Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My máme ovšem jitrnici jakou svět neviděl, tu nám nesestřelí nikdo !
  • Je pravda, že při agresi USA v Jugoslávii, snaživci z jisté " svobodné" stanice CNN se snažili seč mohli, aby předvedli zejména US občanům, kterak se jejich demokratická, lidskoprávní mašinerie stará o svoje chrabré vojáky při "humanitárním" rozsévání smrti v Jugoslávii. Když Rusové sundali zázračné "neviditelné" US letadlo, CNN vysílala jak ráno zachraňovalo komando nebohého US pilota. Když onoho nešťastníka se zlámanou nohou tahali do helikoptéry, tak tomu snaživci z pusy uteklo co zřejmě nemělo. Prohlásil: Vůbec nevím co se stalo a byl jsem na zemi. Ruská televize k tomu ukazovala záběr na monitor, kde šipka myši při pohledu zhora najela na bod na obrazovce a vzápětí bod zmizel. Hrdinnou reportáž CNN odvysílala pouze jednou (ono prohlášení "Vůbec nevím co se stalo a byl jsem na zemi" není moc konstruktivní pro US velikášskou propagandu). Fakt je, že poté US stáhli krovky a Rusy museli brát na vědomí. CNN pak lid světa zahlcoval dojímavým záběrem s rodiči onoho chrabrého sestřelence. Záběry vesměs obsahovaly matku a stromy, omotané barevnými stužkami ( mocně připomínající rituální výzdobu pakistánských domorodců u jejich pohřebišť). Pochopitelně vše za mocného vzývání boha. Amíkům zřejmě stále nedošlo, že zdaleka nejsou jediní, kteří vlastní mocné klacky a zřejmě jim nedochází, že klacky, kteří mají ti druzí jim mohou pořadně proprat kožich. Bohužel svojím počínáním způsobují újmu i ostatním lidem na světě, ale to přeci není US problém, že?
  • Kdy neviditelné bombardéry "obohatí" náš arse-nál?
    Kdyby byli Benda, Bondra, Paragánová u lizu, už jsem je mohli mít a strašit soudruha Putina. (Bém by mohl testovat- to je takový "dobrodruh")
    Aha, asi by museli adaptovat plochu ve Kbelích a Mošnově!?
  • Jen ať amíci řinčí zbraněmi,stejně jsou posraníažzaušima. Tak dlouho se chodí v USA s ešusem k armádě spásy až armáda hladových to spočíta Hrobamovi sama *15*
  • Ruská samochvála jaksi vyšla vniveč, protože každý ví, jak to vše v Jugoslavii dopadlo a jak ruské zraně pomohly jugoslavkým komunistům vyhrát válku. Pomáhali akorát vraždit vlastní národ, jako ruské zbraně dnes na Ukrajině.
  • Ruská armáda je bezkonkurenčně nejmoderněji vybavenou armádou na světě. To je fakt, který nikdo nevyvrátí.
    • ...hlavně když v zimě prohlásil náčelník ruského generálního štábu že v globálním konfliktu by současná ruská armáda neměla šanci. Tak si ty svoje hloupé plky zabal zase do Halonovin a použij na WC. Na nic jiného se nehodí
  • Náš všema milovaný Vůdce nadsoudruch Putin létá zásadně v raketoplánu Buranu vlasní konstrukce a neco takového Ameryčani nikdy nedokázaly. Z Buranem je zestřelí na to ta ta a bude to. Čest! A nebo je zastřelí atomovó bombó z ponorky Kurzk!
    • Čest tečko, to jsem netušil, že jsi také člen KSČM.
      • tak ty taky Evropane zdravím tě čest práci soudruhu *16*
    • A nebo ho zasáhne padající Ruská družice...
  • Prosím vás co to píšete ?!!
    Samotný letoun je krám,pokud nedosáhne rychlostí zvuku,tak z něj teče palivo jak z cedníku.Až po dosažení rychlosti zvuku se tzv.dotáhne konstrukce a těsní.Viděl sem to a musím říct a souhlasit s některýma příspěvkama že je to starý krám.
  • Tzv. neviditelné letouny-samokřídla stavěli a zkoušeli zalétávat bří Hortenovi pro Luftwaffe již ve 40.letech 20.století ! Český pasívní radar je "odchytí" prakticky vždy, to bylo úspěšně vyzkoušeno po roce 1989. Moderní ruské radary třeba také, ale na zbraň se vždy vymyslí protizbraň, ta kdoví jistě, jak by to dnes v praxi fungovalo ...
  • Ševče, nad nikoho se nevyvyšuj, ale před nikým se neponižuj. Tobě vadí, že obyčejný rádio amatér někde od Uherského Hradiště za "pár pětek" zmařil miliardovou investici do B2? A jinak David se otočí, prakem zatočí a jakej byl Goliáš. Kdo nechce být převtělen musí nosit kvéry (své ne americké).Ty věříš, že se zlepší Tvé životní podmínky a bezpečí přítomností amerických radarů a jejich černé armády? To se budeš divit co Ti negři s velkým (N) přinesou - budou to trochu jiné štěnic a dají Ti je i na hajzl, aby dobře slyšeli jak se vyprazdňuješ.... Pokud Ti to půjde po těch sračkách, kterýma krmí americké ovčany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit