Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já nevím - při pohledu na foto nevím, jestli koukám na Savčenkovou, nebo Savčenka...
  • Ukrajina byla nenávistí k židům a pogromy vždy proslulá - nihil novum sub soleo!
  • a když byla mala byl to takový hodný kluk :)), a teď co z něho ...
  • ano, rozdělit. můj návrh podle poprsí na skupiny:
    1. jedničky + děti
    2. dvojky +...
    3. trojky+...
    4 čtyřky a více+...

    Pro ČR bych bral tu 2.
    Vypadá na to, že Ukr. muži jsou zbytečné? Ne, na Sibiř do dolů a hájů.
  • Ano Ivane, zní to co jsi napsal moc hezky ale po Bolševicku. Je tady ještě i druhá strana a to svobodná a demokratická. Bohužel, si hraješ na mocipána s pevnou rukou, kde o to v Evropě nikdo nestojí. Už se píše rok 2017 a na hranicích nemáme ostnaté dráty, takže volnost pohybu, myšlení a názorů si každý dopisovatel tady na těchto stránkách dokáže domyslet sám i bez tvého antisemitského Kremlu.
  • Ukrajina se musí nejdříve rozdělit, je pro Evropu (Německo a Francii) moc velká. Tomu samozřejmě tleská stále zakomplexované Polsko, byť slovanské, je schopno prodat kteroukoli slovanskou zemi, vždyť byli i u Mnichovského diktátu, jako že by snad mohli převzít roli Ruska ve slovanské obraně a soudržnosti :-).
    Ale s tím dělením je problém, logicky by se nabízelo područí Polsku, Maďarsku a Rumunsku, spravedlivě samozřejmě také Česku nebo Slovensku, pak Rusku a nějaká část bude Ukrajina. Jenže ani jeden z těch států není pro EU (Německ, Francii) přijatelný, nabízí se zde kolaborující Litva, která vesele umísťuje zbrojní systému USA na svém území, protože jsou v NATO, Poláci to klidně za své mocenské plány udělají také. Moldávie je rozdělená také, takže by mohla její prozápadní část sehrát hezkou roli za stracená území. V Maďarsku by musel proběhnout puč, který by svrhl Orbána a nastolil tam proněmeckou chuntu.
    Takže bojůvky a úpadek bude pokračovat dále, ono se vlastně nic neděje, nerostné bohatství od dob bloňdaté defraudantky teče nekontrolovaně na Západ. To, že běžný Ukrajinec nemá co žrát, nikoho nezajímá, za to mohou Rusové a Černobil.
    Že je to opravdová židovská loutková chunta, která tam bezuzdně zemi rozkrádá a vyváží všechno, co se dá, od uhlí, přes dřevo až po bílé maso, na bíledni. Šaškárna s "proruskými" povstalci, kteří jediní jsou na tom ekonomicky lépe, protože kontrolují uhlí a nechtějí jej za babku prodávat těm, kteří prohláli dvě války.
    Savšenkovou nakonec média a pak lékaři prohlásí za blázna, kterému Rusáci v kriminále vymyli mozek a bude od ní pokoj. Jenže ta ženská, kupodivu v tomto má pravdu.
  • A Ptal se jí někdo, o jaképak "židáky" tu vlastně jde? Nikde se to člověk nedozví. Ono totiž to slovo je velice jednoznačně vykládáno a možná účelově jako hanobení židovské komunity. Což je ovšem špatně. Dříve v česku tohle slovo nemuselo vůbec platit na tuto komunitu ani jejího příslušníka, ale mohl jím být označován i jakýkoli křesťan či bezvěrec, který svou honbou ze penězi hrubě překračoval zavedenou morálku. Jako např i dnešní lichváři, mnozí bankéři, či takypodnikatelé, kteří klidně propustí polovinu zaměstnanců, jen když za ně mohou nabrat třeba ukroše za poloviční mzdy. (Dnes se tomu noblesně říká "ekonomické myšlení").A nedivil bych se, že tu šlo právě o tento druh, kterého je dle zpráv na oligarcho-Ukrajině až až....
  • Napište kdo má?
  • A odkud jsi čerpal ? Z Pravdy ! Tak to musí být pravda... Pupendo.
  • Prosím, neber pana Halíka a pana Štětinu do úst. Musel bys mít 100 životů, abys se jim morálně vyrovnal.
  • Rusko je země neomezených možností. Kdo si myslí, že tohle by do éteru řekla pravá Naděžda, tak mu v tom bránit nebudu. I tahle fotka redakce vypovídá za vše. Usmívám se tady nad komentáři mladých komunistů. Platí vám dobře, ale nemáte šanci. My víme jak je to s Ruskou doktrínou v postkomunistických zemí. Doporučuji všem agitátorům Kremelské propagandy nezapomeňte se projít po Karlových Varech a mějte otevřené oči. Snad vám to už konečně dojde.
  • zeptejte se Kalouska a Schláfemberka TOPky, ti vítali v Praze Nastěnku květinami !
  • kdo to je?
  • Nadiya Savchenko je bohužel velmi smutnou postavou a přímo tragicky učebnicovou ukázkou současného stavu na "Ukrajině", kde otevřeně fungují cizácké procesy "vládnutí", hlavně s pomoci oligarchů i tzv. loutkovou "vládou Kijev" ve stavu chaosu, neskutečné korupce a rozkrádání tzv. napříč společenským spektrem s prům. platy od 100- 200 USD pro obyčejné Ukrajince., což jsou platy, co byly u nás tak leda za ještě totáče a ti se právě mají ještě hůř a závisleji, než kdy dříve..Poroš i jiní oligarchové a darebáci si vyvádí drze peníze ven ze země., často i do daňových rájů..v zemi nic takřka dobře nefunguje, vládne tam často, kde kdo i s kde kým.,dokonce už i ten Oleh Ljaško a nejen on..veřejně mluví o odvolání prezidenta, poslanci se tam rvou přímo na kamery v parlamentě i jinde., jak ožralí carští důstojníci., vojáci už někde dokonce mimo dezerce atd..prodávají i své zbraně a jiné věci, kradou slepice, kšeftují se vším možným., protože nemají peníze a mají hlad, chlastají, berou drogy, bouchají jim tam muničáky, protože munice je tam v chaotickém stavu desítky let, naprosto proti běžným předpisům., normálně "uskladněná" často přímo na zemi a prší na ni. "Západ" to sice všechno ví, ale "korektně" a velmi trapně mlčí..atd. Ona je prostě produktem své doby a toho, co se na již totálně vytunelované a prodlužené "Ukrajině" děje už desítky let !..Tady už na "korektní mlčení " není čas ani místo, když už to říkají i Ukrajinci, co jsou tady a dokonce i západní "media"..Je toho hodně, co se tam děje..
  • Savčenko je exemplář sám pro sebe.
  • za vypuštění tady takové hlupaně mezínárodního formátu ? No tak to je hned jasno na čí straně tady bělogvardějka stojí! Tak právě takové je nejlépe 20 verst pod zemí. Překrásné je, že když tady toto dorazilo na turné k nám - tak jaksi nebyl zájem o kontakt. Nikdo z představitelů se jaksi nehrnul. A tak jak rychle dorazila, tak i rychle vyfičela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit