Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čemu se diví,když plyn odebrali,ale nezaplatili.(!?)Když já budu odebírat proud a nebudu
    platit,(pokud nebudu nepřizpůsobivá menšina,to je jiná kapitola),tak mne také odstřihnou.
    Holt Ukrajinci by si chtěli žít na vysoké noze a ti žvanilové z EU je v tom ještě podporují.
    O těch našich vlezprdelcích ani nemnuvě. *16* *16* *16*
    • Je to opravdu tak,ČLOVĚČE?Tam je v zřetele oka hlavně tranzit.Že by Rusko chtělo držet Ukrajině vysokou nohu je jakoby mi soused nezávazně otevřel poklopec při čůrání.Nic ho to nestojí a já mu nesmrdím.On nic nezískal,já nic nezískal.Ale rostliny zvyklé na moje pravidelné čůrání,ty na to doplatily.
  • Kluci z jůesej nám ho rádi za několikanásobek ruské ceny prodají.
    • Kápni božskou, v životě si plyn v domě či bytě neměl. Taháš se z lesa s mokrým kradeným dřevem a loupíš z vagónů hnědé uhlí.
    • Osobo,dál si svou kopřivku z jůesej pěstuj.Ona se Vám dostaví úplně odjinud.Pak Vám konejšivý bílý pudr nepostačí.
  • Bedos
    To co se děje dnes na Ukrajině, je výsledkem takzvaného Majdanu, to jest Oranžové revoluce...po rozpadu bývalého SSSR.Na Ukrajině se tak dostali k moci fašisté, pohrobci Bandera. Rusko nebude do nekonečna Ukrajinu dotovat plynem, atd. Rusko několikrát prohlásilo, i z historie je Ukrajinci jsou bratrským národem Ruska. Za tranzit plynu přes území dostávají pěkné peníze, v dolarech.Tak o co jim jde.Jednání Ukrajinců se mi vůbec nelíbí,ačkoliv nejsme žádný rusofil. Dívám se na to reálně a logicky. Ukrajinci byli vždy divní...Bez Ruska by Evropa zmrzla.
    • Ty jsi korunovaný blb...
    • Souhlasím,že Majdan nebyl ve vztahu k Rusku uhlídán.Nebyly dodrženy uzavřené smlouvy.K moci se nedostali fašisté,ale ti,kteří odmítali nadvládu Ruska.Fašista Bandera tuto nadvládu právě odmítal i za cenu takání fašizmu.Odmítám rčení,že Rusko nebude do nekonečna Ukrajinu dotovat.Rusko za svůj plyn dostalo určitě zaplaceno.Jinak by drželo Ukrajinu v pokleku a ne ve vzdoru.
  • Kam vkročí noha Američana a její mafie tam pšenka nepokvete
    • Američané potřeli ve 2.svět.válce fašistické Německo v celé Západní Evropě.Od té doby tam posíláme potraviny s prošlou záruční dobou a obnošené šatstvo.Děkovné dopisy jim vracíme zpět.Nemáme je kde skladovat.
    • ObcanHavel
      a teď zpátky do reality, všude kde to měli/mají pod palcem američani jde životní úroveň prudce nahoru, zatímco v zemích v Ruské sféře vlivu žerou lidi hlínu, Ukrajinu nevyjímaje
  • Problém je rozpínavá politika tzv. západních demokracií. Ty rozdrbou celou Ukrajinu, která je nyní z toho v krizi a pak chtějí po Rusku aby znepřátelené Ukrajině dodávalo plyn za nízké (minulé) ceny. Navíc, NATO a hlavně USA svými základnami obkličují celé Rusko a staví vojenské základny v bezprostřední blízkosti jeho hranic. Rus se samozřejmě bude bránit. USA uvrhly na Rusko sankce - Rus se samozřejmě bude bránit. Výsledek, mimo jiné i světové ceny plynu pro Ukrajinu a Ukrajina na ně nemá. Hlavně, že má západní svobodu a demokracii a holý zadek.
    • Soudruhu CX5, když ti je tolik líto soudruhů z Ukrajiny, tak si tam na 14 dní zajeď a pohovoř si s občany a otevřou se ti oči. Je to jedno jestli na vesnici nebo do velkoměst, ten odpor k bolševikům je všude stejný. Hraješ si tady na lidumila, oháníš se válkou, ale ani jednu noc jsi nespal v posteli obyčejného Ukrajince. A poslední postřeh, cítím z tvého pravopisu, že tady používáš více Nicků. Baví tě tvá propagandistická práce ? Studuješ novinařinu v Moskvě ? U me by jsi vyletěl u první zkoušky. Hodně slabé a píši nedostatečně.
      • Nebudu se tady s tebou bavit o tom kdo má vyšší vzdělání, nemá to cenu mluvit s volem o sobotě, když ho v pátek zabijí. Ukrajinu jsem procestoval celou, ještě před vyprovokovaným Majdanem a Ukrajinci si žili celkem spokojeně. Už na první pohled bylo vidět, třeba na Krimu, že je ruský, vše tam bylo ruské už před Majdanem. V Oděse obyčejní lidé žili na periférii a do středu města ani nejezdili protože tam byly tzv. zápaďácké ceny a dovezená západní kultúra. Varovali mě před tím abych tam nejezdil ani já, z jejich pohledu bohatý Čech, protože to tam nejsem schopný zaplatit. A měli pravdu. Proto jsem trávil celý ten čas na ukrajinských vesnicích v okoli Černého moře. Obyčejnému, myslícímu Ukrajinci, Rus nevadí. Veškerý neklid a nepořádek je vyvolán pouze západní propagandou, která ovlivnila lidi ve velkých městech v západní části Ukrajiny.
        Zamindrákovaně propagandisticky tu píšeš jedině ty a tvé přízemní hodnocení mám na háku jako většina zdejších přispivatelů. Stačí se podívat na tvé červené mínusy.
        • Jejda, soudruhu, tak to jsi byl asi ve špatných rodinách - rodinách bolševiků z Moskvy. Nic, co jsi tady napsal se nezakládá na pravdě a ty to sám moc dobře víš. Propaganda z Moskvy ! Styď se a kdo ví, jestli jsi vůbec Čech !
          • Jsi beznadějný případ, jsi těžce nemocný. Jdi se léčit ze zastydlého antikomunismu a různých mindráků, které nedokážeš ve svém mozku překonat. Nemáš totiž na to dostatečně vysoké IQ.
          • Ty víš o Moskvě úplné howno tak o ní nepiš
    • Samo
      Je vidět, že budeš nějaký zapřisáhlý bolševik a nevíš vůbec o čem to celé je. Je to o tom, že Rusové při uzavření smluv o dodávce plynu na Ukrajinu a dokonce i pro dodávky východoevropských států včetně Česka, vydírají tyto státy jednak podmínkami těchto smluv, které jsou jednostranně výhodné pro Rusko- za první svou cenou, která je vyšší než světové ceny a také než ceny pro západní Evropu, za druhé podmínkou smlouvy, že kupující musí zaplatit objednané množství i v případě, že jej z jakýchkoliv důvodů neodebere. V případě této podmínky by měly být ve smlouvě i sankce, které dodavatel zaplatí v případě, že nedodá objednané množství ve sjednaných lhůtách a v případě, že vypoví jednostranně smlouvu. Sankce uvrhly USA na Rusko kvůli anexi Krymu a rozpoutaní války na východní Ukrajině a protože to není první případ, kdy Rusko napadlo sousední státy a není záruka, že nechtějí napadnout další.
      • Je vidět, že budeš nějaký novodobý vygumovaný bezmozek a nevíš vůbec o čem to celé je.
        Nemá cenu se vůbec s tebou o něčem bavit. Ztráta času.
        • Hlavně že ty víš o čem to je. Já jsem topil plynem, topím plynem a asi zase budu topit plynem.
      • ObcanHaveI
        To ty sám, nebo jsi zase zdrogovanej? Vypotit takovou píčovinu totiž člověk při vědomí nedá!
  • Snad byste nechtěli topit ruským plynem?! No fuj! *1*
    • Co komunista to blb...
      • Tak to sis měl rozmyslet dříve, než ses jím stal. *1*
      • Na kosmokundu nikdo nemá.
        • A dál ?
          • Neil Armstrong kdo t porodil,kdo tě vyučoval,kdo tě vyučil či naučil, kdo se o tebe v rámci zdravotnictví staral? Komunista že.
            Tak že jsi jejich produkt? Tak že blb....
            • Taku-taku, myslíš si, že všichni přispěvovatelé musí být zdegenerovaní z ČSFR ? To, že tady služebně suplují Trollové z Moskvy a urážejí českou demokracii neznamená, že mají pravdu. Jen se snažím vyrovnat skóre. Představ si, že i za mého mládí od školky, školy, střední i té vyšší se našli lidi, kteří se styděli za nastolenou totalitu. Jejich poslání bylo daleko náročnější než mávat se stranickou knížkou. Tolik ponižování, přeložení na horší školy do zapadlých městysů s minimálním platem by žádný z vás mladých komunistů nevydržel.
              • ObcanHaveI

                Reakce na příspěvek:

                Jaký to bylo v holyvůdu. když si natáčel přistání na Měsíci pitomče?
      • Řekl byste to i před rokem 1989?
        • Představ si, že mám na to písemné důkazy a řekl jsem před rokem 89 daleko více... ale to je vedlejší. Držme se článku - textu. Čím větší zhovadilost přispěvovatelů, tím si v tom mladí komunisti libují. Ví houby o zahraničních smlouvách a ekonomice. Plyn byl, je a bude. Zastrašovat tady na tiscali.cz prostý lid demagogií je náplní trollů z Moskvy. Jejich heslo : čím hůř - tím lépe. Dobrá, každý se živí jak umí, ale musí se to aspoň trošku zakládat na pravdě !!
  • Autor buď neumí psát ucelené články s jasným obsahem nebo záměrně mlží povědomí a má hlavně zase uvrhnout veškerou vinu na Rusko. Jak podlé!
    Jednak už v době minulé krize nám naše ČT a další sdělovací prostředky nutily názor, že nás Rusové zradili a nebudeme mít čím topit. Přitom problémem byl nepořádek na Ukrajině. NATO a USA tam vytvořili bordel a Porošenkova banda si s tím nevěděla rady. A hlavně - k nám a do Evropy dále proudil plyn přes severní větev. Jak podlé zpravodajství ČT, které namísto aby trochu uvedly věc na pravou míru, tak tuto skutečnost zamlčelo. A tento článek - když chce Ukrajina vypudit Rusy, tak si musí poradit sama, Rusko by mělo ihned zastavit plyn, dokud nezaplatí dluh!!! Já když neplatím elektřinu, taky mne odpojí. A přitom veřejně neurážím energetickou společnost. Ukrajinci veřejně hanobí Rusko, snaží se pomoci Amíkům v přípravě zbrojních systémů před hranicí s Ruskem. A teď budou naříkat. Jak píšu - já bych jim ihned zatáhnul kouhoutky. Putin jim několikrát nabídl jednání o narovnání vztahů včetně ekonomické spolupráce. Určitě by si tím Ukrajina pomohla a byla by na tom mnohem lépe než když spadnou do spárů Západu, který nechce nic jiného, než je zneužít ke svému prospěchu. Nikdy to nebylo jinak! Jenomže, když tam vládnou zločinci a v zemi bují fašistické skupiny podporované materiálně i finančně ze strany "mírumilovného" a "demokratického" Západu, tak se normální Ukrajinci lepšího života nedočkají. Musí vzít spravedlnost do svých rukou a vyhnat tu verbeš.
  • To bude ukrajinským náckům asi zima!
    • Bedos
      Co náckové ukrajinští chtěli, to mají. Všude se roztahují po Evropě, kolik že deset tisíců je jich u nás ? Když je ve zprávách nějaká vražda, vydírání, únosy a pod. všude tam jsou prsty Ukrajinců. Já je nemusím.To je mi bližší Rus, i když taky není dobré si zahrávat s ruským medvědem, jak se o to snaží USA.Všechen bordel na Ukrajině je jejich vinou.A místo potravin a potřebných věci, jim USA dodávají zbraně.Těch se obyčejní Ukrajinci nenají.Pořád se snaží Ukrajinci vyvolat přes NATO konflikt s Ruskem.Rusy dobře vědí, co je to válka.USA válčí jen mimo své území. A k čemu jsou desítky vojenských základem po celém světě, které |USA mají ? Rusko za vlády Jelcina se stalo pomalu, jak my po revoluci 89. Vše se rozkradlo, či prodalo za par kaček. Až prezident V.V,Putin dal svou zem do pořádku.6 x zvýšil úroveň národního hospodářství.A dnes celkově, Rusové žijí dobře.
      • Jsem rád,že si Rusové žijí dobře.Ještě,že jste mi otevřel oči.USA obětovaly destitisíce životů vojáků jen proto,abyste si dnes mohl z tepla obýváku říci "je mi fajn".USA mohl být vývoj 2.svět,války mimo jejich obýváky "šumafuk".Ale naštěstí nebyl.Ve svobodné volbě Západ-Východ jsme si Vítězným Únorem zvolili Východ.Víte,kdo nás z tohoto srabu vytáhl?Putin to nebyl,Ten měl tehdy jiné starosti-6x překrmil Rusy,kteří z toho dodnes přežráním zvracejí.
        • v Langley nebyly ztráta času. Gumování mozku proběhlo efektivně. Američané vstoupili do války až když viděli že Sověti patrně osvobodí celou Evropu. Německu byla prohra po Kursku a Staligradu jasná. Když USA viděly že by celá Evropa byla osvobozena východem, přehodili výhybku a místo sponzoringu Nacistů začali pomáhat Rusku. Jejich pár tisíc obětí je drobnou kapkou proti milionům Rusů. Ihned po válce se Amerika začala s Nacisty opět paktovat a dokonce Angličané propagovali pár měsíců po pádu Německa ve spojení s Nacisty jaderné bombardování Moskvy. To vám politruci z CIA asi neřekli, že....?
    • Až kremelští a ostatní ruští náckové skončí v pekle, to jim teprve bude horko. *1* *1* *1* *1*
  • Ten spor o plyn Rusko-Ukrajina je v článku napsán zmateně a kdo se chce něčeho dovtípit,tak se nedovtípí. Krásný zmatek,ale k tomu lze říci,že je to Ukrajina,která omezuje spotřebu plynu,dočasně zavírá školy,podniky začínají mít plynu tak na údržbu,tyto přechází na mazut.Z toho plyne,že Ukrajina opět hrubě neplati Rusku za plyn.Přitom Švédský soud cosi Gaspromu nařizuje,zřejmě za tranzit.Naftogaz zase neplatí Gazpromu.A co je zvláštní?Nedočteme se ,kdo tedy je .dlužníkem a kolik a kdo je věřitelem za kolik.Článek je napsán tak,že z toho nevíme nic.Podle všeho Gaspromu to vyrovná opět EU-za Ukrajinu.
  • Ha. Jen ať. My jsme přece vysmátí, ne? Máme přece plyn a smlouvy s Norskem přes Ingolstadt. Podle dřívějších zpráv nás to před nějakým krachem plynu z Ruska zachrání. Slováci to asi maj horší. Ale když ted všichni podporujou Ukroše at se teď snaží....
    Inu - ona Ukrajina bude hrob celý Evropy až plyn začnou brát Číňané a Irán....
    Kdo chce kam, pomozme mu tam. A my si pomohli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit