Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bbečku

  • Pominu význam události, ale pokud jde o zásadní info k firmě Porr, pak je tam jen pár info, ale hodně omáčky z minulých článků této kauzy. Docela slovní průjem podprůměrného novináře.

  • Je vůbec otázka, jak by listopad 89 dopadl, kdybychom věděli, jak vše za 35 let dopadne. Nadšení by rozhodně nebylo tak velké, jaké tehdy bylo. Čekali jsme úplně jinou budoucnost. Že budeme žít jako na Západě, ale na Západě starém dnes 35 let, ne v dnešním Západě. O takový Západ by tehdy nikdo nestál. Ještě štěstí, že to tehdy nikdo netušil.

    • Zkuste si představit, že stojíte vedle Havla při projevu, převezmete mikrofon a řeknete těm davům, že víc jak polovička z nich bude za 33 let volit za prezidenta současného studenta na vojenského zpravodajce, komunistu s krycím jménem Pávek, který v rok starém životopidr schvaluje naše obsazení státy Varšavské smlouvy v r. 1968.

      Ti lidé by vás vypískali a možná i zmlátili. Lidé nezajímá pravda. Lidé chtějí poslouchat naivní a klidně i lživé ideje a myšlenky o tom jak to bude krásné. Média to sveřepě podporují, protože pak mají sledovanost a když přijde nějaké rozčarování, předhodí vám jinou skvělou myšlenku. Zároveň je potřeba k podpoře  přijetí té "skvělé" myšlenky lidi něčím postrašit a případně jim i něco nalhat.. A právě tak to fungovalo při přílivu nelegální migrace do zemí EU, Covidu, válce na Ukrajině. Ale třeba i u války v Afghánistánu, kam jsme poslali i svoje vojáky (přitom právě ten r. 1968 odsuzujeme), jsme mohli v médiích číst, že tam v tom Afghánistánu bojují naši vojáci za naši vlast.

      Ovšem nejinak byli jistě nazýváni němeští vojáci za druhé sv. války. Také jistě nacistická média psala, že jdeou bojovat za "dobro" německého národa.

      Politika se skládá z polopravd, lží, manipulací a trestání nebo alespoň ignorace hanobení názorových odpůrců (dezoláti, lůza, póvl atd.). Což k výčtu přidává další negativum, což je ignorace vlastních zákonů a paragrafů, pokud se to hodí. To hanobení názorových odpůrců samozřejmě par 355 Trestního zákoníku zakazuje a trestá. Jindy tak bdělá policie v případech hanobení Romů, Ukrajinců nebo LGBT však v tomto případě nic nečiní. Nebo já alespoň neslyšel ani o jenom případě, že by byl někdo obviněn za hanobení lidí s jiným politickým názorem. Pokud se pletu, prosím o odkaz.

      • A bylo snad lepší, když na hradě seděl konfident StB KLUK a po něm konfident StB a ruso-řiťo-lezec MAN?

  • janhrom

    😂

    • Tak určitě 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit