Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak je to za překvapení? Nejde přece o  žádné odškodnění, jde o to, že ty platby musí chodit včas tečka.

A Jurečka?

Někdo snad očekával, že ze špatného kopáče brambor bude dobrý ministr ?

A když nemáte prachy kvůli hlupákům ve vládě tak si od nich vemte půjčku, no a když nebude na splátky přijde žena od jiného ministra, exekutorka, ta vám kvůli pár tisícům ukrade barák - právně legálně samozřejmě.

A ve finále večer u televize zjistíte, že žijete v demokracii, ne proto, že by to byla pravda, ale proto, že vám to přece říká moderátor televize(sice feťák, ale co už)

• sow.da

S odškodněním se nepočítá, ale chraň ruka páně, když se zpozdíte s platbou vůči státu. To jsou hned obrovské pokuty a penále a stačí na to jen jen pár dní.

• Tento mamlas počítá jen se svou gáží a ostatní ho nezajímá. Demise. 🤮

• grim

S odškodněním lidí kvůli zpožďování dávek se podle Jurečky nepočítá.Takže řešit asi soudně, za uvedení do "Právní nejistoty".

• V zemi kde premiér hlásá že obnoví cizí zem .A kde vláda není schopna dokončit obchvat Prahy mě to ani nepřekvapuje 

• Předešlá vláda měla na dokončení toho obchvatu 8 let  - a nic...

• A ta před nima co?Plus to že  u té předešlé byl primátor prahy Topák?Co pro to neudělal ,naprosto nic?

• ...primátor Prahy...

To nezáleží na primátorovi...

• Fakt a co ty jeho slavné cyklostezky?

• Je jistý rozdíl mezi cyklostezkou a obchvatem...😉

• Reakce na příspěvek:

No to není.Pokud mám páku postavit za xx milionů cyklostezku mám páku hejbnout se stavbou která je pro Prahu stěžejní.Pokud ovšem chce.

• alicia1 

Pokud se člověk podívá na foto u vašeho profilu, tak alespoň u mě to jisté "bání se" evokuje. 

Pokud mi rozumíte (i když je to málo pravděpodobné)

• alicia1
    • Velká škoda, že Dlužena kazí krásné foto...

V nějaké diskuzi jsem četla  - Dlužena = getontomodelka...😃

• Horší než ledvinová kolika, že? Dlužena, Babiš, no snad na to budou nějaké kapky. 

Jiným se zase zvedá kufr ze současných mocných. Tak už to chodí. 

• No...

Pouze komentují fotografií a píšu, co jsem četla na diskuzi...

jj - kapky na to jsou = oční - ty si nakapejte, abyste dobře přečetl napsané...

• Děkuji paní doktorko. Jestli se jen mohu .eptat?
            Co přesně .namená v češtině  "getontomodelka?" Na jakoukoliv modelku nám trochu moc ta dáma vyrostla. 
            Jenom abych ne.emřel be. vědomostí. Děkuji pěkně. 

• To se zeptejte toho, kdo to v jiné diskusi napsal, když vám to nedošlo...

• Dobrý den, paní alicio 🙂, nejste náhodou příbuzná často zde komentující paní koloběžky? 😉

• Dle čeho tak soudíte...?

• Pan Občan (který zde bohužel již dlouho není) by ji tipoval na východostepní nájezdnici. Jim už u nás líp je, takže nelže. 

• Kdepak odškodňovat lidi, kteří utrpěli škodu ze strany státu.

Náš milovaný stát ve velkém odškodňuje církve, korporace a firmy, a to v miliardách.

Proč by mělo státu a Jurečkovi záležet na nějakých obyčejných lidech? Oni mají 108!

• Církve a jak říkáte korporace a firmy neodškodnila tato vláda, i když má 108...

Tato vláda musí velmi nepopulárním způsobem nějak naplnit státní erár, který zdědila prázdný...

Zpoždění vyplácení dávek - hlavně chyby v údajích, špatný program, málo lidí na pobočkách - nevím...

• Nebudu se za každou cenu přít o detailech, ale i současná garnitura vyplácí tučné náhrady energo korporacím. Nebo zase napíšete, že to dělal jenom Babiš? 

Jsem zvědav, jak prázdný bude erár po této kompilaci politických es. necháme se překvapit. Byl bych hloupý, kdybych jim nepřál úspěch. 

• Tak jim přejte úspěch, ať máte klidné spaní...

• Nejde o spaní, ale o kvalitu ˇivota.
            O lékřskou péči, o dopravu, školy a tak.
            To se . té plné státní kasy, která .byde po Staňurovi musí platit. Kdepak spánek. 🙂

• Jak říkám  - přejte jim úspěch...

Pak bude na zdravotnictví, školství, dopravu ...atd...atd...

A když se dobře vyspíte, nebude vám bzučet v hlavě...

Jinak -  to vaše vynechávání písmenka, o váš dost světčí ...

Psycholog by řekl - že jste nevyzrálý jedinec...

• mun.go

Církvím připočetla pětikolka k náhradám celou inflaci ... důchodcům jen část ... 

Zákon o majetkovém vyrovnání s církvemi a náboženskými společnostmi: Stát vyplatí náhradu za 44 % majetku v držení obcí, krajů nebo soukromníků, finanční formou – ve výši 59 mld. Kč v průběhu 30 let, tedy téměř 2 miliardy ročně. Stát nebude platit z této roční sumy úrok, ale připočte se k ní míra inflace.

• Zákon z kterého roku...?

• mun.go

Máte to v odkaze ...  Zákon č. 428/2012 Sb.; 

§ 15 Finanční náhrada

(3) Finanční náhrada se vyplatí ve třiceti bezprostředně po sobě následujících ročních splátkách. Výše roční splátky se vypočte jako podíl nesplacené částky finanční náhrady a počtu dosud neuhrazených ročních splátek.

(4) Roční splátku finanční náhrady vyplácí Ministerstvo kultury vždy nejpozději do 31. prosince kalendářního roku, za který je určena, a to počínaje rokem 2013.

(5) Po vyplacení první roční splátky se výše nesplacené částky finanční náhrady každoročně zvyšuje o míru roční inflace zveřejněnou Českým statistickým úřadem pro kalendářní rok o dva roky předcházející kalendářnímu roku výplaty konkrétní roční splátky. Novou výši nesplacené částky finanční náhrady oznámí Ministerstvo kultury dotčené církvi a náboženské společnosti.

• No právě - zákon z roku 2012...

Není to zákon schválený novou vládou Fialy...

• mun.go

Reakce na příspěvek:

Nejde o to, kdy a kterou vládou byl zákon schválen. Jde o princip. 

A jak se tak dívám - pětihlavou saň to netrápí, protože reakce na inflaci je  v tomto případě zpožděna o 2 roky. Takže církevní náhrady s loňskou vysokou inflací pocítí až rozpočet za dva roky - a kdož ví, jaká politická konstelace bude zrovna u moci.

• Reakce na příspěvek:

Fialova vláda jsou kluci a holky šikovní, ti pohnou kolem dějin i ro.počtem. Všichni jejich pří.nivci tomu věří. 

• Reakce na příspěvek:

Jednu dobu jsem si myslela, že vám to, Jindřichu, trochu myslí...

Ale teď dokazujete, témate v hlavě jen prázdné bzzzzzzz....

• Reakce na příspěvek:

Ale zvedli proto ruku i ODS i topka

• Reakce na příspěvek:

KIMCIDE - než něco napíšeš, přečti si pozorně, na jaký příspěvek reaguji...

• Reakce na příspěvek:

Já to četl a říkám ti že pro to zvedla ruku v té době každá strana bez vyjímky 

• Reakce na příspěvek:

Jj - ale Jindřich píše o " pětikoalice" a ta v té době ještě neexistovala...

• Reakce na příspěvek:

Ale většina jejich stran jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit