Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je zase rudá žumpa...
    • tak sem nelez
    • Tak si jdi do normální žumpy, smrdíš po chcankách, tak kam s tebou Simonku?
      • přééééésně
  • Zlodějská a podvodnická sviině Simon už je tady a zase podvádí s nicky a bodováním.
  • https://www.novinky.cz/komentare/421165-komentar-kdo-haji-obcanske-svobody-a-ci-vaclav-klaus-ml.html
  • Pokud se tady může producírovat Dalajláma, nevidím problém ani v této ženštině.
  • Jinak všem Novorosijcům přeji krásné stalinistické ráno

vivat Zeman

vivat Putin

vivat Ovčáček

YEAH!!!
    • nazdár chlapi, mám erekci *14*
      • nejsi sám, takhle mi tu prostě žijeme
    • čest *3*
      • ještě tak používat vlastni nick a bude to dobré
        • máš pravdu sajmon, měl by si to vyzkoušet ty svinskej hajzle
          • nevím kdo je simon podle tebe ko ko te ale já to nejsem
            • že jsi ko ko t nemusím přísahat zlodějská swině
            • a přísahej na Putina
            • přísahej ty zlodějská svině, nebo ti neuvěřím *10*
            • dearputin.com
  • Koukám že Simon má vidiny a vidí BTW pod každým nickem co? *1*
    • jsem prostě hvězda

dneska jsem tu první vy netáhla *11* *12* *11*

YEAH !!!
      • tys símo neodešla?
        • najdi si svůj nick primitivní šašku *12* *11* *12*
  • Musím odejít, analgetika zabírají!
  • Tak se tu perte a žerte dědkové. Vyrážím na lov duchů a jen jsem potřebovala zabát hodinku čas než přijde kamarádka. *5* Vy soécky bez peněz máte jen virtuální tiscali hospodu-
    Jela jsem do Náchoda a vás jsem argumentačně jako vždy spláchla do Záchoda.
    Dnes jsem byla v Polském Těšíně. Jsem ráda že závidíte vy Zemanovské socky cestující jen prstem v atlasu *2* *2* *2*

BYE NULY. NIKDY ne VAŠE LESBICKY ORIENTOVANA PUSSY SIMONA.
    • Ano v polském těšíně jsi byla šlapat to víme.a protože jsi maggor tak tě k netu pustí až za týden .
      papa havlovský šmejde
      • sklapni Tečko
  • Je to děsivý dokument, který popisuje život dětí bez domova v Putinově Rusku. Odhaduje se, že v celé zemi jsou jich čtyři miliony, v samotné Moskvě asi třicet tisíc. Film Děti ze stanice Leningradská je obžalobou vlády kremelské mafie. Když k tomu, připočítáme kolabující zdravotnictví a chátrající nemocnice,

Vítězka jedné z ruských soutěží krásy Natalie pronesla před časem na mezinárodní soutěži Miss Earth na adresu své vlasti velmi tvrdá slova. „Mé Rusko je tepnou, ze které několik vyvolených odvádí jeho bohatství. Mé Rusko je žebrák. Mé Rusko nedokáže pomoci starým lidem a sirotkům a jako z potápějící se lodi z něj utíkají inženýři, lékaři i učitelé, protože nemají z čeho žít.“
    • a vlastní nick nemáš zloději havlovská?
  • Rusko je zaostalá země. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit