Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po přečtení těchto řádků jsem velmi rozčarován osobou paní Veroniky.Dosud jsem ji měl za inteligentní dámu.Ale tyto názory s tím vůbec nekorespondují.Smutné zjištění.
  • Překvapuje mě, že se k současné situaci nevyjadřují VIP občané, kterých jsou většinou plné noviny a časopisy. Pokud se již někdo vyjádří, je to v podobném duchu, jako v tomto článku a voda na mlýn tvrzení, že kdo nechce rozvrátit Evropu ( příjmout pro začátek alespoň půl Afriky) je omezený, hloupý, netolerantní, rasista.... To mají všichni strach? Nebo si to skutečně myslí? Nebo mají tolik prachů, že si myslí, že se je to nijak nedotkne?
  • Ač je hérečka, tak s touto paní souhlasím. Církve mají v této věci míti více angažovanosti, jde o jejich typické náboženské oponenty. A až bude tímto Evropa muslimská, tak se místní náboženství a nynější klídeček v podobě počítání státních miliard vytratí. O to se již muslimové zapříčiní dosti razantně. Takže, preláti, ve vlastním zájmu konečně zvedněte své obtloustlé pozadí a začněte něco dělat. Jde o všechno. *12* *16* *12* *16* *12* *12*
  • " Ale všichni jsme obyvatelé jedné planety. "
    .
    A co tím chcete říct paní Žilková? Třeba že by bychom všichni měli mít všichni stejný majetek? Všichni na celém světě brát stejnou mzdu?

Takovée kecy jsou fakt úsměvné nebo spíš k pláči. Příště se raději k těmto věcem nevyjadřujte a držte se toho, co vás živí.

Proč se na podobné věci vůbec ptají herců? To jako že mají patent na rozum? Co to zase na nás média zkoušíte.. Ptejte se běžných lidí na ulici a z jejich odpovědí udělejte závěr.
    • Protože žijeme v komediálním státě již 25 let.
  • Jo oni se tady objevi jakoze jen na skok.Ale pak se to zacne mnozit mezi sebou.Zacne to mit nove napady a nove pozadavky.Bude to chtit postavit mesitu a prispevek na provoz.Mezi tim bystri kluci s mobilnimi telefony tady zacnou zvat sve blizke.A ksevtovat se vsim co jde zaobchoovat.A prave pro to vsechno-praskat ven.Vyficet ty co uz jsou tady ii ty nove co by se radi vetli.
  • Jistě a nastěhovat je do těch objektů,které nakradla státu,nebo které jim daroval Nečas s jeho loupežníky.
    • Tady teď nejde o to kdo tozaplatí tady jde o existenci Čechů a Moravanů jako národa.
      Současná vláda je zárukou, že možné přistěhovalce zase naučí jen brát a nedopusť Aláhu aby pracovali. Za tímto postupem Bruselu se skrývá snaha zlikvidovat národy Čechů a Moravanů. Zapomínají, musulmani vyvraždí předevší zádní Evropany a bez ohledu na BOHATSTVÍ. To je záměr USA, ale zapomínají, že USA bude muslimskou zemí dřív než se jim ( USA ) podaří zničit Evropu. Zapomínají těž na Čínu a Jižní Ameriku.
      Jakmile se stane Evropa muslimskou, tak bude problém křesťanských církví zcela vyřešen, ať je svatý otec jakkoliv pozitivní.
      Pokud se nevyřeší problém militantního islámu a také díky EUUSA bude cesta civilizace velmi temná.
  • Novotný junior, o životě vědoucí naprosto prd, vyrůstající v blahobytu, si pouští dršťku v článku, který nejde okomentovat. Názorový dobytek, neví a mluví. *12* *12* *12*
    • ani ke žvástům Tuska nelze....
      • To není fér. Jsem malá a silnější holky mě ve školce berou panenky. *8* *8* *8*
    • ani ke žvástům Tuska nelz....
      • Ani k Merkelové a Obamovi. Qui bene? *12* *16* *12*
      • Škoda. Takže vyčistit zoubky. Připravit se na večerníček a pak spát.
        A zítra zase do školky. Ach jo. *8* *8* *8* *8*
  • stará,ojetá ku r v a Vyžilková si je může ubytovat u sebe,když má takové sociální cítění.A pak se dožije toho,jak jí ti hodní muslimští migranti znásilní děti
    • co kdybyse nám sem vlořil svou něžnou mladistvou tvářičku, blbče?
  • jednou nestastnou nahodou slysel se nejak vyjadrovat na zivo. Nastesi to netrvalo dlouho a potom jsem sel do hospody , takze jsem to prezil bez nasledku.
    Ted jak jinak, zase nezklamala. I kdyz se priznam , ze docist ty jeji geniality do konce , ne , na to nemam.
  • Jsem v tomto nekompromisní. Evropa Evropanům. Tečka.
    • kdyby se byli bývali Evropané nezváni nerozlézali do celého světa a tam nekradli po několik století, pak bychom my dnes se nemusli bát vlny přistěhovalců
      • Rusko se také desítky let roztahovalo. Naštěstí ta totalitní doba už je dávno pryč.
    • Souhlasím. Islám do Evropy nepatří.
      • no v tom případě ani křesťanství a judaismus, místa jejich vzniku jsou totožná.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit