Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez přátelských vztahů s Ruskem je Ukrajina v prdeli.Docela si dovedu představit jak zbídačelí omrzlí Ukrajinci smetou vládu oligarchů.Evropa bude plná ukrajinských uprchlíků a to všechno kvůli říši zla- USA
  • Ukrajina jde slepě směrem který ji určil americký strýček Sam za přisluhování EU. Když vidím ty známé ksichty (Baraka, Barosa a ostatní fašouny) tak je mi jasné, že po vyrabování - to půjde velice rychle - vidíme to u nás bude celá Evropa zamořena zbídačelými ukrajinci - jako by nám nestačili hnědočeši a všechno půjde do ř.... To je vyhlídka. Jen ty američtí šmejdi z toho budou profitovat!!!
  • Porošenko byl vybrán a dosazen v komedii zvané demokracie a svobodné demokratické volby a to USA a německou EU, proto už byl vítězem hned v prvním kole, což se za celou historii nikomu nepodařilo. A než byly hlasy spočítané a ještě v době, kdy se hlasovalo, už byl vyhlášen vítězem - jak demokratické a pravdivé i přesně spočítané - ámen. .
  • Smrtka jde chodbou v ruce kosu , obleček z USA vlajky a všechny dveře jsou pootevřené, vytékají z nich proudy krve - Vietnam, Sýrie, Chile, Irák, a nyní stojí před dveřmi Ukrajiny a právě na ně klepe.
  • Podle mne,každý kdo rychle přijde k miliardám,tak je prachsprostý zloděj.Poctivým způsobem se rychle zbohatnout nedá.To platí na Ukrajině a i v Česku.
  • Pokud je tento tupý řeznický ksicht ( řeznící ať prominou ) kandidátem věd, pak si dovedu představit jak k tomu přišel. *1* *1* *1*
    Ukrajina doufat může, ale je jí to platný jak mrtvému vesta. Za tohoto stavu nepotřebuje muže kompromisu, ale muže zázraků. *2*
    Představme si fiktivní utópii, že zbraně utichnou a povstalci na východě to zabalí.
    Logicky, Putin se může snížit k tomu, že bude Porošenka akceptovat a pravděpodobně to i udělá, je to zkrátka vítěz voleb. Ale nic nedonutí Putina aby Ukrajině odpustil dluhy, dodával plyn pod cenou a nezastavil s ní obchod po otevření Ukrajiny západním trhům. To by musel být Putin s prominutím totální blb.
    Logicky, Evropa nemá na to, aby úkáčka živila. Ukrajinská ekonomika bude bez Ruska totálně v řiti, fantazmagorie o nějakém skrytém potenciálu Ukrajiny si můžou notovat akorát pravdoláskaři. Na jeho probuzení by se musel aktivovat příliv zahraničních investorů a ti by se museli nalákat finančními pobídkami. A jsme kde jsme byli, zase je to o penězích, které nejsou a nebudou. Co asi tak může vyprodukovat levná, ale nekvalifikovaná pracovní síla na Ukrajině, aby se to na západních trzích chytlo? Šance nebude mít ani Porošenkova čokoláda.
    Co zbývá?
    Devastace dobré orné půdy frakováním pro rychlý zisk z břidlicového plynu. Tak, úkáčka už jeden černobyl mají, udělají si několik dalších, jejich věc. Ale toto má zachránit Ukrajinu? *8*
  • Porošenko je mužem kompromisu, domluví se s každým - ano tak lidsky -- mafiánsky - oponenti, konkurenti, ti co s ním nesouhlasí a chtějí něco jiného už ani neceknou, protože jsou na hřbitovech zakopáni. Východní Ukrajina ho "přímo miluje a zbožňuje."
  • S USA to rozhodně nebude dialog. S USA nelze vést dialog. USA si stanoví, jak to bude a jak to chce ostatní to buď v "dialogu" uznají, nebo mají smůlu.
    • A nebo je vyhladí jako Indiány v Americe . To je ta emerická" demokracie". pro hlupáčky a chudáčky, co jim spolknou jakoukoliv návnadu. Území zaberou pro sebe a pak tečko - nnn - snipere - kdo je ve světě kořistníkem, kdo zabírá cizí území - strategické suroviny, když je potřebuje a hodí se jim? Tisíce mil od svých hranic. Na genocidě Indiánů vznikly USA a dodnes se těmito principy udržují - ve jménu" civilizace". . Odporné .
    • Diktát Spojených států teroristických a fašistických. - demokracie made in USA - Jugoslávie, Sýrie, Irák, Libye, Libanon, Egypt, Chile, Panama, Nikarague, Vietnam, nyní Ukrajina.
  • Prezident“ Turčinov, oblečený pro televize jako polní velitel, oznámil hrdě novinářům, že včera bylo zničeno „centrum povstalců“ nedaleko Slavjansku. V obci Semenovka bylo podle jeho slov „zlikvidováno“ více než 500 „teroristů“ a tisíce jich bylo těžce raněno. Tento masakr pochvalně označil za „dobrou práci“ elitních jednotek letectva, dělostřelectva a raketových vojsk.

    Po vybombardování Semenovky se vzápětí dali do další „práce“ ozbrojenci ze speciální jednotky Národní gardy: dobíjeli ty, kteří zůstali ještě naživu. Z tohoto pekla srovnatelného z osudem našich Lidic nemáme žádné obrazové záznamy, neboť každý kdo se v hermeticky uzavřené oblasti nacházel byl bez milosti popraven. Tvrdí to alespoň očití svědci. Vybíjení žen a dětí ve vesnici bylo podle několika vesničanů, kterým se zdařil útěk, nejhorším zločinem od druhé světové války na ukrajinské půdě.Podle mnoha dalších svědectví jsou do tohoto vraždění zapojeny kromě speciálních amerických jednotek a velitelů, také letecké „eskadry smrti“. Právě západní piloti s bohatými zkušenostmi z Afghánistánu a Iráku údajně bombardují ukrajinská města a vesnice......
    • Ty taky meles troubo ty ptakoviny?
    • Porošenkův kompromis v reálu na to na východě nikdy už nezapomenou. Mrtvých jako bombonů. Takové třešinky na jeho bonboniérách. Mafián s kriminální minulostí - vor v zakoně a bude bojovat proti korupci - to je na psychiatgrii -" vtipné" opravdu "vtipné". Za koho občany mají?
  • Tak tohle je "Čokoládový kompromis" - Podle výpovědí očitých svědků včera prolétl nad centrem Luhansku bombardér ukrajinské armády a shodil kazetovou pumu, což je munice obsahující klidně i několik desítek malých bomb se střepinami či smrtícím napalmem. Nálet si vyžádal minimálně sedm civilních obětí. Jak dosvědčuje video, lidé těžce zranění a potrhaní bombami umírali v mukách.

    Výklady této události se však liší. Mluvčí ukrajinské armády Alexij Dmytraškovskyj podle ČTK vyloučil letecký útok a řekl, že za výbuchem stála neopatrná manipulace s municí přímo v budově gubernátora v Luhansku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit