Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když Slovensko unese že tam už řadu let jezdí důchodci vlakem zcela zdarma, tak naši výkonnější ekonomiku určitě neschvátí navrhovaná sleva pro studenty a důchodce. Chápu, že některým studentům (zvlášť těm, kteří mají zazobané rodiče, kteří jim na cestování mohou dopřát třeba i vlastní auto) to připadá zbytečné, ale jsou i studenti, kteří mají normální (tj. takové, kteří nic neukradli, pardon, nevytunelovali, pardon, vlastně nezprivatizovali), a ti jistě přivítají možnost výhodného cestování. Což je pro získávání znalostí a zkušeností, prostě všeobecného poznání, stejně důležité jako kvalitní školství. A důchodci, kteří celý život pracovali, a z jejichž práce pochází všechno to, co bylo v minulých letech rozkradeno a vytunelováno, si určitě taky (při současné výši tuzemských důchodů) zaslouží aspoň nějakou výhodu.
    • No toť kurwa na Slovensku musí být dobře neb já potkavam ve fabrice a u pokladen samé "čechy "co velmi dobře hovoří slovensky to bude asi tím že tam chtějí utéct za lepším životem.A že se ti slovenští studenti hrnou do škol v Čechách aby mohli jezdit za půl.Ty vogo to je nářez a důchody na Slovensku jsou taky asi daleko lepší než v Česku,tak proto půlka národa zdrhla před Ficem aby se mohla mít hůř než doma. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Naši taky nechoděj do práce.
      • Nenapsal jsem, že nechodím do práce, z důchodu se totiž vyžít nedá když důchodový účet byl za Klause a jeho pomocníků rozkraden...
  • Vse, jako vzdy, zaplatime my, danovi poplatnici.,

    Vzhledem k tomu, ze si Babis za dobu, co je v politice - do ktere, jak rikal nechtel, ale presto se v ni drzi jako h.vno kosile - nahrabal- diky statnim zakazkam, ktere "nahodou" jako ministr financi a pak premier, dostal - temer 50 miliard, by slevy na jizdnem mohl financovat on...
    To je take duvod, proc nema zajem, aby ve vlade sedel nekdo jiny nez ANO, nad kterym ma neomezenou moc...
    I kdyby nebyl premier a ANO melo ve vlade vetsinu, vladl by stejne tento stihany koblihar "z domova"...
  • Bude se psát nová pohádka... O hodném boháčovi a zlém chudákovi
  • Všechny ty slevy mají jeden účel: Bureš si chce koupit voliče a příznivce. Jinak z čeho to zaplatí a kde na to vezme, to nevím, to si bude řešit on. Samozřejmě důchodci celý život pracovali a nyní na tom mnozí jsou dost bídně a jistě si nemohou koupit to co ti, co se živí pouze výrobou dzecí, jak je vidět to jejich vybavení a plné tašky zboží, co tahají z obchoďáků. A studenti? Mládež je naše budoucnost a vzdělání je ta nejvyšší hodnota, kterou disponovaly vždy Země Koruny České.
  • Jegl vy jste pacient.
  • Studenti + důchodci jsou pro společnost odpad ? Vezměte si příklad z okolních států. A soudruh Kalousek neváhal ve své velkomyslnosti přidat důchodcům 40,-Kč / měsíc a zrušit 50 ti procentní slevu na dráze. Tiscali se formuje proti komu a čemu? Který chytrák tento článek v pohnutí mysly napsal ? Státní aparát je dojná kr..va pod diktaturou EU a podnikatelské sféry paušálně. Zkrátka dojit a dojit občany.
    Dráha je dnes nejrychlejší způsob řešení mezi bodem A a B. Silniční infrastruktura je tragedie celostátně - vč. krajů a obcí. Není to pod kontrolou. Slevy pro dráhu beru jako cestu do budoucnosti.
  • OK2017 jste rozumný člověk, mě se to taky líbí. To víte, kdyby vládla ODS nebo TOPka tak by na takové vymoženosti nebylo, ale kdyby náhodou už nepotřebovali pro sebe a své spolubojovníky vysoké všimné, a zbylo by na něco takového - tak to by bylo chvály na jejich počínání a všichni by se prsili, jak mají výbornou vládu. Babiš ať už udělá cokoliv, tak to bude špatně ... *3* *3*
  • Pelli
    Už aby byl socialismus--lidi poznají-koho volili. *5*
    • Jako socialismus myslí soudruh? Hnědý nebo rudý? Oba jsme poznali.
      • ObcanHaveI
        Ten pruhovanej, ten co podporoval nácky finančně a materiálně, třeba jako Bushovic famílie!
    • ANO už aby byl socialismus, socialismus s lidkou tváří který má velmi blízko k opravdové netřídní společnosti.
      Stalinistické myšlení Miloše Zemana dává všem nám důchodcům naději, že se krásné časy se sovětským svazem vrátí.







      YEAH !!!
      • BTW, neotírej se o důchodce. Jsem taky důchodce, ale návrat toho, co se nazývalo "socialismus" si ani v nejmenším nepřeji, stejně jako většina jiných důchodců.
  • stát vybere daně a pak z nich rozdává a my na ty daně pracujeme přes půl roku. *14* *14* *14*
    • Máte sice pravdu ale stát je nástroj politické moci vlády jedné třídy nad druhou!
      Ale musí a nebo měl by zajišťovat vše co ke státu paří /s těch daní / obranu, hranic bezpečnost pro obyvatele zdravotnictví , školství holt je toho moc ale máte pravdu v tom, že se to většinou rozkrade a občan si musí poradit sám !!!!
      • Myslím, že to učení o "třídách" z 19. století je dávno překonané. Kdyby sám Marx vstal z hrobu a viděl ten svět dnes, tak by si nafackoval jaké nesmysly hlásal. Tím nechci říci, že to snad byl hlupák. Právě naopak. Říká se o něm, že např. ovládal dvanáct jazyků. Ale uvědomme si, ve které době žil, vrchol techniky byl tenkrát parní stroj.
  • Z tohoto nekonečného honu na čarodejnice se mi zvedá žaludek, stejně jako z pisálků placených stranickými pokladnami. Pak nemají být socani a spol. na mizině. Jak je možné, že za vlády Babiše se dostal státní rozpočet do plusu?
    • No, onn to s tim plusovym rozpoctem je spis takova teorie na papiru...

      Co je ovsem realita = za vlady koblihare bylo nuceno ukoncit svou cinost nekolik set malych provozoven a malych podnikatelu...
      • Ani toto tvrzení není pravdivé. Nepochlubím se super pamětí a nevysypu zde přesná čísla, ale četl jsem článek Českého statistic. úřadu, který hodnotil faktický stav a poměr nově založených živností s těmi ukončenými a oproti minulosti je výrazné plus pro ty prvně zmiňované. To co vznik nových živností dnes brzdí je nedostatek pracovních sil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit