Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tímto souhlasím se senátorem. Já také musím dodržovat zákony, pokud chci přežít , tak musím pracovat. Nikdo mě nedá nic zadarmo, a to kvůli tomu protože jsem bílý. A navíc musí mě na to stačit pár desítek let, abych věděl co můžu a co ne. A hlavně musím dodržovat zákony a platit a platit. Jsem pro to, pokud státu dáš, tak od státu dostaneš. Když státu nic nedáš, tak nic po státu nepožaduj a živ se travou a vodou atd. *5*
    • Doplním Váš příspěvek o to ,že když státu dáš tak stát dá tobě,ale posledních 24 let hrůzy tomu tak není.Samková má pravdu v tom ,že na cikánské otázce se přiživovali různé existence typu Kocáb,Stehlíková z jurty apod.Jinak se závěrem souhlas.Vytahujeme se před světem co tady vybudoval Karel IV,ale to není stejné jako Karl Šlafenberg.
    • Také s panem senátorem souhlasím.
  • Pan senátor má naprostou pravdu, je ji realizovat !!! *13*
  • Paní "Judr" Samková by si měla udělat jasno v názorech a v hlavě pořádek, protože pan senátor má pravdu a ona celý ten svůj život žila kde a dělala co, že najednou až teď "procitla" ? Kde bere tu drzost brát peníze za to co dělá a žvaní každou chvíli nesmysly s tím, že za ní nic není užitečného vidět, aby popíráním pravdy a reality u cikánské otázky ještě tímto urážela většinu obyvatelstva co tenhle cirkus na kolečkách trpí, platí, včetně šikanování a diskriminování u všeho možného co tato většina musí všechno dodržovat a její cikánská menšina nikoliv ? Proč se tedy proti těmto spoluparazitům co si říkají ochránci lidských práv i jiní budižkničemové a vyžírkové státních peněz..., aby se na cikánské otázce pokrytecky přiživovali, neozývala tak razantně dříve a dělá to až teď jako svoji reklamu před volbama, protože jinak by se na ni taky mohlo právem i zapomenout a ona by musela jít už konečně normálně makat, pokud by se tedy byla schopna vůbec uživit ?
  • Nejlepsi je-dat temto lidem svobodu,zpet jim povolit kocovani,odebrat veskere socialni davky a samosebou vstup do mest pouze v urcity cas-od 10.00 do 18.00 hodin.
    Paklize cokoli ukradnou,tvrde trestat!Ne,jako v dnesni dobe,kdy toto etnikum dostava 1/3 trestu.
    • PRO NOT ČSSD---tvá matka se pářila s tebou
  • To je "reklama" na zviditelnění cikánky Samkové ??
  • Ať se v romské otázce udělá cokoli, je to vždycky špatně.
    • špatně pro nás bílé !
  • Samková je produktem předchozího režimu. (Nepíši totalitního, totalitní je i ten současný jenom v jiné podobě). V předchozím režimu cikáni byli nuceni chodit do práce, které pro ně bylo hodně a jejich děti museli chodit do školy. Nadaní cikáni pro vysokou školu měli cestu otevřenou. Dnes mají demokracii, která se jim podbízí zvýhodněnými a snáze dostupnými sociálními příspěvky, aby bylo mezi lidmi více nenávisti a nevraživosti, nasměrované tak, aby nedošlo na obrat správným směrem.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem, pitomče!
      • Papoušek co papouškuje jedno a to samý kolem dokola je obrázkem pravicové inteligence non plus ultra..
  • Samkolopata se jen za advokátku vydává.Tohleto vám třeba přijde pozdě k soudu a vehementně se brání že nevěděla ...... že muselo být asi posunuto protože ona má napsáno začátek v jiném čase.Ovšem brilantní jsou její závěrečné řeči.Ona jinak myšlení prostého ducha mdlého je schopna stvořit brilantní proslov.Problém je v tom že ty pasáže slovní a obraty jsou obecně povědomé.Tady tahle lopata vám mistrně slepí texty z různých zdrojů a pak to u soudu plameně přednese.Samozřejmě vydávajíc to za své.To je frajerka co?
  • Na nějaké peklo nevěřím.Ale,po revoluci,by bylo třeba všechny tyto vlády i politické lumpy protahnout katovskou mučírnou.Tam by jim měli naši kati,pře odchodem na onen svět,peklo ze života udělat.Též znárodnit majetek jejich rodů.Je třeba tvrdě prosazovat názor,pokud někdo zbídačoval tuto zemi,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
  • Divá Klára ! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit