Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AfD + Trikolóra = demokratické subjekty respektující realitu a snažící se eliminovat zhoubný vliv merkelovců, eurohujerů a dalších nepřátel demokracie.

    • jestli vypadne Babiš,tak proti čmoudům bude jen Okamura a-možná ta Trikolóra,tam jeden neví co od křivohubce čekat.Je o něm málo slyšet.

      Jenže ta AfD?(víme,jestli je dost bílá?)  mohla by s Trikolórou vytvořit cosi jako evropskou protiimigrační partaj? Bylo by to poprvé co by vzniklo něco napříč hranicemi.Ekonomicky už dávno jsme jedním ze států spolkové republiky,třeba by to něco přineslo.

  •  Klaus starý teda nic moc, ale tady mladý se zdá, že to má v hlavě srovnané.Ona banda z gumových člunů už si začíná v DDR dovolovat.Chce to svá práva, má to požadavky a podmínky.Málo, velice málo  jí tam připomínají, že těchto se týkají výhradně slova "izolace" "deportace" "vyloučení".Evropa není pro každého.Zavlekli nám tady letištní kontroly, bezpečností rámy ..... Na nás je, abychom je všechny vyvlekli.Napořád.

  • Třeba jednou bude reparace za sudety podporovat výstavbu mešit domorodců v Německu,vývoj a tupost některých občanů ČR a Německa k tomu spěje neb za 100 let AfD nahradí Muslimská "demokratická "strana Německa podporovaná muslimskou Francií a Anglií a bude podepsána v Mnichově aby byla vidět tradice a"pomoc" nabídne Kavkazský svaz starších sovětů.(KSSS) 

    Třeba je to jen sci - fi.

  • Všechno lepší než volit tupýho pseudointelektuála  Fialu, nebo vysmaženýho pseudoprogramátora piráta.
  • Fakt že Fiala byl první promovanej v politolog v ČR mě utvrzuje co je to za profesy dutejch neschopnejch hlav.
  • Omlouvám se za to y po s. Ale jsem tak nažhavenej  podporou vlnou neschopných, že na pravopis není čas.Chci aby moje děti měly co žrát a ne ládovat se kecama neschopnýho blba.
  • Teď se Dvořík s tou svojí partou napase. Co asi dělá starej Železný, zloděj z nejlepších.Jak přišel k vysílací frekvenci s Gálem a jinejma kokotama. Na to se podívejte vy Marxisti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit