Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doněcká propaganda jako neziskovka je nuda. My si tu svou propagandu platíme zákonem povinnými koncesionářskými poplatky *15*
    • čt jsem přestal sledovat od doby kdy ke každému prdu má komentář Kalousek
  • Amrdólská teplá swině teplouš Semjon Gayínek má budíček!!!
    To se zase od imbecila dozvíme novinky!!!

YEAH !!!
    • super příspěvek, kvalitní a vyvážený
  • Jo jo, Rusko umírá, už tisíc let. *15*
  • Kreml tvrdí, že prý se nevměšuje do vnitřních záležitostí jiných zemí, ale skutky ho usvědčují z opaku. V roce 2007 například vyprovokoval násilí v estonském hlavním městě, když tamní úřady přemístily sochu rudoarmějce.

Své o chování současného ruského režimu ví také Lotyšsko. To v několika případech postavilo před soud komunistické zločince, kteří za II. světové války v rámci údajného boje proti nacismu vraždili civilní lotyšské obyvatelstvo. Můj názor je jasný, válečný zločin, ať se ho dopustili nacisté nebo komunisté musí být potrestán. V těchto případech lotyšské soudy postupovaly správně. Ovšem Rusku nedal nikdo právo, aby zasahovalo do nezávislosti justice v sousední zemi. To hrubé a neomalené vměšování do vnitřních záležitostí jiných zemí. Představme si, že by USA kritizovaly rozsudek českého soudu. To by bylo řevu.

V roce 2007 rozhodly estonské úřady o přemístění sochy rudoarmějce z centra metropole Tallinnu na vojenský hřbitov. Stalo se tak na základě zákona přijatého tamním demokraticky zvoleným parlamentem o odstranění památníků, které urážejí city obyvatelstva. A jelikož je Rudá armáda vnímána v Pobaltí jako symbol sovětské okupace z roku 1940, jednalo se o pochopitelný krok. Navíc nešlo odstranění pomníku, ale pouze o jeho přemístění, což se dalo od Estonců ocenit jako vstřícný krok.

Bohužel radikálové z tamní ruské menšiny pod taktovkou Moskvy vyprovokovali v tallinnských ulicích násilnosti, při kterých byli zranění, a lůza ničila soukromý majetek. Estonsko se také stalo terčem masových kybernetických útoků a ruská policie v rozporu s mezinárodním právem nedokázala ochránit estonské velvyslanectví v Moskvě. My to známe z vlastní zkušenosti, když hitlerovské Německo na podzim roku 1938 vyvolalo násilnosti a teror německé menšiny v Sudetech. A putinovské Rusko kopíruje v Pobaltí nacistické vzory, když popouzí své tamní krajany k útokům na místní legitimní vlády.
    A pokud se tady někdo hodlá ohánět Majdanem, tak pouliční výtržnosti v Estonsku se odehrály daleko dříve. Rusofilové by si tedy měli nejdříve zamést před vlastním prahem.
  • Mějte se dědečkové. Odcházím do tepla domova, přijdu až 10. prosince!
    • Ahoj sestřenko a koukej se taky jednou vykoupat ať pořád nesmrdíš po těch chcankách. Jak ji znám tu starou krávu, tak za půl hoďky je tu nazpátek, samozřejmě bude se maskovat nickem ale její vrozená blbost ji jako vždy prozradí.. *2* *2*
      • zalez do nory. Tady smrdíš a zacláníš svým puchem.
    • Nestraš? To ti dovolí si sednout k internetu až 10.12? *1*
      • U nás v ústavu běžná praxe.
  • Já bych tu ruskou běhnu zavřel bez možnosti propuštění. Ale ta kreatura by ji asi udělila milost.
    • Já bych tu Simonu nacpal do jitrnic.
    • A zač by si ji chtěl zavřít?
  • Tak se tu perte a žerte dědkové. Vyrážím na lov duchů a jen jsem potřebovala zabát hodinku čas než přijde kamarádka. *5* Vy soécky bez peněz máte jen virtuální tiscali hospodu-
    Jela jsem do Náchoda a vás jsem argumentačně jako vždy spláchla do Záchoda.
    Dnes jsem byla v Polském Těšíně. Jsem ráda že závidíte vy Zemanovské socky cestující jen prstem v atlasu *2* *2* *2*

BYE NULY. NIKDY ne VAŠE LESBICKY ORIENTOVANA PUSSY SIMONA.
    • Ano v polském těšíně jsi byla šlapat to víme.a protože jsi maggor tak tě k netu pustí až za týden .
      papa havlovský šmejde
      • sklapni Tečko
  • decibel
    Debata je tu prostě na výši!
  • Když komoušská justice nehodlá proti té podvodnici zasáhnout tak my vlastenci holt budem konat samy.
    Ta proruská čuubka dostane po hubě
  • Vypadá jako Kosočtveráček bez brýlí. To není v ČR trestné hanobit památku lidí padlých v boji se sovětskými okupanty a milióny dalších pobitých Leninovou teroristickou, zločineckou Rudou armádou bojující hlavně proti civilistům, jejich spížím a sukním?
    *11*
    • už to nehul, nedělá ti to dobře
      • Simčo a ty nechlastej. Už jsi stará babka a prdlajs sneseš.
        Zase budeš mít v kalhotkách potopu. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší