Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S německými, emerickými, českými,NATO,.. se musí počítat také :-))))Špionáž se prakticky prováděla od vzniku lidstva, jako kdo čapnul něco k snědku, zda ten mamuť se dá ukrást, kde jej schovali, jestli jej bude dost pro tlupu,..ATD:-))) TAKŽE OTÁZKA ZNÍ:-))VO CO GO ?:-))
    • Danny, Ty jsi taková zajímavá picha Putky Zakrslíka!
    • Danny, Ty jsi taková zajímavá picha Putky Zakrslíka!
  • no, počítejme spíše s těmi z USA, jak se ukázalo po všech uniklých informacích o odposleších....
  • Hledání ruských špiónů má u nás tradici již od dob Rakouska. I putimský strážmistr Flanderka viděl ve Švejkovi ruského špióna. Ještě nedávno byli všichni odpůrci brdského radaru cejchováni jako spolupracovníci ruských špiónů. Hysterie kolem ruských špiónů je nyní módní záležitosti, kdo chce být IN, ten nachází kolem sebe samé ruské špióny. Lidská blbost je nezničitelná.
  • Všichni vědí, že v diplomacii jsou i špioni. Každá země je má. Tak proč ten povyk.
  • Vcelku věřím, že bývalý náčelník Vojenské, zpravodajské služby ČR Andor Šándor ví co mluví a o čem mluví...Mluví o Ukrajině a Rusku...no dobře..Proč, ale taky férově neřekne.., že přesně to samé dělá i "ta druhá strana" a v případě USA dokonce celosvětově v daleko větším měřítku, než to "hnusné a odporné Rusko" ? Nepřipadá mu to jako pokrytectví pouze z jedné strany ? Neměla by si spíše Evropa umět dělat pořádek v Evropě sama se sebou a tudíž společně i s Ruskem, které do Evropy až po Ural patří rovněž, zvláště když máme v podstatě stejného nepřítele a tím jsou musulmani a jiná multikutli problémová svoloč, teroristé a pod.. a kde dokonce Ruský i Evropský "kříž víry " na kostelech jsou si v tomto víc podobné ?.. s tím, že by však už do toho neměla mluvit USA, co se má spíše starat o svůj vlastní chlívek doma a problémy ve vlastní zemi i občany i se svými nejbližšími sousedy okolo ? Nebylo by to historicky i přirozenější a užitečnější, jak pro Evropu, tak pro Rusko i v oblasti obchodu, neskutečně obrovských, vzájemných trhů, výroby i jiné spolupráce i cest na další asijské trhy, kde by si určitě přišli na své zisky obě strany..z čehož asi právě USA mají velké obavy, protože už by nebyly tím "velkým Římem" co do všeho nadřazeně a celosvětově kecá a všechny a ve všem rozvrtává i tam, kde už prokazatelně nemá co pohledávat, natož ještě někomu poroučet a vydírat ho v tom co kdo má a co už nemá dělat ve svém domě a na svém dvoře ? Rozkradená Ukrajina díky hlavně jejich oligarchům co ji tunelovali a korumpovali dlouhé roky..je záležitost Evropy a tudíž by do ní měla mluvit jen a pouze Evropa-Ukrajina-Rusko ve společném zájmu, aby bylo po čase opět víc klidu na další věci, obchody a pod..Skutečně si někdo, kdo má ještě mozek v hlavě, musí myslet, že z tohohle vývoje má Rusko fakt radost a že by raději nedělali spíše kšefty každý a každým.. s cílem mít obyčejný klid na práci a život ve své zemi a u svých lidí, kde mají vlastních problémů už i tak dost, stejně jako i mnozí jiní všude jinde ? Nebylo by opravdu lépe říct odvážně, společně a přímo do očí tzv...z mosta do prosta.. Američani vypadněte z Evropy a dejte nám už pokoj a klid a nebo rovnou běžte už konečně a celosvětově do "zadku" ?!!!
  • madar šándor na oplátků zase posílá špiony převlečené za kameramany....děs!
  • "S ruskými špiony v diplomacii se musí počítat, tvrdí generál Šándor" a taky s americkými, německými, francouzskými, čínskými, ...
    • Originální čínský špion má v Evropě zásadní a základní problém a to je splynout s prostředím. Americký v Rusku totéž - černoch ve válenkách je naprosto utajený. *1*
  • V minulosti "známé"bylo obvyklé,že před válkou se snižovaly stavy ambasád na minimum.Současné oklešťování počtu "zastupujících diplomatů"- hlavně u Ruska- nasvědčuje tomu,že velká válka může vypuknout.Tu si přejí i naši horkokrevní plivači proti Rusku.Chystejte si tedy-pánové a dámy-konzevy jídla a vody,také hluboké bunkry na přežití.Jestli to bude přežití.....No a ti chudí,co nemají mnoho peněz na přežití,ti to odnesou jako vždy první.Možná jim přeživší za to někdy postaví pomník.Jestli bude mít kdo.
  • V novodobých dějinách neexistuje stát, který by po sedm desetiletí okupoval tak velkou část světa jako je Evropa, amrdólové můžou!!!
  • Ta zelená makovice neví co mluví. Česká republika asi jediná nemá špiony, kromě těch v rusku.. V roce 1999 předala vláda seznamy špionů Německu, Anglii a USA... jo takovou máme vládu...V roce 1990 - prvních 150 a potom ten zbytek... fuj hnůj
    Kavan a Kmoníček... ti dva
    • Musíme poděkovat tomu kulisáku, že to takto pravdoláskařsky pojal. Na co sáhl, to pokazil, kazišuk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit