Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty lidi se nikdy nepoučej! Jen si vezměte historii všech válek. Ta Eva to jabko měla nechat na stromě, a nebo to bylo jinak? Některý opice slezli ze stromu, jsou z nich lidi a blbnou, ovšem ty chytrý vopice na tom stromě zůstaly asi aby nemusely makat. Ovšem mydlej se mezi sebou taky, takže je to vlastně jedno. Mám ovšem za to že se nám mimozemšťani vyhejbaj jako čert kříži, to aby se tou pitomostí nenakazili.

  • dzixy

    Dost paradoxní rozhodnutí ukrajinského parlamentu. Jakoby bylo možné přesně stanovit dobu válčení. A co po 30ti dnech?? Kapitulace, nebo vítězství, či dalších 30 dnů bojů?? Podivný postoj a rozhodnutí.

    • :D tak to měli prodloužit o rok? To byste zase měl stejné kecy jenom ohledně roku :D

  • vanhorne

    Barbar Putin s jeho "Osvoboditelskou armadou" at se stahne tam kam patri, zaplati valecne skody a za kazdou valecnou lidskou obet $10M. Take by mel odskodnit pozustale tech mrtvych vyrostku, ktere  poslal vrazdit na Ukraine. Pred soud za valecne zlociny ho nikdo nedostane, bohuzel. Jeho soukmenovci by ho ale mohli umistit nekde do dozivotni isolace, kde by byl neskodny, pro jistotu zneskodnit. Tiger se cloveka boji od narozeni, ale tiger ktery jednou okusil lidskou krev, strach ztrati a zacne touzit po lidske krvi.

  • Gorobilypes

    A Čína vám do toho hodila vidle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit