Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zejména ať se do toho nemíchá ten veřejný škůdce č.1 Lipavský.

     Ten který dokola a pořád boří všechny zdi soudnosti. Který umí ze všeho nejvíc teatralně panáčkovat do Kyjeva. Poměrně dost dlouho se nám tady všichni azbukoví proháněli v 90 letech po celé republice.Živili se vymáháním výpalného.Po jejich "raketíring". Slušně se tady opeřili.Aktuálně tady máme azbukových až nad hlavu. Jen co se otrkají, pojedou samozřejmě ve starých kolejích.A ještě další kousky? Aby to parazitovalo na systému? Ždímalo to veřejné finance? Ne to by nešlo. Už aby ti tam ti v Praze vyfičeli. Samozřejmě SPOLU. A nafurt!

    • V mezičase se vyskytl ještě jeden horlivec.

       Nějaký D.Hašek. Hokejový důchodce.Který chce být ale pořád vidět. Dědek zašel na ministerstvo tady toho škůdce č.1. Aby oficiálně sdělili do HNL že tady v Praze na exibici v říjnu nechceme hráče z RF. To už chce ovšem kvalitní dávku vlezlosti a otrlosti.Jak může děda mluvit do sestavy hostujícího teamu? Tady můžeme být rádi, že se budou trmácet až k nám. A  jak se do toho může vtírat ministerstvo? Pravdu mají škarohlídové. Prý mockrát dostal Hašek pukem do hlavy. A výsledky zde!

      • Pan Hašek není evidentně zdravý. Chorob á touha po slávě a pozornosti je u něho docela viditelná. Hokejový brankář super, jako člověk-to už taková sláva není. 

  • mun.go

    Nevím, co tady řešíte:

    Zelenskyj vyhlásil všeobecnou mobilizaci, muži ve věku 18 až 60 let nesmí vycestovat ze země - a to je prosím článek z 24. 2. 2022.

  • Jednou se to může týkat i jich

  • Máme plnou pusu nenávistí k Putinovi a taky z něho máme plné gatě. Tohle máme s těmito lidmi společné. Existují Ženevské protokoly o uprchlících. Ty pro nás neplatí? Nebo platí jenom když se nám to hodí? 

  • Za chvíli bude naše republika plná rusky a ukrajinsky mluvících běženců.

  • Prchají či dříve prchli třeba do ČR, Rusové, kteří byli v opozici vůči vládě Ruska. Prý 16 tisíc osob bylo zatčeno od začátku speciální vojenské operace na nepovolených demonstracích. Takže Putinovi se zlepší kvalita obyvatelstva. Na tom není nic nejasného.

    Kadyrovovi se přihlásilo do boje mnoho dobrovolníků. Splněno má na více než 250 %.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit