Sankce na Putina a Lavrova uvalí USA i Evropská unie
-
Mladý muž přišel do knihovny, ale nikde ve studovně nebylo volné místo. Nakonec přece jen jedno uviděl vedle mladé, hezké dívky. Přišel k ní a ptá se: „Prosím vás, nevadilo by vám, kdybych si sedl vedle vás?“ Odpověď ho šokovala, dívka totiž začala křičet: „Cože? Ne! V žádném případě se s tebou nechci vyspat!“ Všichni lidé v knihovně se začali na muže opovržlivě dívat. Právě se ale uvolnilo jedno místo dál od dívky, muž si na ně sedl a začal si číst. Za chvíli k němu přišla ta dívka a říká: „Promiňte, ale studuji psychologii a musela jsem si to vyzkoušet. Díky tomu, co studuji, vím přesně, jak se lidé cítí a co si zrovna myslí. Cítíte se zahanbeně, že?“ Opověď muže ji rovněž šokovala, ten z plna hrdla zakřičel: „Cože? Dvě stě eur za noc? Zbláznila ses? Tak to je teda ale fakt moc!“ Všichni v knihovně se pohoršeně podívali na dívku a muž jí šeptem povídá: „Víte, já studuji právo a díky tomu, co studuji, vím přesně, jak udělat z nevinného člověka viníka.“
-
Jen chci konstatovat ,že ta zkur..ý proamerický fašistický servilní vládní Pětislepenec zablokoval většinu deníků na internetu!!! Jdětě do hajzlů "demokratická" bando !!!
-
-
Taky jsem si všiml, že za poslední dva dny přestaly fungovat minimálně dva alternativní servery na které se občas jednou za půl roku jen tak ze zvědavosti podívám. Ve čtvrtek fungujou a ejhle včera a dnes nic. A to jsou pouze ty, o kterých já vím, jinak už politiku tak neprožívám jak dříve. JAK DEMOGRATYCKÉ.....😉
Včera jsem mezi známými jen tak lehce nadnesl poznámku že sice chování Ruska neschvaluji, ale plně chápu, poněvadž jedná v pocitu sebeobrany a ohrožení, a Západu zrcadlově ukazuje pouze to, co Západ sám dělá minimálně poslední půlstoletí po světě. Ježíš, to byla bouřlivá reakce.....😯 mainstreamová propaganda jim úplně vymastila mozky, a když jsem si dovolil "oficiální výklad" situace zpochybnit, reagovali podrážděně jak chřestýš......🙂 Tak nějak asi dříve reagovali zfanatizovaní Hitler Jugend a Nacisté když si někdo nedejbože ve Třetí Říši dovolil zpochybnit tvrzení režimu "o Židech Rusech a Árijském Nadčlověku".
Copak se asi v budoucnosti o dnešní situaci dovíme? Možná USA provokacemi na Ukrajině a nedodržováním Minských dohod chtěla zachránit svou bankrotující ekonomiku? Nebo se chystali tajně navézt na Ukrajinu atomové zbraně k finálnímu útoku na Rusko? Nebo je ve hře ještě NĚCO JINÉHO????
Možná by měli po domech chodit cenzoři a vylepovat na počítače cedulky "sledování informací alternativních zdrojů se trestá smrtí" jako to bylo za druhé války na rádiích..... 😉
Mne už v tomto režimu nepřekvapí VŮBEC NIC.......!!!!!! Myslím že už jsem za posledních 30 let viděl a na vlastní kůži poznal a zažil věci o kterých by se mi v mládí nesnilo ani v největším sci-fi románu. SVĚT OPRAVDU FUNGUJE ZCELA JINAK NEŽ JAK JE NÁM VEŘEJNĚ PŘEDKLÁDÁNO.....
-
-
Jen velmi malý náznak pro ty, co to se snahou o HLEDÁNÍ PRAVDY myslí opravdu vážně......https://www.youtube.com/watch?v=bELkr2wo2Cw
-
-
Komunistický převrat, který komunisté nazvali „Vítězným únorem“, vyvrcholil ve středu 25. února 1948. V době totality byl 25. únor slaven jako významný den, „Vítězství československého pracujícího lidu (1948) – významný den ...
-
-
https://www.trend.sk/spravy/ma-putin-pravdu-der-spiegel-skumal-historiu-nedodrzanych-slubov?itm_modul=centrum_topbox&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_area=trend&itm_position=4
-
Odstřihnout Rusko od SWIFT? Jen ať to zkusí. Lidi je pak všude poženou klackama.
-
Oni si Rusové poradí.
Jistě počítali se všemi alternativy.
-
Němci jsou po odstavení jaderných elektráren příliš závislí na Sovětech. Ale není to jen v tom. Německé firmy zajišťují technologie nutné k těžbě nerostných surovin v Sovětském svazu, v tom jsou zase na nich závislí Sověti. No a vše takto funguje za podpory německých bank. Sověti navíc mají podle mě půjčky od západních bank a nebyli by nuceni je splácet. Řešením je udělat smlouvy s Katarem, Norskem, případně Azerbajdžánem, USA na distribuci LNG. Ono se dá totiž předpokládat stejně růst zemního plynu i na rotterdamské burze v zimním období, ale i v běžné době, kdy je nutný třeba pro chemický průmysl. Tzn. stát se postupně opravdu nezávislými na Sovětském svazu, proto se taky EU pustila do green dealu a je to tak správně, jak se i nyní ukazuje, hned z mnoha důvodů.. je to běh na delší trať, ale z druhé strany, Sověti potřebuji nerostné bohatství prodávat, zvláště v jejich situaci, jsou na tom ještě hůře stran dopadů se zastavením dodávek než my. Vyloženě se třesou, aby EU a USA nepřešly k zastavení swift plateb, doplatili by na to podstatně více a hlavně podstatně rychleji stran svého cash flow. Stejně tak je nutné uvalit ty sankce na celý bankovní sektor Sovětského svazu, protože sovětské banky už v reakci na toto, doufajíc, že to dopadne jen na některé ze sovětských bank, uzavřely mezi sebou dohody, že by se v takovém případě obchodovalo přes fiktivní transakce přes tu sovětskou banku, která by nebyla takto sankčně postižena.. s čímž ale Západ určitě počítá :)
-
-
Ty jsi splácal nesmyslně vše dohromady. V tom se nevyzná ani prase.
-
Tady si někdo spletl století. Ale to už tak bývá, když je člověk krmený propagandistickými prdy z mainstream médií. "Analytik" Rejdim tu nedávmo tvrdil, že Putin neudělá nic. Zatím úspěšnost 0%.
Osobně doufám v co největší sankce. USA uvalilo za 20 let přes 4000 sankcí. Každá sankce USA na ostatní země podkopává důležitost dolaru.
https://www.newsweek.com/sanctions-destroying-us-dollar-status-top-currency-1580619
-
-
Poradci geronta bideta si dobře umí spočítat co si mohou dovolit aby dolar nešel úplně do zadní části těla.
-
-
No, určitě máte kus pravdy. A co na to Rusko může udělat, aby to také krvavě BOLELO.
1. Zavře veškeré energetické kohouty do Evropy. Samo samozřejmě bude obrovsky bito, ale EU se rozsype jak domeček z karet při sociálních nepokojích obyvatel té Evropy, kde od 1945 žijí v podstatě v těžkém blahobytu (Francie, Německo). Nedostatek ropy, plynu, elektřiny po dobu 5 let by znamenal občanské nepokoje, když k tomu připočítáte problémy s migranty, tak občanské války a svrhávání vlád a režimů jsou téměř jisté.
2. Rusko okamžitě vyhlásí, že odstupuje natrvalo od používání dolaru jako světové měny. Na to naskočí Čína, Irán a další, kteří mají plné zuby toho, že si USA tisknou cáry papíru jak chtějí a ovlivňují ceny komodit jak se jim chce. Výsledek? Kolaps dolaru a tím v podstatě bankrot. Konec suvenerity říše USA nad světem a nepokoje v USA.
Rusko již odpovědělo, že odpoví tam, kde má Západ největší slabiny!!!!
-
-
Pod to se podepíšu. Už jsem něco podobného tady tvrdil před týdnem.
-
-
Navíc jsem někde slyšel, že Rusko to má dávno ošetřeno přes kryptoměny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-