Přejít na výpis diskuzí
S teroristy můžete bojovat sami, Chovanec vám věří. Co tím sleduje?
4.1.2017 | Tomáš Chalupa
126 příspěvků
-
Pan ministr by měl jít na pavilon.
-
-
rozveď?
-
-
Je to Chovanec. A chovanci patří do psychiatrické léčebny.
Nutno říct, že pan ministr je opravdu nemocný. Nutná obrana, i pomocí střelné zbraně, či záchrana života za pomoci střelné zbraně samozřejmě trestná není ani dnes. Takže ten jeho zákon je na dvě věci.
-
-
-
Aby to nedopadlo jako před lety kdesi v zahraničí...řidič srazil autem úmyslně chodce na chodníku a orgánům pak tvrdil, že zlikvidoval Usámu Bin Ládína...
Zastřelit šestnáctilétého airsofťáka, ktrerý se prochází po sídlišti v Milovicích se třemi kalašnikovy v náručí, by také nebylo to pravé...
Takže hlavně klídek, a žádné ukvapené závěry, hobby bojovníci, uděláte ze sebe blbce a ještě vyfasujete flastr.
Ve zlomku vteřiny správně zhodnotit situaci a zasáhnout, to dokáže jenom pár jednotlivců.
Dnes také nevíte, co vlastně pozorujete za divadélko, osoby a obsazení kompars, režie tajná služba bůhví odkud, z jaké horoucí zadele. -
-
no chyba blbce co jde v této době s airsoftkou po ulici
-
-
Chovanec dle mého názoru by měl jít mezi chovance nějakého ústavu.
Policajti dovedou akorát měřit rychlost někde za rohem baráku, šikanovat za lékárničky, žárovky, dávat dýchnout zda náhodou někdo neměl jedno pivo a hned dotyčnému sebrat řidičák, na dálnici radar zda někdo nepřekročil rychlost, nedávno jeden človíček prošel na přechodu na červenou a policajt v civilu ho zmlátil a Chovanec tvrdil, že to bylo adekvátní.
Zajímalo by mne až někde nějaký postižený muslim něco provede a náhodu někdo ho zastřelí a policie zjistí, že dotyčný měl v sobě nějaký alkohol protože k atentátu došlo na nějaké zábavě. Potom střelce zavřou až bude černý protože s alkoholem v krvi to asi není to pravé ořechové.
Chovanče seber policajty hlavně v létě a nemusí jezdit sem tam v autě jako když jsou na dovolené, a mohou chodit hezky pěšky po bulvárech měst, v zimě jsou schovaný pěkně v teple v kanceláři a na ulici je nevidíš.
Samozřejmě člověk má právo se adekvátně bránit, ale napřed musí být agresorem sám napadený napřed se nechám postřelit abych potom sám mohl někoho zabít. Zabít jen tak někoho není přirozený a psychické následky si člověk ponese celý život to asi Chovanec nezná protože nikdy asi nikoho nezabil, možná kapra na Vánoce.
Já osobně jsem byl před 30 lety na honu kde jeden myslivec zastřeli srnu, do dnešní doby jsem se s tím nevyrovnal. Myslivce za dva roky omylem jiný myslivec zastřelil. -
-
Dal bych Ti kladný bod za to co jsi napsal, ale posledním odstavcem jsi to pohnojil přirovnáním smrti člověka k srně. Probůh, proč potom chodíš na hony??
-
-
Otázka proč chodím na hony? Já jsem byl za celý život jenom na jednom honu a to mne ještě myslivec pozval. Pokud si nikdy neviděl umírat srnu jak sténá a potom myslivec tu srnu podřízl protože byla špatně střelená. Nezlob se toto určitě si nezažil.
-
-
Já na hony chodím a viděl jsem i prase běhat s ustřeleným hrudníkem.
Je to o tom zda na to máš. *3* -
-
Ustřelený hrudník to prase běhalo a nemělo již srdce. Koninu si dělej z někoho jiného.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=iDaIjvMSc14
-
to že mělo odhalené srdce ho ještě nedělalo mrtvím víš moulo.že ty jsi studoval zdrávku co *1* *1* *1*
-
-
-
-
Počítám že to bylo před tím než ho oslovil bůh *1*
-
-
policii chybí 45 tisíc lidí.až budeš někde v ohrožení a bude tě moct zachránit držitel ZP doufám že se na tebe vyse.e abys věděl jak to ministr myslel.
-
-
Prosím? Policii chybí lidi? Vy si snad děláte ... píp! Nechť tedy pošlou do ulic zahřívače židlí a houfy "tiskových mlžičů"! -Vzhledem k probíhajícímu šetření nebudeme poskytovat žádné informace.-
Nezlobte se na mne, ale to by zvládl i náš Žako. -
Je mi naprosto jedno zda chybí 45 tis. policajtů. Podnikatele se taky nikdo neptá zda má dělníky do výroby, nebo zemědělce kdo mu podojí krávy. V ohrožení jsem od narození to jsem poslouchal od komunistů jak nás ohrožují zlí kapitalisti a teď zlí muslimové. Nakonec jsem zjistil, že každého ohrožuje své ego.
-
-
Doufám že ti tvé ego zachrání život *3*
-
-
-
-
Pan odChovanec zažill vzhledem k datu nar. jen hezké časy, sečtělý není a tudíž nezná
dopad svých slov. -
-
A vy?
-
-
Větší blbost nemohl Chovanec vymyslet. Pokud by šel se Sobotkou do páru, vzal bych si od nich mladé. To co předvádí v poslední době ČSSD nemůže normální člověk pochopit. Říká se, že člověk s léty moudří, tak proč to neplatí pro ministry a premiéra z ČSSD ?
-
-
Co to meleš moulo
-
-
Oléééééééééééééé !!!! *4*
Zastřel si, občane, svého teroristu sám... *5*
Hlavně se, lidi, nepostřílejte mezi sebou, když byste si náhodou a současně dva chtěli zastřelit stejného teroristu. *1* To by byl masakr *15* -
-
Nepochopil jsi co? pouze lidi se ZP by měli mít tuto možnost nic víc.
-
-
Příliš pozdě !!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=zkf68CEUHrM -
No, jestli to Chovanec myslí vážně tak - no nazdar...
-
OdChovanec plzeňské Kindlšvindlšůle , který organizoval puč proti ČSSD za podpory Becheroviče a pak "demokraticky" udělal čistku v policii, aby upevnil moc oplíškovaného tuhého šéfa, si hraje na pomocníka kublajchána.
-
... Chovanec je blbeček, který nechává vyniknout velkou hvězdu Andreje :)))
-
-
ovšem největším blbečkem a to všeobecně uznávaným jsi tady TY, čichač kalhotek od Simonky.
-
-
... jako vždy nabízím osobní konfrontaci s deementem :)))
-
... omyl, moc dobře i s téměř nulovým IQ chápeš, že s ubožákem jako ty jen pohrávám :)))
-
-
jo? Od kdy si prase z chlívku pohrává? Ty prase z chlíva jsi tady ve střehu. Protože toto je jediné místo kde se můžeš realizovat.
-
-
... máš loňskou neškodnou slovní zásobu d*ementa, na kterou reagiuji ze soucitu :)))
-
-
cha cha to se povedlo. A zas napiš jak jsi prase s noblesou. Nebo jak uděláš ty prase z někoho hadr. To jsou nejvyvedenější přání obyčejného páchnoucího vepře z chlíva.
-
-
-
-
-