Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    "Cíl: Vysvětlit pozitivní vliv EU".Ti idioti uz vidi, ze se blizi konec, proto chteji spustit ten propagandisticky circus aby mohli ukrast co se jeste da pri takove akci.Titanic orchestra zahraje "Nearer, my God, to Thee"a cely ten jejich EU circus pujde k certu.Jak jsem kdysi fandil EU, tak ted nenavidim ty scoundrels co ji vedou a verim, ze nejsem sam.
  • Generace 21 je jen čisto čistá Mafie, jenž vydělává špinavý prašule na uprchlících. Takle funguje celá ta jejich EvroUnijní totalita. Peníze, moc, majetky a ovládnutí nás všech tupých otroků pro ně makajících a platících více daní!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *
  • Další ukázka, jak zrůdně funguje EU podle představ nynějších vůdců. "S myšlenkou, že je potřeba udělat něco, co by pomohlo "dosáhnout toho, aby evropští občané lépe pochopili EU, jejích priority a činnost", přišel předseda Evropské Komise Jean-Claude Juncker už loni na podzim..." Zrůdnost je především v tom, že páni nahoře v EU si něco vymyslí a potom za těžké miliony se pokouší občany přesvědčit o tom, že je to správné a v jejích prospěch. Naprostá ignorace názorů samotných občanů, nebo jejích podílu na tom, co si to tam upečou. Mám dost silné pochybnosti o tom, že se to těm pánům z Bruselu podaří i když za to utratí naše těžké miliony. Ono totiž schvalovat chorobné výmysly několika jedinců bez sebereflexe, bez znalosti přání národů jednotlivých států, je sakra odvaha a jistě nikdo se zdravým selským rozumem to neudělá. Proto snahu bruselských vůdců vidím jako pouhé vyhazování, bohužel i našich peněz.
  • Okamžitě zrušit EU! .. Okamžitě rozpustit NATO! .. Díky. .. *6*
    • Takové řeči považuji za projev neznalosti a hlouposti nebo z vlastizradu.
      • Předpokládám, že takto pan "X" hodnotí svá slova. Ale spíše bych za vlastizradu a rozvracení republiky odsoudil ty, kteří mu tyto výroky a názory podsouvají. On je jen papoušek a asi, chudák, za to ani nemůže....
      • Ty kolaborante smradlavej, teplej Simone, ty radeji drz tu tvoji hubu..hi..hi..hi
        • Já jsem holka Simona a tobě to vadí takže buuuzerant jsi tu jedině ty teplej hrachu.
          Navíc jsi i těžký paranoik protože jsem nepsala příspěvek na který reaguješ.
          a pokud máš potřebu komolit moje jméno Simona tak se jdi léčit haajzle
  • Eugestapu už nepomůůůže ani svěcená. Muhehe. *15* *15*
  • Dalších 16 křesťanských uprchlíků z Iráku, které přivezl fond Generace 21, chce opustit Česko. Vyzvedli si pasy, oznámil fond. Jejich plány prý ale nezná.

    Táhněte nevděční šmejdi, a už se nevracejte!
    • Krásná dovolená zdarma.Cestovka s názvem Generace 21 si může takové akce dovolit, protože nikdy nezkrachuje.
  • S unií NIKDY VÍCE, byl jsem i proti vstupu. Čekal jsem, že si s námi budou vytírat pozadí, a to se také stalo !!!
  • Myšlenka evropské federace je dobrá. Ovšem forma její realizace je momentálně katastrofální. Měli bychom se inspirovat Švýcarskem, kde existují různé kantony, národnosti německé francouzské italské retrorománské a různé skupiny náboženské. OVŠEM VŠICHNI MAJÍ STEJNÁ PRÁVA A POVINNOSTI JEDNOTNOU MĚNU A ARMÁDU. A HLAVNĚ MAJÍ DEMOKRACII. Evropský rozvařený kočkopes o různých rychlostech a pravidlech nemůže dlouhodobě fungovat. Ale co bychom vyčítali EU, stačí když se podíváme na korupční pseudodemokratůrní paskvil Česko. Měli bychom si v první řadě uklidit doma a pak poučovat svět. Švýcarsko nám budiž vzorem.
    • To realista:
      S tím názorem souhlasím. Problém je ovšem v tom, že občané Švýcarska jsou především OBČANÉ. Jsou si vědomi své občanské odpovědnosti a nutnosti chovat se ve prospěch své země. U nás je spousta lidí, kteří se necítí jako Evropané. Co si myslet o zemi, kde máme zákon o protiprávnosti a zločinnosti komunismu a komunisti nejen že nebyli za svá zvěrstva potrestání, ale dokonce jsou i v parlamentu. Nebo kde si občané jako vyjádření slavné tradice Zemí Koruny České zvolí za presidenta "bývalého" komunistu, konfidenta StB a ožralu, který nám dělá ve světě ostudu a táhne nás na východ.
      • politici mají na této mizérii svůj podíl. Kdyby lidem neupírali jejich práva a svobody, lidé by se neuchylovali k extrémům. Taková oblíbená výmluva ohledně například referenda je, že prý lidé nato nejsou připraveni. To je ale hloupý argument dle něhož bychom žákům v autoškole nesměli vydávat řidičáky poněvadž bychom tvrdili, že nemají žádné zkušenosti na silnicích na rozdíl od řidičů kteří už třeba deset a více let jezdí. NĚKDY SE MUSÍ ZAČÍT, KAŽDÝ DOKTOR JEDNOU OPERUJE POPRVÉ, ŘIDIČ VYJEDE POPRVÉ atd. Arogantní politici kteří sami sobě velkopansky schválili imunitu, blokují referendum a jiné mechanismy demokracie a občanské kontroly, mají vinu na současné mizérii. UŽ JSME DVACET LET MOHLI BÝT NĚKDE PODSTATNĚ DÁLE........
    • Myšlenka stojí za "píp"...retrorománské neznám...demokracie je všude jiná a tudíž nesystémová a nefunkční...Muslimové ji neuznávají...tedy, nebude na ně uplatnitelná...Naši mávači tibetskými vlajkami, ač nevědouce, co znamenají, poučují všechny o svých mávačských právech a vyžadují po Číně, aby je respektovala, což je samozřejmě pitomost. *14*
      • no když retrorománskou národnost neznáš, tak si něco přečti. Ve Švýcarsku ji znají a uvádějí.A demokracie ve své pravé formě je systémová a funkční. Problém je v tom, že kromě Švýcarska snad nikde na světě zatím demokracie není (když pomineme ty tuny dezinformačních propagandistických oblbovacích keců) Jinak tys byl v Tibetu a Číně že přesně víš kdo má pravdu a všemu rozumíš???????
        • Kdyžtak rétorománskou, pokud už chcete poučovat.
          • omlouvám se, jestli jsem něco zkomolil. Je to už pár let co jsem tuto informaci četl...
            • Tady to máš https://cs.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9torom%C3%A1n%C5%A1tina

              *5*
  • Pro vstup do EU jsem na Prvního máje památného roku 2004 také hlasoval. Ale časy se radikálně mění. Dnes by mi rozum řekl NE.
    Vše je vývoj, který nás ovlivňuje a zastavit se nedá. Líhně v Molenbeek, Saint-Denis jsou důsledkem rozpadu koloniálních říší ve jménu "svobody národů".
    Tyto národy si však se svobodou bohužel nedokázaly a nedokáží poradit.
    A včíl mudruj občane.
    • I já jsem si naběhl stejně jako ty :-(
      Já trouba si tenkrát myslel, že výmysly a nesmysly našich politiků budou EU omezeny, protože přeci Němci a Frantíci by si nenechali nadiktovat nějaké kraviny.
      Jak těžce jsem se pletl. Europolitici svojí idiocií převyšují naše politiky a to je co říct.
  • Ten Juncker je horší, než zhoubný vřed. Už dávno ho měli vyříznout a zahodit hodně daleko. Z něj nikdy nic dobrého nevypadlo a nikdy ani nevypadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit