdálo ??? 80% občanů podle takového soukromého průzkumu formou náhodných rozhovorů, které byly obecné a do nich jen vsunuta jakoby "náhodou" ta otázka na Rusnoka mi to tak vychází plus minus statistická odchylka 5%. Takovým rozhovorům říkají sociologové "trikové otázky", t.j.. normálně se bavíme o čemkoliv a respodent vůbec netuší, jaký problém mne vlastně zajímá. No, sám jsem nemohl posuzovat velké množství respodentů, ale jen pár desítek - někdy kluk, někdy stařenka a tak prostě náhodný výběr, jak a koho jsem nějak kontaktoval bez úmyslu jej rozčílit - na odpovědi se zde reaguje vždy souhlasně s respodentem, on totiž nic netuší...
        • Nemas ani minimalni pravdu-a jsi si toho moc dobre vedom.Lidem co predhodila zakulisni politika za vykvet pri volbe prezidenta mnoho kandidatu fakt nezbylo-a nekdo zvolen byt musel.Je to tak,nebo ne?
          A co se tyka vystupovani tohoto prezidenta-treba u tech klenotu,tak ver tomu,ze ti slusni lide,co jej volili,jako ''mensi zlo'' se za nej fakt hluboce stydi.
          • To ano, i já jsem volil Zemana, protože tam nekandidoval Filip. A z nabídky byl Zeman nejlepší a alespoň dělá pořádný vítr zlodějům a ti už se strachy tetelí a většina lidí také nyní nemá na výběr - nejsou to přece lidové volby. Nyní tedy alepoň preferují (já také) Zemana a Rusnoka proti té zlodějské bandě, vedené Kalouskem !!! A Sobotka je s ním domluven na příští vládě a těší se , jak budou krást spolu. Ale na to je zatím čas. Ten průzkum není jistě přesný, ale já nejsem v oboru výzkumů nováčkem, takže sociologické metody znám. Prostě se bavíš náhodně s lidmi o ničem, třeba o pitomostech a dělám si srandičku, a do toho třeba zamotám náhodou toho Rusnoka či Zemana a takhle z běžného neutrálního rozhovoru mi ten partner odpoví po pravdě, nepotřebuje se nijak "žinýrovat"... Jde jen o jeden pokus, ale zaznamenám si -ne jméno, na to se ani neptám, ale značky např. M (muž) PV (přibližný. věk )50, D (dělník) Z ( zaměstnán ) atp. a to k analýze stačí. Jistě není 100% , ale pravdivější, než průzkumy z agentury, kde vybírají odpovědi na ojednávku partaje, která si jej zadala. Prachy řídí výsledky, u mne ne !!! Takže studovat NOTe a uvidíš !!!
            • Palas není Zemanova parketa. Je v senátu nyní jako nezávislý, zvolen byl za ČSSD, jeho rodina jsou bývalí komouši, on sám také a i po listopadu v tom "Levém bloku".a pak byl hejtmanem tuším někde na Moravě, ale to je nyní fuk. Není ve vládě i v parlamentě, ten je třeba obměnit, ne senát, i když Palas jaksi solidností nijak nevyniká a zneužívá to - prostě jenom vychcánek. Ale nyní s ním nemá Zeman co do činění, senát jej už nevolil, ale občané, takže by jen zbytečně se jako prezident angažoval, do čeho mu nic není. Je to věc senátu a popřípadě jestli má škraloup, tak státního zastupitelství, takže snad je jasné, proč Zeman do něho nerýpe, pro něho je nyní "mimo hru" ...
            • Musim Ti dat za pravdu v jedne veci-je mozne,ze Filip by byl pro mnoho lidi prijatelnejsim prezidentem,a muj nazor antibolsevika asi lepsim.
              Jinak dobre Zeman cintal,jak zatoci s korupci-moc dobre...Ma to hacek-proc nezatocil s Palasem,clenem ''jeho'' strany? *3*
          • To je pravda. Tupé stádo nepochopilo, že president má být především symbolem země a pro to je mnohem vhodnější potomek známého a slavného šlechtického rodu než nějaký ješitný ochlasta z Vysočiny. Stádo si volilo vůdce, fýrera a čeká, že se o stádo postará. Navíc ta sprostá podpásovka s tím sprostým StBáckým zaútočením na nízké city spodiny v Blesku den před volbami, kdy už žádné ovlivňování voličů není dovoleno. A prošlo mu to. Když jsme na prvním místě na světě v chlastání, kouření a dalších neřestech, tak máme "symbol" k obrazu svému.
            • Nechtel bys toho ponizovani nechat?Nevim,kolik lidi zde pise pod jednim nickem,ale je to fakt humusacky.
              Pod mym nickem cca 5....
            • Pišto, ona má ta tvoje kozička menstruaci, že tu tak perlíš ???
  • Co komunista, to blb!
    • co flek,to malér *1*
    • Koupil ti tatínek "průlez" do 9 třídy?
      • Nee do vosmi uz potřety
    • Ty jsi to vysvědčení zapíjel asi hodně!
  • Jaka komplikace pro rodinu -snad mel na mysli maly plat !
    • chudinka malinkej! Nebo lepe receno - velkej, ale blbej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit