Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako malé děti, které se vztekají , když jim někdo vezme oblíbenou hračku... tak mi připadají někteří účastníci diskuze. Copak v Česku neprobíhaly SVOBODNÉ volby ? Copak nerozhodla většina ? Trochu respektu vůči rozhodnutí většiny by neškodilo...
    • buďmě rádi že kvičí vzteky, horší by bylo kdyby jásali
      • to tedy je pravda, až mne mráz přejel, co by bylo, kdyby jásali
      • asi tak
  • Jasně. Pravice prohrála a tak se začne kecat o podvodu. Tato volba nám jasně ukázala
    falešnost těchto darebáků co se oháněj demokracií a svobodou.
    Jak nedopadne hlasování v jejich prospěch tak to nebudou uznávat. Malá ukřivděná
    děcka hadr. *1* *1* *1*
    Panstvo a jejich lokajové ta tzv. lepší společnost která žije jen z podvodů a korupce
    nemůže skousnout že nasraná většina národa má na hradě prostého Zemana který se neschovává za prázdné fráze a né knížecího falešného hada který čekal že s podporou hlupáků časem prosadí změnu a dostane zpět majetek zabavený v roce 1947.
    Jak sám přiznal v rozhovoru pro Rakouské deník ( zdroj Britské listy): Nyní se to tam
    pro náladu občanů prosadit nedá ale možná dojde časem ke změně politické konstelace.
    Tak je to. Peníze jsou prostě pořád až na prvním místě. *1* *1* *1* *1*
    • svatá pravda
  • Už dlouho jsem o Růžovém panterovi neslyšel a říkal jsem si, co jeho šéfka Ivetka asi dělá. Teď to konečně vím a jsem rád, že je živa a zdráva. Kdybych byl ovšem novinářem a ne jejím pouhým pracovníkem, tak bych se nejdříve zaměřil na osobu paní Ivety a pak na samotnou organizaci Růžový panter a její sponzory. Jenže pak by tenhle článek vůbec nevznikl...
  • Vážená provládní organizace "Růžový panter". Udivuje mě, kde berete tu drzost napadat svobodné demokratické volby. Já volil svého presidenta svobodně a nikdo mi nemusel radit, koho mám volit. Obrázek jsem si udělal sám, když jsem sledoval debaty voličů. Vaše provládní organizace mohla již dávno, v případě podezření, napadnout tyto volby. Vy jste však čekali, jak to dopadne a teprve pak, když vyhrál p. Miloš Zeman, jste tyto volby napadli, jako nedemokratické. Kdo Vám dává právo mluvit za milióny voličů. Zřejmě ti, co Vás financují. Jsou to jistě titíž, kteří mediálně masírovali voliče během těchto voleb. Volič už ale naštěstí není ovce a vybral si dle vlastního úsudku. Když tedy nepomohla mediální masáž, snažíte se tedy tyto volby napadnout soudně a milióny hlasů voličů anulovat. Doufám, že ještě žijeme v trochu demokratické zemi a tato Vaše akce, jak z demokratických voleb udělat volby dle Vašeho scénáře, Vám nevyjde. Tady jste totiž v ČR ne v Barmě. *16*
    • Vážení, mám jen dotaz: Kdo tuto organizaci platí, za čí peníze se bude soudit?
    • Prohru koaličního kandidáta způsobily převážně kroky této nepopulární vlády, která žije na přeběhlících a která nechce řešit korupci a zlodějiny, určitě na prohru neměly vliv nějaké drby, nebo lži, lidé zase úplně nejsou ovce, aby volili toho, kterého doporučí tato koalice.
    • Máš jistě ve všem pravdu, ale s tou Barmou nevím nevím *1* Občas mi to zde připomíná nějakou banánovou republiku *1*
  • Můj kandidát vypadl v prvním kole, potom jsem se rozmýšlel, koho volit. Musím poděkovat tobě korektore, tomu cikánovi Not CSSD, nebo jak se ten příživník jmenuje a dalším podobně se vyjadřujícím demokratům, že jste mi otevřeli oči. Říkal jsem si, že jestli jsou všichni příznivci KS tak "tolerantní, slušní a inteligentní" jako vy, tak musím dát hlas Milošovi. Páč jestli na Hrad Karlovi pomáhají takové "osobnosti" tak Karel S je cesta do pekel. A jsem přesvědčen, že nejsem sám koho ta vaše kampaň odradila od volby KS. Celou tu dobu jste svému kandidátovi jenom škodili, protože není nic blbějšího, než nerozhodnutým voličům říkat, že jsou lůza, idioti atd. pokud budou volit Miloše. Jste výkvět vší lidské blbosti. Měli byste si nafackovat a Karlovi S se omluvit, že jste mu celou kampaň jenom škodili.
    • Perfektně jste to vystihl. Osobně jsem mezi kandidáty jasného favorita neměl a v prvním kole jsem tedy nevolil. Ovšem když jsem viděl tu hysterii příznivců K. Schwarzenberga, musel jsem volit Miloše.
      • jj. Dělám co si myslím, ne co si někdo myslí, že bych měl dělat. Mimochodem, dělalo mi velkou radost, vidět ty jak jste je nazval hysteriky, když vyhlásili výsledky.
        Oni je ty vášně přejdou, až je jejich bůh společně s Kalouskem stáhnou skrze daně z kůže.
  • Viděl bych to spíše tak, že se tu počítalo s něčím co nevyšlo a tak se vytáhl jakýsi "panter" za účelem se pokusit něco ještě buď zdržet či rozvrtat. Avšak podstatu věci v tom, že přišlo dost lidí k volbám a zvolili Zemana, to už v principu nezmění. Lidé totiž chtějí změnu a tohle byl jasný signál se vzkazem současné garnituře : Už vás nechceme, běžte pryč už máme dost těch vašich každoročních podvodů i slibů, že až tu nebudem, tak to prý bude už možná všechno lepší i když se ani po mnoha letech tady pro lidi nic nezlepšilo ! Tady jasně fouká vítr od předem vytušeného směru....
  • takže občané,je rozhodnuto!!!a tyto bláhové skupinky u soudu nepochodí! !! ....jo a teď to nastane!!!!! Peake,Nečas, a hlavně Kalousek, už mají nahnáno, protože dostanou konečně pořádnej klystýr.....!!!!!!!!!!
  • Jděte někam, já si myslím, že Zeman je ještě z těch demo polistopadových prezidentů ten nejlepší. Jen si vzpomeňte, co nám tady Vaškové zařídili.Z dluhů se nevyhrabou ani moji vnukové. Prostě to tady rozkradli, rozdělili a zadlužili. Tak se tak blbě nerdivte, že lidé už jich měli plné zuby. A natož ještě fašouna, který bez podpory neumí ani mluvit. V tom věku je lepší si užít důchod, který má dostatečný. Pokud chce šláfenberg pomáhat, tak příležitostí má dost.Hlavně doufám, že se povede alespoň něco z toho, co proklamuje Zeman. Lehké to nebude, protože kdo nakradl se lehce nebude tohoto vzdávat.Rozumně uvažující člověk za předpokladu , že nekrade musí žít v naději, že bude jednou vystaven zlodějům účet. Asi to nebude moc lidumilné, protože lidé si budou chtít za ta zvěrstva zchladit žáhu.A asi je to dobře, bude to snad poučení pro příště.
    • Ano. A na rozkradení, rozdělení a zadlužení se nastávající prezident významně podílel svého času ve funkcích předsedy vlády i v parlamentu a prostřednictvím opozičně - smluvního paktu.
      • Přesně tak. On stal na počátku
  • Organizace "Růžový panter" asi vidí svobodné voby tak, že by jako prezidenta měl svobodně jmenovat přímo Miroslav Kalousek z důvodu ušetření peněz za volby a ušetření občanům cestu do volební místnosti včetně odvolení. Opravdu by to bylo zřejmě supersvobodné a superdemokratické....
    • jednoducho řečeno ,,,jsou na hlavu
  • Každý normální člověk s odstupem času -prohlédne, ne každý ale pochopí, o co podstatné šlo nebo jde. Vzhledem k tomu jak se chovají a zejména mladší ročníky je vidět, že naše školství se opravdu blíží tomu západnímu,(vymývání mozků a myšlení podle daných vzorů) se naprosto povedlo. Naopak samostatné myšlení se nedoporučuje. Jinak doba králů knížat a církví, doba kdy vrchnost věděla a luza poslouchala je pryč, nebo se snad někomu stýská po nevolnictvy, otroctví a podobných způsobech?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit