Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jejich věc.
  • Proti Bártovi organizují puč. A kdo? Kdo asi? Kmotři. Vemte si fakta. Bárta jako bývalý ministr dopravy jim šlápnul na kuří oko. Podle zprávy Národní ekonomické rady vlády čili NERVu je stavba silnic, dálnic a dalších infrastrukturních projektů u nás předražena o 62 %. Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR tvrdí, že 15 % z ceny veřejných zakázek představuje korupce. Takže diví se někdo, že jdou po Bártovi?
  • Lituji celou rodinu. Halt nejde dělat kariéru a mít spokojené manželství. Všechno stihnout nejde. Nejhorší na tom je, že kariéra mu za rok skončí a místo aby se vrátil domů, bude opuštěncem, i když možná v Bruselu.
    • Ano správně,lituji také rodinu,ale ne jeho,protože po 27 letech zahodit manželství může udělat jenom hlupák.Jestli si myslel,že Horvátová nebo jak se ta konkubína jmenuje mu bude prát pochcané trenýrky tak je na omylu.Já ho nechápu ,stát vede k zániku,chytrosti moc nepobral a manželství s pohlednou ženou to je výhra snad největší v životě.Ono se říká neúspěšný v osobním životě vygeneruje i neuspěšnost v politice.Teď již má jednu jistotu na koho narazí tak to z lásky nebude.Já bych se takového osudu nerad dožil a ani bych netoužil a neměnil.
      • Tebe moralisto bych chtěla vidět! Slova,slova,slova, vid! Ty budeš určitě nějakej odkopnutej! Nečasovi jeho chování ale neschvaluji a nejen proto,že jeho paní je hezká a vzdělaná,zatímco ta cácorka jen prodavačka a nevycválaná. *1*
        • Já se,ale rozvádět nechci.Chápu,že jsi ještě nepotkala pořádného chlapa,který co řekne ,to platí a ještě k tomu pohledného.
  • No je to smutné po tolika letech ,,,,,,,,já budu s manželem letos 40 let a ustálí jsme všechno .
    • To musí být otrava.
    • Váš manžel je jistě slušný člověk a proto jste vydrželi. Já mám za sebou 39 let manželství v pohodě.
  • Tohle jsou koniny, ale zajímalo by mně proč se zde vůbec nepíše o tom, jak VV s Bártou hezky zametli s kmotry.Jenom škoda že se jim to za to teď vrací v médiích vlastněných těmito kmotry…
  • Jedině rozvodem ochrání svůj majetek. Stejně jako Kalousek. Dpba zúčtování se blíží, tak hochům nic jiného nezbývá.
  • Kam NEčas šlápne ,tam 100 let tráva neroste.Pokud to nedělají kvůli ulití prachu ,tak ať ho kopne do pr..... *2*
  • Njn, už mu teče do bot, tak není nad správně načasovaný účelový rozvod a nahabané bude v suchu!
  • Co je nám dotoho ? lepší téma by bylo jak armáda pomáhá občanům v této zemi *7*
    • Ještě lepší by bylo policie ta to má na dveřích.
  • Potřeboval si "překousnout" !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit