Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tom případě by lidé v LDN ,následné péče atd., brali nejméně 50.000,-odměny za koupání,přebalování pokálených lidí,krmení a neustálé tahání ležících, ůmrtí atd., ...tam lidé dělají málo,že pane Rusnoku......
  • Dnes jsem si přečetl pár zpráv na inter.------Ve středních Čechách bude nutné strhnout 27 mostů poničených červnovou povodní. Ze 199 poškozených mostů jich bylo dosud opraveno 137. Vyžádalo si to přes 30 milionů korun, řekl dnes novinářům hejtman Josef Řihák (ČSSD). --------Vláda v demisi pod vedením premiéra Jiřího Rusnoka rozdala na vánočních prémiích téměř 180 milionů korun, informoval ------- ale na rok 2014 požaduje Kancelář prezidenta Zemana na občerstvení 1,4 milionu Kč! ----------důchodcům přidali v průměru 40 Kč------To nás mají opravdu za h..va..da --na co čekají , to se debilní politikové,musí opravdu vyhubit násilím jako krysy??????????????????????????????????
  • Ukradli to z našeho!!!
  • Chovají se jako by stát prosperoval jako na přelomu století. Místo toho aby ty peníze dali nezaměstnaným tak je raději zpronevěří
  • Čím se líší první od těch druhých?? Ničím, umí perfektne zdůvodňovat. Chudáci úřednící, všichny únavou klopýtali padali na huby. Chudáčci jedni. Měli bychom se na ně ještě složit, ab měli na Vánoce co do huby. Všichni, co se dostanou nahoru, najednou zplaní.
  • Bravo. Nezávim jim ty peníze ale být na jejich místě bych si přál aspoň dvoje volby ročně jelikož odstupující vláda mi vždy dá veliké odměny. V létě Nečas teď Rusnok a já mám jen na odměnách víc než např. důchodci za celý rok.
  • To Zuzana, Rada, Eva = IQ houpací kůň, co dámy?? *11*
    • To Kubikula: Naprostý souhlas s Vámi.. Tyto dámy asi přemýšlí jiným kosočtvercovým orgánem.. *3* *1* A nemyslím, že vždy se dá "myslet pouze horizontálně" A myslím, že jste ještě trochu jejich IQ přecenil.. *3* Myslím, že je IQ šumící trávy pro ně naprosto dostačující... *3* *1* *14* Přeji Vám pěkný den..
  • Nevíte jak to bylo s tím tečkou? Prý ho znásilňoval vlastní otec od dvou let, je to pravda?
    • Zuzana = radka = Eva = Pišta. Jenom b.bec to nepozná. *1* *1* *1*
    • Tak to si teda chudák užil, to se ani nedivím že je s toho ještě špatný.
      • Prý bere pořád antidepresiva, a to má už 77 let, musela to být hrůza!!
  • Předpokládám, že nástupem Rusnokovy vlády, nebyla ministerstva kompletně vyměněna. Což pro mne znamená, že ti lidé na ministerstvech dřou jak koně a je jedno, zda za Nečase či Rusnoka. Musí to být dobrý djob, být zaměstnancem na ministerstvu. Ostatní státní zaměstnanci jsou asi lemplové.
  • Rusnok a pohřeb Mandely-rozhovor s ministrem obrany Pickem:" Ty vole, zemřel teď Mandela, já se úplně klepu, abych tam nemusel jet. Protože mám v poledne oběd, večer večeři, ty vole.. Nevím, co s tím budu dělat.. Miloš je celej nažhavenej na cestování, tak doufám, že tam, ty vole, pojede prezident..."
    Konec přímé věty skvostného premiéra nikým nejmenované a nechtěné vlády. *9* *7* *13* *10*
    A tato vláda má tu drzost si dávat ještě "vánoční" odměny, když se stejně jako většina tohoto tupého stádního státu ožere a přežere vánočním cukrovím a hektolitry levného anebo velmi drahé chlastu po vzoru Matičky Rusi.. Rusnok má tu Rus již ve jménu, jak trefné:-OO

    Zde je záznam Rusnokova duchaplného inteligentního rozhovoru s ministrem Pickem..

    http://www.youtube.com/watch?v=aUig95g2NSE
    • Odměny jsou opravdu k naštvání a Rusnok i tato vláda by si za to zasloužila od občanů také odměnu. a peníze by to určitě nebyly, ovšem ten rozhovor bych bral jako perličku. Kdo z nás v sukromí nemluví alespoň někdy podobně, mnohdy i hůře a nyní si tu většina hraje na Arbitra eleganciárum. Kam sedne tam zdobí. Hrajme fér a nemoralizujme, zasmějme se tomu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit