Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až neuvěřitelné, co je v dnešní době možné. Těch asi 40 sportovců dostalo zákaz na olympiádě soutěžit. Přitom se nikdo nedověděl závěry, proč byli vyloučeni. Nebyl předložen jediný důkaz. USA je dnes největší zlořád světa. Za každou cenu se snaží na všech frontách podněcovat k nenávisti proti Rusku. Autor článku se samozřejmě svým obsahem k tomu přidává. A taky nemá žádné důkazy. Kdyby to byl skutečný novinář, tak si nechá ty své soudy v zásadních věcech pro sebe a do článku napíše, že například "...komise...stanovila, že ...". Ať si lidé sami vše přeberou. Tak jako ti naši slavní biatlonisté. Taky se do té špinavé kampaně přidali. Nejhorší je na tom to, že sami sportovci by si měli být vědomi, jak devastující pro sportovce může být křivé nařčení, díky němuž nemůže už nikdy dohnat 4 nebo 8let, aby po očištění mohl ukázat na olympiádě to, co v něm skutečně je. Když mi ukáže komise nějaké konkrétní důkazy, budu s nimi souhlasit. Ale takto je to jenom špinavá politika
  • Profesionální (dříve tzv. vrcholový) sport velice těsně souvisí s dopingem. A dopuje se (skoro) všude. Což ovšem neznamená, že se proti tomu nemá bojovat. Jsem pro maximální tvrdost boje proti dopingu - ALE VŠEM MĚŘIT STEJNÝM METREM. Dopoval celoživotně americký cyklista (kdysi údajný poctivý sportovec a bojovník proti dopingu) Armstrong ? OK, zakažme (alespoň) všem americkým cyklistům doživotně závodit. Totéž platí pro americké atlety. Dopoval nějaký turecký zápasník ? OK, zakažme soutěžit tureckým zápasníkům. A taky finským lyžařům, bulharským vzpěračům atdatd. Nebo si snad někdo myslí, že tyhle případy nebyly projevem organizovaného dopingu ? A je úplně jedno, jestli ten doping organizuje státní agentura, soukromá ale mocná firma, vyvíjející a vyrábějící dopingové prostředky, nebo nějaká významná cyklistická stáj - vše má přesně stejnou úroveň nepřípustných podvodů. Směřuje-li ale důsledný boj proti dopingu proti sportovcům jediného státu, tak je to trapné.
  • Strůjci ponížení sportovních reprezentantů Ruska zjevně nedomysleli všechny možné negativní důsledky své zlé vůle. Právě tito horliví protiruští aktivisté zdegradovali OH na soutěž druhořadé kategorie, kde chybí sportovci významné sportovní velmoci. OH bez Ruska jsou jen slabým odvarem skutečných OH.
  • Rusové jsou teď jediní opravdu čistí sportovci, proto budu fandit jenom jim
  • dotaz na prohnilý Západ... OPRAVDU CHCETE dráždit Rusko tak moc až ho dotlačíte do války ??
    • Máte na mysli ty tlupy loupeživý mužiků vedených komoušský skřetským dobytkem putinem?
      Jen ať zkusí vystrčit ty své špinavé tlamy a dostanou přes ně takovou, že budou mít na krku závit.

      Dobytku se za přirovnání k něčemu tak odporně podlému jako je putin hluboce omlouvám.
      Putin je jen jako celý ten rusácký pronárod určený k postuném vychcípání hladomorem způsobeným vrozenou bolševickou demencí.
    • Na Rusa platí jedině pořádný klacek: vyprášit pořádně kožich a zahnat zpátky do stepi. Kdyby by Putlerův CCCP dotlačen do války, byla by to tragedie pro celý svět, protože Rus má atomové bomby (z našeho vykradeného uranu). Ale Rusko by se poté stalo pouhým historickým pojmem.
  • Tak jsem zvědav kdy podle stejného metru , budou diskvalifikováni všichni ti cyklisté za posledních 5 let. Jinak je účelovost na snadě. *8*
  • Vůbec si nepamatuji, že za socíku bylo toto téma tak aktuální jako po zavedení profesionálního a bezbřehého kapitalismu, ve kterém jde jenom o politiku a peníze.Také jsem sportoval a nikdy mě nenapadlo požívat steroidy, anabolika jiná svinstva. Bohužel to všechno přišlo převážně ze západu. Je to financováno jako islamisté v Syrii, tam kromě drog jsou dodávány i zbraně.
    • Co to je ten "kapitalismus"? To si vymysleli marx-leninisti.
      • To si vymysleli kapitalisti.
  • Američtí feťáci a astmatici mají první zlato, to se jim to vyhrává, nikdo je nekontroluje, všichni se zaměřili na Rusko
    • Rusko - co to je, kde to je???
      To je jsou ty loupeživé tlupy ožralých mužiků vedených komouš skřetem putinem??
      • ano jen blb jako to neví
  • Profesionální sport by se měl odbourat a zrušit. Olympiáda dopingem prolezlých, přeplácených profíků (cvičených opic) je zrůdnost a přežitek z dob, kdy se za sportování neplatilo. Navíc to podporuje nezdravý nacionalismus. Ne náhodou se v olympiádě viděl Hitler a nacisté!
    Ať každý sportuje ve volném čase a za své. Ovšem kromě dětí!!! Kdyby se ušetřené miliardy investovaly do sportování dětí, mnohokrát by se to vrátilo v úbytku feťáků a kriminálníků. Stát podpoří miliony hrstku skokanů na lyžích, kteří pak oslavují skvělé sedmé místo, místo aby zaplatil zimní prázdniny pro chudé děti. Sám hodně sportuji, najezdím tisíce kilometrů na kole, ale čumět z gauče na televizi, jak to dělají jiní je úchylnost....
  • Prohnilej kapitalismus má na kahánku, už byl v koncích, když si tu definici angláni vymysleli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit