Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ujguři, ale takhle

    Zítra si s velkou pietou připomínáme jeden z velkých válečných zločinů moderní Evropské historie, výročí, kterým bylo bombardování Jugoslavie. Dnes už víme, že šlo o zločinný utok spáchaný na základě falešných záminek, že od počátku odporoval chratě OSN a byl nelegální, a to nejsmutnější je, že při něm armády NATO spáchaly nespočet válečných

    zločinů, které přinesly nejen utrpení, ale také smrt nevinným lidem včetně mnoha dětí, žen a starců. Já osobně jsem lidu bývalé Jugoslávie vyslovil už před mnoha lety veřejně za sebe a za Českou republiku omluvu, ale omluvami by to končit nemělo - pro válečné zločince by měl přijít také reálný trest, protože Jugoslávie nebyla první ani poslední obět agresorské lobby USA a Severoatlantického paktu. 

    Zdroj Okamura

  • Porušování lidských práv jinde, než v Číně lidem z Bruselu nevadí? 

    Je to nějak jednostranný pohled. Což takhle detenční zařízení bratrů z USA, ta nevadí? 

  • a co mi je do nějaké muslimské menšiny? to se jako všichni máme podřídit těmto tvorům?

     nikdy...

  • EU zajímají jen muslimové (Ujguři, Rohlingové, Palestinci). Kdy jste naposledy v hlavních médiích slyšeli nebo četli např.:

    "Nevládní křesťanská organizace Open Doors v minulém týdnu uveřejnila každoroční seznam 50 zemí, kde jsou nejvíce utlačováni křesťané. Celkový počet lidí zemřelých pro svoji víru v období od listopadu 2016 do října 2017 byl 3 066. S vysokou mírou útlaku se však potýká až 215 milionů křesťanů.

    Súdán, Pákistán a Eritrea jsou dalšími zeměmi na seznamu, kde ale křesťanská menšina čítá miliony lidí. Velmi špatné podmínky mají také věřící v Libyi, Iráku, Jemenu a Iránu. V Indii je téměř 64 milionu křesťanů perzekuováno, radikální hinduistické skupiny se zde totiž snaží očistit národ od islámu i křesťanství.

    Nejvíce perzekucí křesťané zažívají od skupin radikálního islámu. Sílící utlačování věřících nyní pozoruje organizace Open Doors ve Střední Asii, kde nastává jakési obrození islámu. Týká se to zejména Uzbekistánu, Tádžikistánu, Kazachstánu nebo Ázerbájdžánu, který se na seznamu monitorovaných zemí objevil poprvé, a to na 45. pozici.

    Celkově se podle organizace dotýká útlak až 215 milionu křesťanů, z nichž 1 252 se stalo ve sledovaném období oběťmi únosu a 1 020 oběťmi sexuálního násilí. Terčem útoku se stalo 793 kostelů, v předchozím roce byl počet vyšší, a to 1 329.

  • No pokud je to pravda je to zlé ale mnohem horší je, když je utlačována většina menšinou a ještě trestána za to, když se ozve nebo brání!!! Viz. současná migrační politika, zákaz křesťanských symbolů aby neprovokovaly jinověrce. Sociální podpory pro celoživotně nepracující zdravé členy etnik. Na koho uvalí EU sankce v tomto případě???

    • Ona už to Čína bez EU nějak rozdýchá. Jestli tomu bude i naopak ještě uvidíme. Pomalu už neumíme sami nic vyrobit. 

      A třeba se to zase budeme muset naučit. Tím lépe pro nás. 

  • Komunismus je větší svinstvo než nacismus! Komunismus má také na svědomí několika násobně víc mrtvých než celá 2.sv. válka. A i u nás se najdou tací, kdo se k tomu rudému středověkému zvěrstvu hlásí.🤮

    • takže vám nevadí co našim předkům prováděli němečtí nacisti?

      • Pisatel má  zjevně potíže s pochopením psaného textu a vkládá mi to, co jsem nenapsal.

        Nacismus byl svinstvo, o tom není pochyb. Ale nezapomínejme, že i nacisti byli socialisti: jejich strana byla NSDAP - Nazionalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei - národně socialistická německé dělnická strana. Takže jak komunisti tak i nacisti propagovali socialismus.  Jenomže ti hlasatelé komunismu byli dřív, takže se nacisti od nich učili.

    • Četl jste o tom, jak popravili katolíci Jana Roháče z Dubé? Také zvěrstvo a vlastně nedávno že? 

    • Jestli si nepletete ty, co se k nim údajně hlásí s těmi, kteří naopak varují, před jeho plíživým přísunem do USA a EU.

    • josef.chmela

      Jen by mě zajímalo, jak může mít komunismus něco na svědomí, když nikdy a nikde nebyl. Prosil bych,  příště se vyjadřovat přesněji, nebo se chybějící vědomosti doučit.

      Nebo se raději nevyjadřovat pomocí stále stejných kydů.

  • josef.chmela

    Kdyby se EU raději starala o své problémy udělala by lépe. Všude chce strkat ten svůj rypák a moralizovat už jako teroristi z USA. Je třeba si napřed zamést před vlastním prahem. Neschopnost EU něco řešit se nám ukázala v plné nahotě v souvislosti s pandemií Covid 19.

  • Ty vole, to je naprostý vrchol pokrytectví. Bruselské panstvo i vlády zemí EU porušují lidská práva a oklešťují lidem svobody jak na běžícím pásu, s ústavami vlastních zemí si doslova vytírají zádele a ještě mají tu drzost moralizovat a ukazovat prstem na někoho jiného. To je neskutečné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit